בית פורומים א חרדים ספרדים

זכה בכוכב נולד וצעק שמע ישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/8/2005 13:09 לינק ישיר 

עוד לא נולד וכבר מנתחים אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2005 16:04 לינק ישיר 

יהודה בן 22, מקרית עקרון.
התחיל לנגן בגיל צעיר על אורגן, ועם הזמן התחיל לעבוד עם זמרים.
אנשים מגדירים אותו כבחור ביישן, אבל מה שמכסה על התכונה הזאת הוא הצחוק וחוש הומור שלו.לקח לו הרבה זמן לעשות את המעבר מנגינה לשירה, והיום החלום שלו הוא לעבוד על אלבום מקורי שלו ולעשות מוסיקה טובה.
המוטו שלו: ''תן חיוך - הכל לטובה''.

אגב..
הוא בן יחיד להורים ששמם עמיר ואורה סעדו=>>אחרי 16 שנה של טיפולים ממושכים שהוריו הצליחו להביא לעולם את הבנאדם המקסים הזה..!!

כמה שאלות...

על ההתקרבות לדת-
יהודה שלנו נוהג ללכת להתבודד בלילות כמו שנהג לעשות רבי נחמן מאומן..

כל שבוע?
"כל לילה, באזור יער חולדה או בגבעת הטיסנים, למשך שעה וחצי. פעם הלכתי אתו, הגענו ליער באחת בלילה, חושך מוחלט, ואתה שומע שועלים ונחשים. הוא כיבה את האוטו, הסכים להשאיר לי קצת אור, ואמר לי לעמוד ליד העץ ולהתבודד. הוא נכנס ממש לתוך היער, בלי פחד, ואז ראיתי שהאמונה שלו נורא חזקה, עד כדי כך שהוא בוכה וצועק ומוחא כפיים ושר".

מי האיש שהכי משפיע על יהודה?
מורנו הרב אליעזר שיק שחי בניו-יורק..אותו יהודה פגש באומן בשנה שעברה שהיה שם..

על ההתמודדות עם המעריצים-
ומה עושים עם המעריצות שמגיעות אליו? "יום אחד הלכתי אתו ברחוב ואחת התחילה לצרוח", מספר איציק, "והוא נבהל והתחיל גם לצעוק. אמרתי לו, 'מה יש לך, יא דפוק, הבחורה מתרגשת ממך, תגיד לה משהו'. ילדים מבקשים ממנו כל הזמן חתימות, וזה מצחיק כי הוא רושם לכל אחד תצליח ותתחזק, מגילה שלמה. לבחורות שמתקשרות ומציעות לו לצאת הוא אומר 'לא נשמה, אני צריך להתפלל הרבה שיגיע לי זיווג כשר".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2005 16:11 לינק ישיר 

ומה מספר הנעליים שלו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2005 16:12 לינק ישיר 

אני מריח מסגנון הבאת הדברים כאן שהרבה חרדים מבולבלים יצטרפו בקרוב למעריצי "הצדיק" הזה.

אם הם לא עשו זאת עד עתה.

יהיו כמובן גם כאלה שיביעו מחאה על המרכאות בתוכן הכנסתי את המילה צדיק...

אני מעריץ היום את הברסלבר שרקד מולי ברמזור כי גם הוא הולך לפעמים לדיזנגוף או לשפת הים (המעורב) לרקוד , לעשות "שמחה" כמו שרבינו אמר, והכי חשוב לעשות קידוש ה' גדול.

די עם הבלבול הזה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2005 16:59 לינק ישיר 

האתר הרישמי של יודה

http://www.yehuda-saado.com/index.htm

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2005 08:11 לינק ישיר 

tcyhj צודק.
די עם הבלבול!
כל הכבוד לבן אדם שנמצא בתהליכי חזרה בתשובה (בתהליכים!), אבל עדין אל תספחו אותו לגמרי רק בגלל שהוא נהיה סלב, תנו לו את הזמן, נראה מה יצא ממנו בסוף..

תוקן על ידי - דלת_אחורית - 02/09/2005 8:10:40

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > זכה בכוכב נולד וצעק שמע ישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.