ותקראו את ודויו של דוד10 עורך המוסף קולות ועתיר הפעלים בפורומים החרדיים:
אני, גליציאני בן גליאציאני 400 שנה, עומד להצביע ש"ס.
אני לא משלם יותר על העתיד, אלא רק על העבר. כמו בעסקים. קיבלתי סחורה - משלם עליה.
המפלגה היחידה שלא נתנה ידה לגירוש הייתה ש"ס. ממש לא משנה לי מאילו מניעים.
אני בוחן רק את התוצאה.
הרב עובדיה היה היחידי שראה נכוחה את הדברים, התנגד בעקביות לגזירת הגירוש והעקירה והשתתף בעצמו בתפילת הזעקה.
מגיע לו לקבל את הקול שלי.
צודק בכל מילה!
תוקן על ידי - ac22 - 20/08/2005 21:17:06
נשלח ב-2/9/2005 13:21
הוא כבר הודיע
הוא שם את האייקון הזה בהודעה על חזרתו
נשלח ב-2/9/2005 13:04
ברוך בואו
שיודיע מתי הוא מיתחרט
נשלח ב-2/9/2005 12:39
היום דוד10 חזר לאחר חופשה של עשרה ימים בחו"ל, אנו מקדמים אותו בברכת ברוכים הבאים בשם כל חברי הפורום
נשלח ב-21/8/2005 16:40
גם אני לא ידעתי מי הוא אבל שאמרו לי ניראה לי אחלה בן אדם שיהיה בריא
בלי ללכלך עליו זה רק מוריד תרמה של הפורום
נשלח ב-21/8/2005 04:21
המון אהבת חינם באשכול הזה...
ועוד דבר ביבי יהיה ראש הממשלה הבא...
ומי שטוען שהוא לא טוב שימצא אלטרנטיבה אחרת..
רק לא עוזי לנדאו...
נשלח ב-21/8/2005 03:19
ואגב, דלת אחורית: כתבת: " - ramta, יתכן מאוד שהוא שלל ממך את זכות הכתיבה מאחר והתעקשת לפתוח אשכול שהוא סגר- יכול מאוד להיות שהיה כבר אשכול בנושא (אגב, חשבת לשאול אותו למה?)" זוכרת? ובכן בררתי עם דוד10 וכל מילה שלך מדוייקת הפעם
נשלח ב-21/8/2005 03:13
חברים יקרים, דוד10 אינו משיחי חלילה, הוא איש ריאלי חביב וירא שמים. חסידות חב"ד מונה בתוכה רבים כמותו אשר היהדות הנאמנה חייבת להם הרבה הרבה ממסירות הנפש שלהם, ומי כמונו בעדות המזרח יודעים את זה. לפיכך מי אשר בטנו מלאה כאב על חוסר כתיבתו היעילה בפורום זה או אחר אינו יכול להרשות לעצמו לכתוב בצורה מזלזלת נגד הרבי זצ"ל , ובכל אופן לא הפורום הזה אמור לשמש כבמה לכך.
נשלח ב-21/8/2005 01:53
ramta- אם הנושא כל כך בוער בעצמותיך, כדאי שתפתח לו אשכול נפרד ולא נסטה לעוד נושא באשכול הזה..
זאטוט- איני יודעת מיהו אותו אחד שהתיימר לייצג את כלל הציבור החב"די, אבל דבר אחד אני כיולה להבטיח לך: הוא קשקש. יתכן שהוא בעצמו משיחיסט ולכן היה לו אינטרס להציג את כל החב"דניקים כמשיחיסטים. הבעיה של חב"ד היא שהם לא מספיק מוקיעים את הקבוצה הזו ובכך מוציאים שם רע על עצמם וחבל.
ובקיצר, אל תאמין.
נשלח ב-21/8/2005 01:49
כוונתי הייתה ברורה ואחרת...
נשלח ב-21/8/2005 01:43
דנה
לאיזה יהודים?
לחרדים שקיצץ להם בקיצבאות ילדים?
אולי לשכבות החלשות בעירות הפיתוח שקיצץ להם בלי לתת אלטרנטיבה תעסוקתית ובלי להעלות את שכר המינימום?
אולי למתנחלים שגם סבלו מקיצבאות הילדים וגם סובלים מתמיכתו בהנתקות? ההצגה שלו בהתפטרות לא שוה התיחסות.
אני יודע למי הוא טוב לאלפיון העליון ולחברות כוח האדם הסוחרות בעובדים כבעבדים ועסיקות אנשים בשכר חרפה.
נשלח ב-21/8/2005 01:37
כי ביבי טוב ליהודים...
נשלח ב-20/8/2005 22:37
מי שירד ברמה הם אלו מהחוג שאליו משתייךף המדובר הפוטנציאלי שעל שכמותם נאמר
תלמוד בבלי מסכת סוטה דף כב/ב
אמר לה ינאי מלכא לדביתיה אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס
שהם משתחוים להבל ולריק ומתפללים לרבי לא יושיע.
ואנחנו כורעים ומשתחוים ומודים לפני מלך מלכי המלכים הקב"ה...
שאלה קטנה לגבי אותו חוג.
הכיצד מתיישבת העובדה שלאחר שאומרים ( ככל הנראה מן השפה ולחוץ בלבד) את תפילת עלינו לשבח בה ממליכים את רבש"ע כשליט יחד כל יכול ומנהיג העולם על כל יושבי תבל ועל כל הנברא. ומיד לאחר מכן סותרים זאת בקריאת ,יחי אדוננו'' ???
נשלח ב-20/8/2005 21:40
לא חסר מה ליכתוב על דוד 10 אבל למה לרדת לרמה הזאת???
אמר שיצביע..
ניראה...
עד הבחירות הוא ימצא תירוץ להצביע האיחוד הלאומי..
תוקן על ידי - ac22 - 20/08/2005 21:48:37
נשלח ב-20/8/2005 21:21
כל הוידוי שלו, כחב"דניק, בלתי אמין לחלוטין !!!
מרבית החב"דניקים הצביעו ע"פ הוראת משיח השקר שניתנה לאחר שנטמן עמוק באדמת נכר בארון, עבור שרון כראש ממשלה ועבור מפלגת האיחוד הלאומי שרוב מנהיגיה כלל אינם דתיים, וכיום מנסים לסלף את העובדות כאשר נוכחו לדעת כי משיח השקר שבשמו הם פועלים אכזב אותם קשות.
ראו את סיפור אליהו הנביא ונביאי הבעל בהר הכרמל....
נשלח ב-20/8/2005 20:17
נתן31
המצב לא מאוזן בן דרעי לאלי ראינו את פועלו של זה ואת פועלו של זה...
לך תדע אם ש"ס היו מקבלים יותר מנדטים אולי לא היתה היתנתקות ביכלל..