בית פורומים א חרדים ספרדים

פלאפון וסלקום קיבלו הכשר היום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/8/2005 16:31 לינק ישיר 
פלאפון וסלקום קיבלו הכשר היום

לבקשת הרבנים, הקצתה החברה קומת מספרים ייחודית, כשרה למהדרין עבור המגזר החרדי.

יעקב גלברד, מנכ"ל פלאפון: "פלאפון תספק לציבור החרדי את פתרונות התקשורת המתקדמים ביותר לצד כשרות מהודרת, ללא כל פשרות".

בימים אלה קיבלה חברת פלאפון את אישור הכשרות של ועדת הרבנים לענייני תקשורת, למכשיר טליט x100, שפותח בהתאם לדרישות הוועדה ועתה היא חוזרת לפעול במשנה מרץ בעולם התקשורת הסלולרית בציבור החרדי, תחת קומת מספרים ייחודית, כשרה למהדרין ..

הפעילות במגזר החרדי תתאפיין בטכנולוגיה מתקדמת ואיכותית, במכשירים מעוצבים,במחירים משתלמים ובמסלולים המתאימים למשפחה החרדית– הכל בכפוף לגדרי ההלכה.

וועדת הרבנים לענייני תקשורת נתנה את ברכתה למהלך המבורך , המאפשר ללקוחות החברה לדבר בפלאפון טליט x100 ללא כל חשש, וליהנות מתקשורת נקייה למהדרין, ללא חשיפה לתכנים שאין רוח חכמים נוחה מהם.

הרבנים ומורי ההוראה, חברי ועדת הרבנים לענייני תקשורת, אשר בחנו מקרוב את יכולותיה של פלאפון, שיבחו את היתרונות הרבים שמעמידה החברה לטובת לקוחותיה החרדים, כחלוצת הכשרות בתחום.

כזכור, פלאפון הייתה הראשונה שפנתה עם פתרונות לציבור שומרי תורה ומצוות, והודות לכך הצטרפו ללקוחותיה עשרות אלפי מנויים מהמגזר החרדי ולפיכך גם עתה היא עומדת בדרישות וועדת הרבנים לענייני תקשורת שהקימו גדולי ישראל שליט"א.

מנכ"ל חברת פלאפון, מר יעקב גלברד, שקיבל את בשורת הכשרות מנציג הועדה, ציין כי במשך כל השנים הקפידה פלאפון להקצות משאבים רבים לטובת לקוחותיה החרדיים, וכי אין לו ספק שכעת יצטרפו לפלאפון עשרות אלפי בתי אב חרדים, המבקשים להדר במכשיר הטלפון הסלולרי שלהם.

מר גלברד גם חשף כי בהכוונת ועדת הרבנים לענייני תקשורת, פיתחה החברה את המכשיר TELIT X100 - הטלפון הסלולרי הכשר המתקדם ביותר עם מגוון תכונות אטרקטיביות: צג פנימי עם 65,000 צבעים,כרטיס קול באיכות צליל גבוהה במיוחד, חיוג קולי, רמקול פנימי ,מקשים גדולים וקריאים, , מנהל מידע ועוד עשרות תכונות לתועלת הלקוח החרדי ולהנאתו.

הכשר הוועדה הינו על המכשיר החדש טליט x100, וזאת תחת קומת מספרים ייחודית לתקשורת הכשרה למהדרין- הקומה מתחילה בקידומת 050-4100000 עד 050 -4199999.וועדת הרבנים מבקשת להדגיש כי רק המספרים בקומה זו הינם כשרים למהדרין.

גורמים בכירים בענף התקשורת שניתחו את ההתפתחויות מעריכים כי פלאפון צפויה להגדיל את נתח השוק שלה במגזר בשל העובדה כי השכילה לשלב בין טכנולוגיה מתקדמת לכשרות מהדרין ובכך סיפקה מענה מושלם לצרכי הלקוח החרדי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2005 01:58 לינק ישיר 

למיץ פטל
בכל המכשירים שקיבלו הכשר אין לשלוח SMS ולא לקבל,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2005 12:42 לינק ישיר 

אולי הם צריכים גם לשלם לך את החשבון החודשי? מישהו משלם להם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2005 12:31 לינק ישיר 

מבחינה טכנלוגית, אורנג' מס' 1
מבחינת שירות, סלקום מס 1

פלאפון, אני לא מכיר , אומרים שהם הביאו מכשירים כשרים הכי משוכללים, כולל ספיקר.

סלקום ומירס הביאו מכשירים ישנים שבושב להשתמש איתם, הטכנלוגיה התקדמה כבר בהרבה. העסקנים דאגו בעיקר שההסכם יחתם ולא ירדו לאיכות המכשירים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2005 11:51 לינק ישיר 

היה לך בתקופות שונות היום פלאפון השתנו פלאים ואורנג' ירדו נדמה לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2005 20:03 לינק ישיר 

כן
במשך חיי היה לי אורנג סלקום ופלאפון
רק לא מירס .........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2005 19:50 לינק ישיר 

בדקת את שלושתם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2005 19:45 לינק ישיר 

אני לא יחצן של סלקום ואין לי כלום נגד פלאפון או אורנג..
לא משנה של מי המכשירים יותר מיתקדמים הרי זה הפרש של חודש עד שמגיע המכשיר לרשת המיתחרה
אבל בשירות ועמידה בהסכמים אין כמו סלקום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2005 19:40 לינק ישיר 

לאט לאט

דדווח על תוכן פוגעני

כן אבל למה רק מכשיר אחד?

דדווח על תוכן פוגעני

כן מכשירי סלקום הם גרועים ואינם מתקדמים אך פלאפון העניקה דגם חדש ומוצלח- בכירי פלאפון טוענים שזה חלק מהאסטרטגיה שלהם תמיד להוביל במכשירים המתקדמים יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2005 16:57 לינק ישיר 

הכל עיניין של כסף...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2005 16:56 לינק ישיר 

בניגוד למה שאתה כותב מכשירי הנוקיה שהרבנים אישרו הם 6200 ו8260 מכשירים ישנים ולא מתקדמים, אני לא מבין למה בתור חרדים אנו צרכים להסתפק במשירים ישנים.

אני לא מדבר על הזכרונות שאתה מוגבל ל 750 בלבד, אלא אפי' טקטס א"א לשלוח שבעצם זה חשוב לכל בעל עסק.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > פלאפון וסלקום קיבלו הכשר היום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext