אוי מייריי ורבייסיי
הם עשו את העבודה שלהם כמו שצריך הם התקוננו בצורה הכי טובה שרק אפשר הם הצליחו ב 1/9/05 מה שלא הצליחו קודמיהם.
מי הצליח?
ולמה הצליחו?
הצליחו צביקה כהן, צביקה הרבסט משה שטיין וכל עוזריהם.
ולמה מכיון שהם לקחו את הכתבים של כל העיתונים שמסתובבים באזור ופשוט סיממו אותם אני לא יודע במה בכסף בתפקידים בכתבות לעתיד בסקופים לעתיד ואני לא יודע במה עוד.
הם דאגו שכל הכתבים יכתבו מה שהם רוצים ולא לתת לאף אחד דריסת רגל עיתונית בנושא פתיחת שנת הלימודים.
ואפילו
שמרן ראש הישיבה ששני הצביקות מאוד שומעים לעצתו אמר שלא יהיה כתה אחת נפרדת רק של הבנות שלא התקבלו בהתחלה בכל אופן עשו את זה.
לא שומעים לדעת מרן ראש הישיבה
הגרום היחיד שקיבל וקיבל הכי הרבה היה רשת הגנים של אגודת ישראל קיבלו מעל ומעבר למה שהם היו צריכים.
ומי יודע למה?
מסיבה מאוד פשוטה שהמנהל שלה יש לו עוד תפקיד סגן מנהל מחלקת החינוך במועצה
נשלח ב-4/9/2005 14:38
אני לא מצליח להעלות את הטור מי שיעלה את הטור אני יודה לו מאוד
"הנה ימים באים נאום ה''"
נשלח ב-4/9/2005 14:15
יש בכתה 33 בנות מתוכם 13 בנות אשכנזיות שזה אפילו לא 40 % בקשר למירום הכתב ללא הבלגן שנעשה היא באמת רצתה להניח אותם בקרואן בחוץ
נשלח ב-4/9/2005 10:47
לא קראתי אין לי את העיתון לצערי .
אולי תחכים אותנו וילמדנו רבנו על מה מדובר??
ואולי בכלל אם תוכל להעלות את הכתבה לכאן זה יהיה מבורך .
תוקן על ידי - שיגעצ - 04/09/2005 11:08:38
נשלח ב-4/9/2005 10:19
מי קרה בשבת את הטור אורח של אביגיל מייזליק ב"משפחה"? פשוט מזעזע, מצמרר עד שבא לבכות. זה הציבור שלנו, ואחרי זה שלא יתפלאו שקוראים אסונות!!!!!!!!!!!!!!!!
"הנה ימים באים נאום ה''"
תוקן על ידי - צפלין10 - 04/09/2005 10:28:29
נשלח ב-4/9/2005 09:30
חבר_בסניף,
אני המום מהשקרים ...
שטויות והבלים שקר וכזב זה מה שזה סתם הוצאת שם רע.
עם כל הכבוד כדאי מאוד שתתבסס על עובדות ותבדוק את המקורות שלך לפני שאתה מלכלך ככה
א. ראשית הכיתה היא כיתה רגילה כמו שאר הכיתות בבתי הספר (ולא שום קראוון כמו שבילבלו פה את המח ואמרו קראוון מחוץ לכותלי בית הספר ... )
ב. הכיתה היא כיתה מעולה ממשפחות שאני מכיר אישית כולם משפחות טובות (כ18 בנות אשכנזיות והשאר ספרדיות אם זה משנה לך... ) והמורה הכי טובה הם קיבלו.
ג. הפסקות כמו כולם ושוב נא להפסיק להוציא שם רע
ד. ממש צר לי עליך, (חבר?_בסניף) שלא קיבלו את הבת שלך ואני מתכוון בשיא הרצינות אני מתאר לעצמי את ההרגשה
אבל מכאן ועד ללכלך על כיתה שלמה ממש בושה וחרפה
אאללעעדד,
זה אכן פיטפוטי סרק של אנשים שלצערי לפי דבריהם "אפילו" ל א4 לא קיבלו אותם וד"ל.
תוקן על ידי - שיגעצ - 04/09/2005 9:32:12
נשלח ב-4/9/2005 07:28
חבר בסניף,
אם זה נכון ולא רק פטפוטים של אנשים אז זה חמור מאוד. צריך לעשות על זה באלגן.
נשלח ב-4/9/2005 05:50
כל השבת דיברו על זה באלעד.
כיתה א' 4..
הכיתה של הבעייתים כלשונה של וינברג הפסקות שלהם לא בזמן של הפסקות של כל הכיתות הם מנודים מכל הבית ספר שמעתי מאבא שארומר לילדה אחת אל תתחברי לחברות של כיתה א4 מענין למה באמת ????????
נשלח ב-3/9/2005 23:47
גיל,
אתה מה פירוש הביטוי "טול קורה מבין עיניך"????
(תול כורע מיבינ היניחה...)
למי בכלל חשוב מה כתוב בחתימה שלי?
נשלח ב-3/9/2005 22:37
זוהיא בושה וחרפה שיש לנו סגן מנהל מחלקת חינוך אנלפא בית
שאפי' 8 שנות לימוד לא גמר מול מהנל מחלקת חינוך שעוסק בחינוך מעל 15 שנה בעל תואר שלישי בחינוך שימש כמפקח בתי ספר וכמנהל בית ספר בתל אביב .
אבל בפוליטיקה ידוע שהסכמים חזקים יותר ממקצועייות
אם תרצו לדעת מדוע צריכים כישורים מינימליים להיות סגן מ. חינוך תקראו מכתב שכותב שטיין לאחת המזכירות במחלקה ותראו שאין הבדל בין האותיות א' לע' ח' לכ' ט' לת בושה לכתוב מכתבים עם מלא טעיות כתיב
ובל נשכח שמכתבים שלו מגיעים גם למשרדי ממשלה שונים ששם צוחקים עלינו על יטדיעות סגן מנהל מחלקת חינוך...
זה שהוא קיבל הכי הרבה כיתות גן פחות מקומם כי השליטה במועתה שלהם