| נשלח ב-2/9/2005 09:49 |
|
| |
מרנן ורבנן נתפס על חם
מרנן ורבנן = הרב דרוסמן
כעת זה סופי מרנן ורבנן הוא מאנשיו של הרב דרוסמן.
האשכול הסמוך בשם "ממלייה האגדה והאכזבה" ולאחר תגובותיו של "מרנן ורבנן" שם, יכול להעיד יותר מכל על דעותיו ומקורבותו של "מרנן ורבנן" להרב דרוסמן.
בימים האחרונים השתדל "מרנן ורבנן" (בהוראתו של הרב דרוסמן) לשבח את "ליצן החצר" ממלייה בהצלחתו ובהעברת כל מבני החינוך בזמן ובאופן מסודר למוסדות החינוך בעיר, אז הבה ונעשה סדר:
רוח במפרסים ותו לא,
לאורך כל החודשים האחרונים התנהל ממלייה מול כל בתי הספר בעיר כעז עיור, לא היה בידו שום סמכויות, הסיסמאות היחידות שהוא הפריח היה, "אני יראה", "יהיה בסדר". מה שכן בכל פעם שהיו ישיבות במועצה עם צביקה עם תזוזות הוא מיד רץ החוצה לדווח ע"מ שהדברים ייראו כביכול הוא מזיז אותם.
הקיטור שיגיע אחרי פתיחת שנת הלימודים
כל, אבל כל מנהלי המוסדות בעיר מחזיקים חזק את הבטן עד אחרי שייפתח שנת הלימודים כסדרן, אז ורק אז, כל העיר ישמע היטב את מה שכבר יודעים מנהלי המוסדות בחודשים האחרונים, המדובר בשערוריה של החודשים האחרונים, ממלייה לאורך כל החודשים האחרונים דאג, כן מאד דאג אבל רק לדעת זקנים וזאת בשליחותו וע"פ הנחיותיו של הרב דרוסמן, ממלייה האיש יושב מידי ערב עם הרב דרוסמן בביתו וסוגר איתו דברים, הרב דרוסמן שיודע והיטב את המלאכה וכיצד לסובב את ממלייה על האצבע הקטנה הצליח להוציא את ראשו של ממלייה מכל בתי הספר והגנים בעיר ולהתמקד אך ורק בדעת זקנים: התוצאות ברורות, דעת זקנים זכה לחצי מהבניין החדש ברחוב אבן גבירול בניגוד לנהלים, ע"פ הנהלים כיתה תקנית הוא כ-30 ילד, וראה איזה פלא בדעת זקנים עם 40 ילדים קיבלו חתי בנין המכיל 4 כיתות, ע"פ החשבון הפשוט 4 כיתות צריך לקבל מוסד שיש לו לפחות 120 ילד, אך כוחו של הרב דרוסמן מסתבר הוא מעל כל הנהלים הקיימים במדינת ישראל.
ממלייה בגימטריה דעת זקנים
במועצה מנסים כל הבכירים והעובדים לפענח את הגימטרייה של ממלייה, ע"פ בכירים לא יתכן מצב ש"ממלייה" לא יוצא בגימטרייה "דעת זקנים" אחרת לא ניתן להסביר את התופעה של החודשים האחרונים, בכל בוקר (בהוראתו הישירה אל ניידו של ממלייה ע"י הרב דרוסמן) הגיע האיש ישירות לבנין החדש ברחוב אבן גבירול שיועד לדעת זקנים, ממלייה האיש דאג באופן ישיר וללא בושה לטרטר מידי בוקר (ובעשרות פניות מידי יום) את כל המבצעים בשטח מטעם המועצה, "תגדר כאן, תוסיף כאן, תחצה כאן, תעשה לי טובה שיהיו מרוצים", אחד מעובדי המועצה שפועל מטעם צוות האחזקה ידע אף לספר על שיחה של ממלייה ישירות עם הרב גרוסמן בשטח, שם- באותו שיחה קיבל הנחיות מדויקות כיצד לפעול והיכן לגדר.
רוב בתי הספר והגנים קולטים תלמידים למרות שהתשתיות לא מוכן
בניגוד לדיווחיו של "מרנן ורבנן" רוב בתי הספר והגנים (שלהם כיתות חדשות) בעיר קולטים תלמידים בלי שהתשתיות מוכן, אבל "מרנן ורבנן" כפי שכתבנו יש לו עניין לספר שהכן כסדרו, מעניין היכן נעלם מצלמתו של "מרנן ורבנן" לעת הזאת ולא הביא כאת תמונות של קרוונים מושלכים ללא תשתיות, ללא ריצוף וללא תנאים מינימלים לפתיחת שנת לימודים, כל מנהלי המוסדות בעיר ידעו אתמול להצביע על הכישלון בהכנת התשתיות לכיתות חדשות כראוי, אה, אולי נשכח מלכתוב למעט דעת זקנים שם הכל מוכן, בכירים במועצה סברו שיש להציע לראש המועצה שהתלמידים של הכיתות שלא הסתיימו ילמדו בנתיים בבניין החדש של דעת זקנים, הרי בכל מקרה הכיתות שם ריקות ואזי זה לא יפריע לאיש...
לעלות לרגל
מה שנותר הוא לעלות לרגל, אני קורא לכל תושב בעיר שרוצה להבין שחיתות מה היא? ומי שרוצה להבין מה עשה ממלייה בחודשים האחרונים? ומי שרוצה להבין מדוע מפליג "מרנן ורבנן" בתשבחות על ממלייה לעלות למבנה החדש ברחוב אבן גבירול ולראות שחיתות מה היא.
עדכונים באון ליין
אתמול יום חמישי החליט צביקה כהן לסייר בבבתי הספר בעיר עם פתיחת שנת הלימודים, ממלייה האיש לא פספס את נאמנותו להרב דרוסמן (ולמרנן ורבנן) והזמין חיש מהר את "עו"ד" דרוסמן להצטרף לסיור, וכך ללא בושה התקפל צביקה והכניס את דרוסמן לרכבו והסיור החל.
מרנן ורבנן צדק
בניגוד לאשכול בו מפליג מרנן ורבנן תשבחות על ממלייה אזי באשכול בו הוא מדווח על כניעתו של צביקה בפני הרב דרוסמן מפאת איומים של הרב דרוסמן מסתברים כנכונים, אחרת לא ניתן להסביר מדוע בוחר צביקה לשבת עם הרב דרוסמן לתוך הלילה במועצה עד השעות הקטנות של הלילה, או להיענות השכם והערב לכל דרישותיו, אבל אנחנו כבר מיומנים התחלנו כבר את הספירה לאחור כשהסכין של דרוסמן יסתובב בגבו של צביקה כבר לא ניהיה שם...
תוקן על ידי - ממלייה - 02/09/2005 9:50:26
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2005 10:02 |
|
| |
הדפיסו, הדפיסו, הדפיסו,
ברגעים אלו נעשים מאמצים כבירים ע"י "מרנן ורבנן" למחוק אשכול זה כפי שכבר עשה בעבר, מה שנותר הוא להדפיס....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2005 10:13 |
|
| |
לא נרשם שום נסיון למחוק את האשכול, אולי בגלל השקר הזה שלך אפשר ללמוד שכ-ל מה שכתבת הוא שקר אחד גדול?!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2005 10:16 |
|
| |
אני מבחינתי הבאתי נתונים שכולם יסודם בסלע.
קל מאד לבדוק את הדברים, אני מציע שתצא ותתעד את הכיתות החדשות בעיר ותביא כאן תמונות.
שוב, כל אשר נותר לך לבדוק את הדברים כולם כאמור נכונים דבר אחר דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2005 11:12 |
|
| |
אדון "ממליה".
בלי קשר לדברים שכתבת (ויש לך יכולת ניסוח נפלאה), גם אם היית צודק בכל מאת אחוזים (ואני חושב שלא) - זאת לא דרך לחשוף מישהו. זה לא מכובד.
לגבי "מרנן" עפו כאן ספוקולציות שונות ומשונות על מי האיש כי הוא כתב כך ואמר כך ודיבר כך ושינה כך. מכל אלו אתה למד שאי אפשר לדעת.
זה כמו שאני אכתוב לך שמעניין שגני אגו"י קיבלו מעל ומעבר. נכון?
והמבין יבין.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2005 14:12 |
|
| |
בדיחת המאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2005 15:52 |
|
| |
ניתן לומר שנרשם כאן "שיא" של כל הזמנים.
מרנן ורבנן בניגוד לתמיד פשוט העדיף לא להגיב על הדברים שנכתבו כאן.
לדעתי צריך לנהוג מרנן ורבנן, וכפי שכבר קרה בעבר פשוט להודות, להודות בדברים שנכתבו כאן, כי כאמור הדברים ברורים וידועים וגם פשוט להפעיל את מצלמתו הדיגיטלית ולהביא כאן תמונות של קראוונים מושלכים ללא תשתיות.
