|
|
| נשלח ב-14/8/2005 14:25 |
|
| |
אאללעעדד,
הם הציגו את הברווז/בדיחה כחשיפה, ועוד איך.
זו היתה הכותרת שנמרחה על העמוד.
" חשיפה "
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 15:04 |
|
| |
עובד מועצה אתה צודק ב-100% , רק שמלכתחילה זה לא היה מובן כך.
"החשיפה" שכביכול מציג "קוראים אלעד" "והפירגון" שנוזל לטיברגר מהאוזנים על 'המינוי המבריק' של צביקה , זה נובע מדבר אחד, אולי עוד עמוד פירסום שהמועצה תתן לו.
צביקה מאוד מאוד כועס על טיברגר, במיוחד אחרי 'סידרת הכתבות' הלא מחמיאות (ועוד יותר לא מקצועיות וקנטרניות) שהנ"ל פירסם.
וטיברגר רוצה לרדת מהעץ, רק שאינו יודע איך.
והוא חושב שע"י ידיעה 'מחניפה' יסלחו לו על הכל....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 15:11 |
|
| |
ובדיוק לזה אנו קוראים קשקשן שמקפץ מצד אל צד ולא מוצא את עצמו ומקומו אי שם בתחתית ערימות הזבל שהוא מדווח עליהם.
אלעד זקוקה לשופר אמיתי שידווח באופן אמיתי לכלל הציבור
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 15:21 |
|
| |
איך אמר לי הבוקר ידיד על "החשיפה" של מרציאנו?
זו לא חשיפה עיתונאית,
זאת "חשיפה ארכיאולוגית"...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 15:44 |
|
| |
זה נראה יותר כ- חשיפה יחצני"ת מהסוג הזול ביותר.
אלעד זקוקה לשופר אמין שלא יסתיר מהציבור את האמת
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 15:47 |
|
| |
יחצנית למי?
לתקופת ימי הביניים או אולי לפורום חרדים אלעד?.....
תוקן על ידי - עובד_מועצה - 14/08/2005 15:48:55
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 16:19 |
|
| |
אף אחד לא חושד בי שאני מנטור של "קוראים אלעד" נכון?
אז בלב שקט יותר אני עדיין טוען שזאת חשיפה למרבית הציבור. לו הייתם עורכים משאל בקרב התושבים על העניין - סביר להניח שרבים רבים לא היו יודעים מזה. אחרי הפרסום - רבים רבים יודעים מזה.
שוב: אין לי עניין מיוחד בהגנה על החשיפה ואני בטוח שכולכם תסכימו איתי, אני רק מנסה לתרום לדיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 17:48 |
|
| |
התבלבלתי לרגע.
אנו מדברים על עיתונות, עיתונות מקצועית, הלא כן?
"חשיפה למרבית הציבור"?
"חשיפה" ל"חדשה ישנה" שכבר ידועה ולטענת החברים כאן גם פורסמה?
מעודי לא שמעתי על מושג כזה.
אלא אם כן, כמו שטוען הזכות...
תוקן על ידי - פוילישער - 14/08/2005 17:48:47
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 19:42 |
|
| |
רגע לפני שאני מפספס את המניין:
אינני מסנגר או מקטרג. גם לא בזכות תשעה באב שצריך בו לסנגר. אני מודה שבגלל שאני אצל המתחרים אני נזהר יותר מלקטרג אבל למען האמת הכותרת באמת נראית מוגזמת בעיניי.
אינני פוזל אל המתחרים בקושי התחלתי לפזול במגרש הביתי שלי... מעולם לא פגשתי את מר טיברגר ולא ראיתי כיצד נראית מערכת "קוראים אלעד" מבפנים. אולי מבחוץ, יש לי חבר טוב ברחוב התאנה. אה כן, וגם פירסמתי שם בעבר מודעת "למכירה".
זה שאותו עיתון 'ירד' עלי לפני חודש - אני ממלא פי מים. יש כאלה שיודעים מה היה אחר כך.
חשיפות חרטא? יש לי כמה... הן נגנזו מאימת הפורום ושלא תגידו שאין לכם השפעה... סתם סתם...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 23:04 |
|
| |
עברתי על כל הנאמר פה פעמיים וסליחה מכל הכותבים אבל לא הבנתי על מה הדיון כלל ואני מתפלא על הכותבים שאת חלקם אני מכיר כאנשים רציניים על כך שנגררו לדיון ריקני כזה.
קוראים אלעד מעולם לא התיימר להיות עיתון רציני או אפי' מתקרב לכך, כל מטרתו היא פרסום ואם היה ניתן להדפיס פרסומות בלבד אז זה מה שהיה, אלא שבשביל שיפרסמו צריך לכתוב קצת כדי שאנשים יקחו את זה מפתח ביתם.
אמינות אף פעם לא היתה הצד החזק שלו וזה ראינו כבר מזמן.
עדתיות העיתון נגוע בה בצורה מחליאה ורק בשביל לא לפגוע איני כותב גזענות, אצלינו בכולל כבר מזמן המקומון הזה לא נכנס ולא כחרם אלא כגועל, למרות שלאחרונה יש טיפת איזון שכנראה נובעת מעיסקת פרסום גדולה עם מוסדות הרב מלכה.
צביעות בזה הוא מלא וגדוש, ופיו החלקלק של בעליו לא מטעה אתנו כי הוא זה, ודאי שמעתם את דעתו פעמים רבות נגד הרב גרוסמן ואנשיו האם פעם אחת דברים אלו עלו ואפי' ברמז ? חס וחלילא.
לזכותו ייאמר שהוא אף פעם לא התיימר להיות משהו אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2005 01:33 |
|
| |
יישר כוח לקוראים אלעד.
בזכות החשיפה המפוברקת בעיתון קיבלנו בפורום חשיפה אמיתית על איך מתנהל העיתון הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2005 06:25 |
|
| |
בדבר אחד אין לי ספק.
לאשכול הזה, באופן יוצא דופן, לא יעשו "העתק-הדבק" בקוראים אלעד...
אוחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2005 07:20 |
|
| |
עין,
היטבת לפרט את הדברים קבל
למרות שזה אפס קצהו של הר הזבל.
אלעד זקוקה לשופר אמין וישר שישקף את צרכי הציבור האמיתיים