בית פורומים אחרדים-אלעד

הסרת האשכול הפוגע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/9/2005 20:30 לינק ישיר 
הסרת האשכול הפוגע

GeorgeSoro לשמחתי אין איפה ואיפה בפורום וכל פגיעה אישית באנשים מוסרת מהאתר.

אכן הפנו את תשומת ליבי שלא רק מחיקת השם ראויה אלא הסרת האשכול וכך עשיתי.

לגבי מה שכתבתי, הבאתי את ששמעתי ואת דעתי האישית שכאן זה לא המקום והבימה לסגירת חשבונות, נקודה.

עם הכול אתה בוודאי לא מצפה שכל אשכול על אי קבלת ילד למוסד חינוך או כל עוול אחר שנעשה בעיר ויפורסם כאן אחת דינו להימחק, הלא לזה נועד הפורום, לא כך?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2005 22:08 לינק ישיר 

רק חבל שאי אפשר להסיר בצורה כזאת כמו שאתה מוחק אשכולות אנשים ש באמת פוגעים באנשים

רק בזכות הכסת"ח שאתם נותנים פה לכל האנשים הסדיסטים שנהנים להציק לאנשים אחרים רק בגלל שהם חושבים שהם אדוני העולם והם מחליטים מי יותר טוב וממי ולמי מותר להם לגרום צער
הפגיעה שהם פוגעים בילדים קטנים זו פגיעה הכי חמורה שיכולה להיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2005 22:22 לינק ישיר 

חרדים אלעד

ישר כח.
הפגנת ניהול לעניין, יש גבולות שאסור שיחצו,

אי שפשר להתיר לשפוך את דמו של אדם באופן כזה ואני ממש לא מכיר את המדובר.

זובור

אז תיקח רובה ותירה לה בראש מה אתה אומר?
גם לי יש טענות על הבית יעקב אז מה אני עושה שופך פה דם של אנשים?

יש תרבות של ויכוח ויש תרבות של טענות,

האמן לי שאני מבין את הכאב של המשפחות ואני יודע על משפחה שעוזבת את הישוב בגלל זה

זו עיר מפולגת ושסועה אבל גם במחלוקת צריך שיהיו גבולות.

תוקן על ידי - GeorgeSoro - 05/09/2005 22:22:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2005 22:38 לינק ישיר 

לפחות בח"ח אין סתימת פיות כמו פה
לא רציתם שיראו את זה בתפוצה של אלעד
תקבלו את זה בתפוצה של ח"ח

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1555782

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2005 22:44 לינק ישיר 

לא הספקתי לקרוא את כל האשכול. בעצם רק את ההודעה הראשונה והשנייה (שהייתה שלי).

מה שכן, הבטחתי במסר פרטי לאחד ששלח לי שאני אסביר משהו שאני סבור שחשוב להסביר אותו:

כתבתי שאם זה נכון מה שנכתב שם הרי שזהו בזיון (לאיש שהוזכר, לא לכותב האשכול). אודה ולא אבוש - לא הכרתי את האיש וכתבתי מתוך תחושה אישית קשה לאחר כמה שיחות טלפון מאוד מכעיסות ומעציבות שהגיעו אליי היום בקשר לעניין הבנות.
מכיוון שידוע לכם העקרון שלי לעשות הכול בשקיפות מליאה וכל אחד ידע בדיוק מי אני ככותב, כנראה שדבריי פגעו אף יותר מאם מישהו אחר היה כותב.

אז אני מצהיר כי לא ידועים לי פרטי המקרה הספציפי הזה ואינני מכיר את האיש. הגבתי כפי שהגבתי (לטעמי בזהירות, לטעמם של אחרים בחוסר אחריות) מתוך תחושה אישית כאמור.
להיפך, לאחר שקיבלתי במסר פרטי הסבר אחר אני אפילו מודה ששיניתי את דעתי ומכיוון ששמו היה גלוי לכול והדברים הובאו לידיעתו, אני מקווה שיביאו לידיעתו גם את מה שאני כותב עכשיו.