אי תגובתו של מרנן ורבנן כבר אומר הכל, ולא, לא ניתן לומר שמרנן ורבנן לא היה כאן החל משעות הבוקר משום שתגובותיו באשכולות אחרים כאן ואף בנושאים זוטרים ביותר מתנוססות לתפארת, אך כשכואב כדי לשתוק וכמאמר "שץיקה כהודאה".
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2005 16:23 |
|
| |
אדון "ש".
אתה מנסה לגרור אותו לוויכוח שכבר נמאס עליו. הוא כבר כתב באחד הדיונים הקודמים שנמאס לו להסביר כל הזמן מי הוא לא. גם אני ניסיתי לגרור אותו בשבוע שעבר והוא עצר אותי בנחישות וברגישות.
זה דבר ראשון.
דבר שני, כמו שלא היית רוצה שיכתבו מי אתה. בייחוד לאחר שתקפת את נושא הניק שלך (ומנהלי הפורום מחקו את האשכול). אולי תנהג כך גם לגביו? ושוב, לא שאני חושב שאתה צודק וזה זה.
זה לא ראוי להתייחס לגופו של כותב בפורום. אני למשל בחרתי להיחשף. אתה בחרת להסתתר. אם זה לא כזה ביג-דיל, אולי תספר לכולם מי אתה?
ובגלל שכולם יודעים בדיוק מי אני אני חייב להוסיף: שלא ישתמע חלילה כי יש בליבי משהו כנגדך. אני תוקף את הנושא הכללי כפי שהוא מועלה ולא אותך שאתה עסקן בחסד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2005 23:44 |
|
| |
תגידו, מי זה הדרוסמן הזה?
רק בגלל זה לא הבנתי את ההודעה של "ממלייה"...
למי בכלל חשוב מה כתוב בחתימה שלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2005 07:49 |
|
| |
.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2005 07:12 |
|
| |
ממלייה נראה בימים האחרונים בלחץ יודעי דבר מבינים גם מדוע.
ממלייה וכפי שכבר דווח עובד בחודשים האחרונים לא רק במועצה במחלקת חינוך אלא בדעת זקנים.
בימים האחרונים חרג מהנהלים ומתוכניות העבודה שאושרו ע"י ראש העיר וחברי המעוצה והורה לקבלן המועצה לבצע בדעת זקנים קירות גבס, הקבלן שבתמימותו כך עשה חטף על ראשו מהגיזבר במועצה על חריגה זו.
בכירים במועצה מדברים כבר על עזות מצח של ממלייה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2005 07:30 |
|
| |
לא הבנתי אדון "מ". (לא התבלבלתי)
קודם תקפת אותו על כך ש"אין לו שיניים" והוא שומע ורץ לספר לחבר'ה כאילו הוא עשה והיום אתה מספר לנו שהוא מזיז עניינים אבל זה גם לא טוב?
או שהמטרה היא 'לרדת' עליו בכל מחיר בגלל שמישהו מעוניין בזה?
כתבת קודם על שחיתות. כיצד היית מגיב אם מישהו למשל היה אומר לכולם בפורום שגני אגו"י קיבלו מעל ומעבר רק בגלל שנניח, אמ... מוישי שטיין הוא הסגן של ממליה? הרי זו שטות נכון?
לא הוגן. אם יש לך קרב לנהל, תנהל אותו גלוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2005 08:46 |
|
| |
חברים יקרים,
כעת עברנו את מועדי פתיחת שנת הלימודים בכל הקבוצות והמגזרים ומתברר מעל לכל ספק שמנהל מחלקת החינוך הרב ממליה הוכיח את עצמו מעל ומעבר וכל יום שחולף רק מוכיח את עוצמת ההצלחה שלו.
אציין שאני לא מכירו באופן אישי למעט זה שראיתי אותו לאחרונה בכל מיני סיטואציות אבל ההתקפות שהיו בחודש האחרון נגדו יצרו מצב שעקבת אחרי מעשיו תוך כדי ציפיה למתי זה יתפוצץ, והיום מתברר שזה התפוצץ אומנם אבל בפניהם של מתנגדיו, ומי שראה את משה שטיין, עוד מינוי שלא הבנתי את מטרותיו, לאחרונה נהפכו פניו כשולי קדירה וחוץ מלגמגם שטויות לא היה לו מה לומר.
אולי זו ההזדמנות לפנות לאדם שאני באמת מעריך באופן אישי הרב צביקה הרבסט ולומר לו: מנהיג טוב נמדד בבחירת הצוות שמסביבו וזו לא בדיוק היתה מוצלחת.
למרות שלזכותך ייאמר שזו בחירה שכמעט נכפתה עליך, אבל זו לא תשובה מספקת למנהיג.
|
|
|
|
|