לדברי חבר כנסת בכיר בתנועת שס "יום ליום הוא העיתון של מורדי הליכוד"..."האם קובי מימון השותף בעיתון מכתיב מהלכים" שאל עוד החכ בזעם שמדבריו עולה כי יש דברים בגו.
את הדברים המזעזעים אמר בשבוע שעבר מפורשות חבר כנסת מתנועת שס שמפאת כבודו ובקשתו לא נפרסם את שמו. הציטוט באחריות מלאה.
בשיחה אמר עוד החכ "אלי ישי אמר לנו בישיבת סיעה שהוא מחפש עורך חדש, אם העורך אחראי באופן ישיר למחדלים שקורים בעיתון אזי בקרוב אמצא עורך חדש שיתחיל לעשות עבודה כמו שצריך ולא שיסתום לנו את הפה כל שבוע.
על מה יצא קצפו.
בושה וחרפה הוסיף החבר כנסת שבעיתון של ש"ס שמו בשבוע שעבר תמונה של עומרי שרון בצירוף הכותרת הנסיך והגדילו עוד השבוע לפרסם במוסף אקטואלי השבוע את תמונתם של אולמרט ושרון גם יחד.
אני לא אעבור על זה בשתיקה הבטיח החבר כנסת הזועם.עוד מפניני חבר הכנסת "אני אמשיך לשתף פעולה עם כל העיתונים החרדיים רק לא עם יום ליום.
בעיתון בקהילה אני יכול לומר כמקור מוסמך מקבלים בברכה את החכ שנחשב כחרוץ בסיעתו העייפה ומבטיחים קיום שיתוף פעולה מלא.
החבר כנסת אמר עוד כי אינו החכ היחיד שזועם על העיתון למרות השיפור בגרפיקה החיצונית. לדעתו הפנימיות חשובה יותר וזה בטאון ש"ס לא הליכוד.
האם ישי יודע מכל מה שקורה? לדברי החכ הוא לא מעודכן אבל הוא ידאג לעדכן אותו ששס צריכה לקבל יותר חשיפה ולא איזה סיקור עלוב.
מה שקורה שם זה
נשלח ב-10/8/2005 18:08
יורדעה
מכיר את הכלל אם תחפש תימצא....
לא חבל אתה סתאם מבזבז אנרגיות??
נשלח ב-10/8/2005 11:12
לא פחות ממשפחה
נשלח ב-10/8/2005 11:05
ארבע כנפות
בלי ציצית
העיתון כשר?????
נשלח ב-10/8/2005 10:56
כן וגם ארבע כנפות
נשלח ב-10/8/2005 10:48
היכונו היכונו היכונו....
מחר יוצאים לאור עיתון משפחה בקהילה ויום ליום.
הביקורת בוא תבוא
נשלח ב-8/8/2005 11:20
חבר'ה אני מתחננן שוב ושוב לא לרדת לשמות כולל כולם, אנחנו יהודים!
נשלח ב-8/8/2005 11:02
זוהי דעתי
גם אני כמנויה על העיתון אינני מרוצה מכל מילה בו ***************************
אכן דברים כדורבנות כמעט נעקצתי אבל אני מסתפק האם להיעקץ על ידי מי שכמנויה על העיתון ולא מרוצה מכל מילה בו ובוחרת ללכת ראש בקיר ולהילחם בעדו. או להיעקץ מאותם משמיצים שמנסים לגלות כל הזמן את זהותי. במקום זה תגלי יוזמה ותצטרפי לביקורת שלי אולי בעתיד כך הוא ישתפר ונרוויח כולנו
דרך אגב חלק מהזהויות כאן ידועות לי אבל אני בחרתי בינתיים לא לגלותם כי בפורום לא נהוג לעשות אאוטינג.
מ
נשלח ב-8/8/2005 03:47
שמת לב שבהודעה הקודמת היתה תשובה אפשרית לאחת מהערותיך החשובות, או שאתה עסוק בחזרה על המנטרה הזו של "כל הזמן רק משמיצים אותי ולא עונים לי?
אתה נשמע אחד שלמרות כל ה"מעלות" הקשורות לענינים שבגללם חרב בית המקדש... אתה בכל זאת מבין ענין...
אז או שתרגיע או שתתחיל לענות לענין! אתה לא יכול כל הזמן לנפנף ב"כולכם נגדי" או "כולכם שייכים לעיתון".
גם אני כמנויה על העיתון אינני מרוצה מכל מילה בו אבל זה מחליא לקרוא את הלמדנות הקנטרנית שלך שהמגמתיות יוצאת מכל החורים שבה (ויש הרבה)
זה לא מספיק בתור תשובה?
אתה באמת מצפה שמישהו ירד איתך לרמה של "המילה הזו כן היתה במקום לעומת ההיא שלא?!
התרכז בכתיבתך ותתחיל לכתוב ברמה קצת יותר גבוהה.
ולמי שתמה מה כל כך הקפיץ אותך ,
אתם מוזמנים לעקוב מיהו זה זהצלחתו של יום ליום נוגסת לו מאחוזי השומן ולהבין שהמדובר כאן הוא על הרבה מעבר לדקדוקי העניות מהסוג שה"יורה" שב על קיאו והחכימנו בהם.
לילה טוב!
אני שוב מתנצלת על ציטוט מילתו הלא יפה של היורה, קיבלתי פניות באישי על כך שבפורום חרדי אין זה מן הראוי לחזור על כל פליטת פה של חסרי פילטר, אם אחד המנהלים קורא את זה אבקש שימחק את המילה הזו מהודעתי הקודמת באשכול הסמוך. (ואולי גם מזה שאחרי???)
תוקן על ידי - זוהי_דעתי - 08/08/2005 3:48:11
נשלח ב-7/8/2005 23:02
הייתי מצפה ממך ודווקא ממך לקצת יותר הבנה.
צריך להבין, אם אני כתב/פרשן מעיתון מתחרה. למה לי לחשוף את קלונכם בכדי שתוכלו לתקנו אולי חשבת לרגע המטרה אחרת. לתקן עיוותים קיימים ואני יהיה הראשון שיפרגן.
דרך אגב אף אחד לא טען בפורום שכל מה שכתבתי שקרים שטויות והבלים אלא בחר להיתלות באילן ההשמצות נגדי.
לא מאמינה. תתקנו את הליקויים בעתיד ותראו אני ראשון למפרגנים.
נשלח ב-7/8/2005 22:45
יורה, אני עדיין מחכה למלקוש שיבוא בבושה המינימלית האמורה להיות לבן לעם היהודי, (אלא אם כן אתה משתייך לאיזו כת הקרובה ליהדות)
אם לא הבנת את מה שכתבו לך בכל האשכולות מכל הכיוונים, אסביר לך את זה בפירוט:
אתה כנראה רגיל שהחכי"ם מש"ס באים אליך עם הסקופים שלהם ואחר כך מתבכיינים שחוץ ממשפחה ובקהילה אין להם במה,"ולמה אצלינו אנחנו לא זוכים לחשיפה?" הם מתבכיינים באזניך בארוחות המשותפות במזנון הכנסת...
למה הם מצפים בדיוק שהעיתון הזה יעבור לדום בכל פעם שאין אצלך מקום או שאתה לא זמין משום מה?
תוקן על ידי - זוהי_דעתי - 07/08/2005 22:45:24
נשלח ב-7/8/2005 11:35
מי זה לביא ?
והמבין יבין
נשלח ב-7/8/2005 10:58
לא התכוונתי חלילה למלאת מקומך התפקיד הקטגור, רציתי רק לומר שאם יש חיסרון כדאי שאותם חכי"ם יתלו אותו בם עצמם קודם כל. [את הסקופים שלהם הם מפרסמים איפה? רק את הקישקושים שלהם העיתון צריך לכתוב?]
נשלח ב-7/8/2005 10:55
תודה לך בועז
שוב יש מישהו שיודע מה שקורה מבפנים ומצדיק את כל מה שכתבתי.
לפחות כלפי אותו חבר כנסת אני בטוח שישמח לשתף פעולה אבל זה לא אומר שמה שכתבתי לא נכון.
לגופם של דברים מה הקשר בין שיתוף פעולה לעיתון לבין מה שכתבתי בכותרת "הפאשלות שעושות כותרות" אם תהיה אמיץ בוודאי תודה שמה שכתבתי נכון ויש מה לשפר והרבה כי וויזואליות דהיינו הגרפיקה לא משנה את תוכן העיתון בפרט שהגרפיקה מועתקת ממעריב.
אולי תפגינו שם ביום ליום קצת מקוריות.
נשלח ב-7/8/2005 10:45
אדון יורד, האם אתה מודע לכך שאנשי שס לא שיתפו פעולה מספיק עם העיתון מאז ירידתו של דרעי, וממילא הם עצמם הפסידו את כלי הביטוי החשוב שלהם.
חלקם פיצו את עצמם בעיתון משפחה וחלקם מתבכיינים.
למי שיש שכל שירים את הכפפה ואת העיתון ויהיה לו במה.
נשלח ב-7/8/2005 10:40
אני מתקן אותך
תחילת הדרך היתה אמורה להיפסק מזמן עד עכשיו זה לא קרה.
למה זה לא קרה....? האם גם בכך אשמים כולם מסביב העיקר לא האחראים ביום ליום!!!
דרך אגב אני מודע לכך שמצד אחד אני ביקורתי אבל מצד שני העיתון זוכה לקצת יותר פרסום מזה שהוא רגיל .