איך סיים אחד מהמגיבים בפרטי? "והוא רחום יכפר עוון..."

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/9/2005 22:44 לינק ישיר 

גורג'
בשביל לחסל את החברה האלה לא צריך לקחת רובה
צריך ליבש להם את המקורות הכלכלים
הם חזקים באסיפת שנור מאנשים שעובדים ואחרי זה לא לקבל את הילדים שלהם

אני כבר ממזמן הפסקתי לתרום לגופים שמחזיקים אברכים
ואני מנסה לשכנע את כל מי שאני מכיר שיפסיקו לתרום לחברה האלה
לא חסר למי להעביר את הכסף
ההמלצה שלי אירגון "עזר מציון "
רק לא לאלו שלוקחים את הכסף של אנשי העמל ואחרי זה שילדיהם מגיעים לגיל חינוך יורקים להם בפרצוף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2005 00:09 לינק ישיר 

זובור.

למרות הכעס המוצדק, אני חושב שאתה מעט חוטא לאמת. עם כל המחלוקות והזעם, אל תשכח לרגע, בלי טיפת ציניות (!) שעולם התורה הוא זכות הקיום שלנו.

אז אני מציע לא להכליל. אני מצטרף אליך וטוען שאלו שעושים את מה שהם עושים מתוך התנשאות ורוע צרוף - לא הייתי אישית תורם להם גם 5 אגורות. גם אתה היית מתרים (להבדיל) חילוני בשמחה אבל היית מתנגד שבנו ילמד עם בנך ובצדק.

לשכנע אחרים לא לתרום להם? חסרים לנו אויבים מבחוץ?? במי אתה פוגע? באברך הממוצע שהחליט להקדיש את חייו ללימוד ומתוך בחירה הוא 'סוחב' כלכלית חודש אחר חודש? להתחיל לחשוב ככה זה אומר להגיע בסופו של דבר לתורתה של מפלגת שינוי.

גם אני לא אברך. אני משלם כמעט 800 ש"ח ארנונה תבין ותקילין בלי הנחות ובלי וועדות. אני נדרש להעביר כ-1800 שקלים למעון של הבן שלי בגלל ה"חטא" שאני ואשתי אנשים עובדים ועדיין לא חושב לרגע להפסיק לתרום לכוללים.
אתה יודע למי כן הפסקתי בדומה לסיבה שהזכרת? לכל מיני "הכנסות כלה" עבור דירה + רהיטים כשאני צריך לשלם משכנתא גבוהה רק בגלל שאין לי קשרים באנ"ש.

אני מצטרף בחום להמלצה שלך להעביר תרומות ל"עזר מציון" ולו רק בגלל שהייתי שם נהג אמבולנס בערך חצי שנה, בעבר.

תוקן עקב שגיאת כתיב.

תוקן על ידי - אאללעעדד - 06/09/2005 0:10:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2005 16:36 לינק ישיר 

טוב שהמנהלים עושים כאן סדר.

לא יכול להיות שכל הרוצה להשמיץ יבוא וישמיץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2005 00:47 לינק ישיר 

לזובור 10
יש ביהדות מושג הנקרא "הכרת הטוב" ואלו שמשנוררים אמורים לפחות לנסות לעזור לאלו שתורמים כסף ונותרים ללא מסגרת מתאימה לילדיהם .אולי יש לעשות רשימה של אלו שתורמים בקביעות ולהחליק להם על ה"פשע" הלא יכופר של עבודה זרה(בתשלום) מחוץ לכולל. וזהו לדעתי א ב ביהדות.
בכל מקרה אני לא מסוגל לתרום לכולל של פלגים מסוימים שעשו לי צרות במוסדות החינוך. ואיש הישר בעיניו ובעיני רבותיו יעשה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הסרת האשכול הפוגע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext