גורם מודיעני בכיר מאוד מעריך כי בשבועיים הקרובים יתנהלו " קרבות קשים " בין המשטרה והשלטון לבין מתנגדי ההתנתקות . אותו גורם מעריך כי הפעולות יגרמו לפצועים בשתי הצדדים.
להערכת אותו גורם "הקרבות הקשים" יכולים להביא לביטול הרעיון של ההתנתקות מצד הממשלה .
נחכה ונראה ! עד היום ההערכות של אותו גורם לא איכזבו אותי .
נשלח ב-7/8/2005 01:49
אין כל רע בויכוח על דעות, זה ויכוח מסוג: "יהיה או לא יהיה" שלדעתי הוא מיותר, מה גם שזה נושא כאוב- אבל זה פורום חופשי ומי אני שאקבע לאחרים נושאים לדיון, מאקסימום אני יכולה לא להגיב, מה שאני לא עושה
סומכת על שפיות דעתם של המתנחלים יותר משפיות דעתם של המנהיגים. לא שזה אומר הרבה. ובכל זאת..
"ניפוץ אליליהם הידועים"- משפט ממש טוב, גם מעיד על מעורבות רבה בציבור הדל"י והכרה קרובה של השקפותיו, ובקיצור- השמצה דמגוגית.
נשלח ב-7/8/2005 01:27
מה כל כך רע בוויכוח על דעותייך?
אני חושבת שלא כדאי יהיה לבנות על שפיותם של המתנחלים בענין הזה, לאחר השבר הגדול אותו חוו בניפוץ אליליהם הידועים.
נשלח ב-7/8/2005 01:19
אני שונאת את העיסוק הכפייתי בספקולציות בסגנון "ירו או לא ירו"- אני חושבת שגם אם כמה קיצוניים ינסו לירות יהיו מספיק שפויים (כן! מתנחלים שבורים וכואבים שמגרשים אותם מהבית ועדין שומרים על שפיות) שיעצרו אותם
אוף. נגררתי לויכוח.
נשלח ב-7/8/2005 01:10
הצבא שלח לשטחים המון חיילים מהשמאל בישביל שיפנו עם רצח בעיניים
אני מעריך שהריאשון שישתמש בנשק זה יהיה מיתנחל אבל אני מבין תראו לי בן אדם שיפנו אותו מהביית ועוד יעבירו את ביתו לאויבו שהרג וטבח בו והבן אדם לא יצא מדעתו..
נשלח ב-7/8/2005 01:05
הרוגים? לא להגזים
מאקסימום פצועים
הרי גם החיילים לא נלהבים מהתפקיד שהוטל עליהם
נשלח ב-7/8/2005 00:56
להערכתי יהיו קרבות קשים עם הרוגים בשתי הצדדים
נשלח ב-7/8/2005 00:33
סיירת, לא הבנתי את השורה האחרונה- נס על ידי המגורשים??
בכל אופן- הרב מרדכי אליהו אמר בפרוש שהיה לא תהיה התנתקות ויש שמועות שגם ר' דוד אבוחצירא אמר זאת
משהו יכול לאמת את השמועות?
נשלח ב-7/8/2005 00:30
אף אחד לא מאשים את המנתחלים.
הם אמנם הנפגעים הראשונים אך הכל בגדר , נחפשה דרכינו ונחקורה' ולא לזרוק את האשמה מיד על גורמים אחרים.
נשלח ב-6/8/2005 23:29
כל נס שמתקיים הוא מתגלם בתוך הטבע ע"מ לא לפגוע בבחירה החופשית של בני האדם.
לעניות דעתי מתוך צירוף ידיעות ההתנתקות לא תצא לפועל בבחינת נס ע"י ההתנגדות של המגורשים .
נשלח ב-6/8/2005 23:16
המתנחלים לא אשמים שהחילונים עזבו את תורת ה' ,בכל אופן היחיד שיכול לבטל את הגזרה זה הקב"ה ,ואנחנו צריכים לעשות השתדלות גדולה לבטלה בכל דרך אפשרית ,ואל תחשבו שאריק הוא שליח ה' שהרי אף אחד לא בא אליו בנבואה שיגרש יהודים ,ולכן הוא יקבל את עונשו בבוא היום כפרעה בשעתו.
נשלח ב-6/8/2005 23:11
מה שכתוב שם הוא , על עזבם תורתי' !!!
עם ישראל מתנהל בדמוקרטיה מוחלטת. כאשר הזכויות רבות מקויים , וישבתם לבטח בארצכם'.
כאשר חלילה ההיפך, מקומות רבים בתורה ובנביאים מציינים בפרוש מה יקרה רח"ל.
ההשתדלות היחידה להאמין ברבש"ע וללכת בדרכיו.
כל מי שיכול מומלץ שיעיין בנאמר על פרשת מסעי בספר ,מראש אמנה' ולא תשארנה ספקות כלשהם בנדון.