בית פורומים א חרדים ספרדים

יום ליום נגד עיתונאים פרשנים עמי ארצות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/8/2005 18:11 לינק ישיר 
יום ליום נגד עיתונאים פרשנים עמי ארצות

לאור השמצות חוזרות ונישנות נגד יום ליום בפורום ספרדים הבאתי במיוחד את הנכתב במדור ש"ס בכנסת במוסף האקטואלי של יום ליום ועוסק בנושא ההשמצות והסילופים. אלון בן דוד בדעה אישית נגד הפרשנים ההמסלפים את האמת.

הכנסת שוממה, פגרת קיץ, העיסוק הפרלמנטארי בהפוגה. השקט תפס את מקומה של ההמולה האופיינית בתוך המשכן. אין הצעות חוק, אין שאילתות, אין הצעות לסדר, דוכן המליאה בודד. סיעת ש"ס ארגנה השבוע 20 חתימות בכדי לקיים דיון דחוף בנושא 'דו"ח העוני: כל ילד שלישי בישראל הוא עני' יו"ר הכנסת ראובן ריבלין אישר להעלות את הנושאים הבוערים במליאה. מניסיון קודם רק חברי כנסת בודדים שאיכפת להם יגיעו. לא כולם מוכנים להפסיק את החופשה המתקיימת אי שם. את ביתם פינו חברי הכנסת לטובת צימר בגליל או מלון מפואר בחו"ל והתנתקו מהחיים הציבוריים. למעשה, בשטח חברי הכנסת בסיעת ש"ס ממעטים בחופשה וממשיכים לקיים את הסיורים השבועיים בערי הארץ לצד קבלות קהל למען כלל הציבור.
כולם מדברים בחירות. יו"ר ש"ס ח"כ הרב אליהו ישי חזה את הבחירות לפני כמה חודשים. כבר אז פתח רשמית את ההכנות לקראתם. הסיורים, המחשוב, וההסברה מוכנים לצאת לדרך. בעוד בשאר המפלגות הגדולות הליכוד והעבודה, עוסקים בבחירות פנימיות, בש"ס עובדים בשטח. הרב ישי לא הסכים לחזור לממשלה 'אם היינו חוזרים לממשלה, את כל האחריות על ההידרדרות החברתית והכלכלית היו מטילים עלינו, ואז היינו מתרסקים בבחירות', הוא מסביר. 'אני שליח של העם. לא באתי לפוליטיקה לעשות צחוק מהחלשים. לכן ויתרתי על תפקידי שרים ועל תפקיד סגן ראש הממשלה, על הכול ויתרתי כי יש לנו עקרון, ואנחנו לא מוותרים עליו'. העמידה על עקרון תוביל להצלחה. על תקופת אחרית הימים נאמר 'אויבי איש אנשי ביתו'. יש עיתונאים המתקראים חרדים המפרשנים כל העולה על רוחם בארסיות, בכדי להוסיף עוד קצת צבע לעיתונם המדשדש. 'זה מוסיף רייטינג יצטדקו הם בהתחסדות'. דוגמאות יש למכביר. בש"ס הוחלט לא לקבל אתנן שלמונים מראש הממשלה אריאל שרון בכדי לתמוך בתקציב העומד על סך מיליוני שקלים תגובת הרב ישי 'אני לא מוכן למכור את ש"ס תמורת כמה מיליונים. אני לא תמים ולא חדש בפוליטיקה, ולא יקנו אותי ב- 400-500 מיליון. זו גזילת הרש. אם הייתי לוקח את הכסף על חשבון העניים ואחר כך מחזיר אותו לעניים, הייתי מרגיש כמו פושע שמלבין כסף' אמר ישי, הכסף כזכור הועבר לשינוי. בפרשנות למדנית העדיף הלבלר לכתוב 'הפסד לעניים' וטען כי ש"ס היתה צריכה לקחת הכסף.
סיעת ש"ס החליטה לאור פסיקת מרן' תוכנית ההתנתקות מסוכנת' להגיע ליישובי גוש קטיף להזדהות עם התושבים לעודדם, להתפלל ולהביע מחאה אמיתית . יישר כח גדול מגיע להם חשבתם בוודאי. לצערנו תמיד נמצא "החכם" שחייב להראות עד כמה הוא כזה. בפרשנות לא אמיתית שפורסמה בנושא ,טען הלבלר 'לא מאהבת מורדכי' והמשיך כי הכל עניין פוליטי. אם טורח היה הכתבלבר להתלוות לסיור בוודאי היה נחשף למראות הכאב האמיתי מחד והאהבה שאינה תלויה בדבר מאידך. את הפרשנות הוא העדיף לכתוב בחדר ממוזג מול צג מרצד אולם את עורו הרגיש לא יחשוף לחום השמש היוקדת.
אם תרצה לבדוק דעת תורה מהי, צא לרחובה של עיר שאל עובר אורח המוגדר עם הארץ מהו העניין שלשמו אתה דורש ונהג בדיוק הפוך. מובטח לך שכך היא דעתה של תורה . היום אין צורך לצאת לרחובה של עיר, אפשר להתקשר ללבלר עיתון העומד בקריטריונים 'מטיל רפש', לשאול, אבל לנהוג להיפך מפסיקתו המלומדת כדעת עמי ארצות ולהיות בטוחים כך היא דעתה של תורה ההיפך מדעת עמי ארצות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2005 12:00 לינק ישיר 

קודם כל לא נעלמתי.

דלת אחורית כל הפוסל במומו פוסל המום שלך יותר גדול מהטענה שלך כלפי כאילו יש לי 2 ניקים.

לך יש מספר ניקים ואת מאשימה אחרים במה שאת לוקה אז מספיק עם ההצגות.

אני שמח בניק של ולא אחליפו בגלל משמיצונת קטנה כמוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2005 23:10 לינק ישיר 

הכל השערות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2005 22:07 לינק ישיר 

ידוע לך על משהו במאחורי הקלעים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2005 22:02 לינק ישיר 

איפה החבר של יורדעה שתמך בכל פסקה שכתב?
מענין לאיפה הוא נעלם, הניק השני..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2005 21:59 לינק ישיר 

מעניין כי ההשמצות הפסיקו באורח פלא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2005 18:46 לינק ישיר 

יש עוד הרבה דברים שהרב עובדיה יהיה שמיח אם יקרו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2005 18:43 לינק ישיר 

תאמין לי שאני רואה בביקורת שלי כלפי יום ליום כשליחות

אתה יודע כמה הרב עובדיה שליט"א יהיה שמח שהעיתון יהיה כמו שצריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2005 18:40 לינק ישיר 

יורדעה
לא חבל על הבריאות שלך אתה נורא נורא כועס בזמן האחרון..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2005 18:38 לינק ישיר 

אדון אריאל

מה שכתוב שם נכתב על עיתונאים פרשנים.

אני לא פרשן ולא עיתונאי אז את המוסר שלך אל תטיף לי תטיף להם.

ביום ליום חייבים להפנים שעד שהעיתון לא יעשה צחוק מעצמו ויתקן טעויות מצחיקות שלא יתהדר בתארים לא לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2005 18:22 לינק ישיר 

והנה עוד אשכול על יום ליום..
שהם באים הם באים בצרורות....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > יום ליום נגד עיתונאים פרשנים עמי ארצות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext