בית פורומים אחרדים-אלעד

עיתון קוראים אלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/9/2005 11:09 לינק ישיר 
עיתון קוראים אלעד

חובה לפתוח עיתון חדש שיהיה מתחרה בצורה רצינית לעיתון קוראין אלעד לא יתכן שאלון ישרת אך ורק את צביקה הרבסט וחבורתו על הגב של אנשים אחרים ועוד יקבל מאתנו את הכסף על הפירסומים בעתון.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2005 14:44 לינק ישיר 

דחוף להחליף את העיתון הזה עיתון מגעיל ומשעמם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2005 00:40 לינק ישיר 

אני חושב שרק תעשו לו טובה לאלון אם תפתחו עיתון חדש
אני מאמין שקשה לו לעמוד בעומס
רואים את זה כבר בכתבות המשעממות
חוץ מזה שהפרסום בו נהפך ללא רלוונטי היות ואנשים נמאס להם לדפדף כל כך הרבה בעיתון משעמם ובעלי העסקים מפסידים מיזה בגדול
בכל אופן אנחנו מחזיקים לכם אצבעות
קדימה בכל הכח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2005 00:21 לינק ישיר 

"חדש ימינו כקדם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 15:55 לינק ישיר 

תודה קומבי אבל פוליטיקה ואני חברים כמו שאתה והארנונה.
לדווח - בכיף. להיות חלק מזה? לא רָבָּתִי.

רוץ ונתמוך אנו בך במקום זה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2005 02:12 לינק ישיר 

אלעעעעעד רק תדע שאני גם המעריץ שלך
רוץ לראשות אני אתך

"חדש ימינו כקדם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2005 14:45 לינק ישיר 

צפלין אני מסמיק מאוזן לאוזן.

עכשיו יאשימו אותך שאתה הוא בעצם הניק השני שלי או לפחות מתכונן לראיון עבודה איתי כי פירגנת לי.

וחוץ מזה אני מידי מכור לפורום. רק דבר אחד יכול לגרום שאני אפסיק להציק פה: אם זה יפגע בעבודת הכתיבה של העבודה שלי.(הרגשה אישית או הוראות מהבוסים).

בלי זה? אין מצב שאני מפסיק. גם עם עיניים טרוטות ודיעה חצי צלולה בשלוש לפנות בוקר.

תוקן על ידי - אאללעעדד - 28/09/2005 14:44:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2005 09:26 לינק ישיר 

אלעעעעדד שיהיה לך המון בהצלחה, הבעיה שאם תסתדר בעבודה יהיה לך פחות זמן לכתוב בפורום ויהיה פחות מענין להכנס, אז אל תשכח אותנו!!!!!!!!!!!!

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 14:40 לינק ישיר 

תודה רבה ענבל.

כבר כתבתי כאן בעבר שאני יודע שיש מחיר לכך שאני כותב חופשי וכמעט בלי מעצורים. כיף לדעת שיש גם תומכים לכך.

ותודה גם לשמחהרבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2005 10:30 לינק ישיר 

אלעדדדדדד, קנית אותי!
אני מאחל לך הצלחה רבה בכל אשר תפנה ותשכיל.
יהיה ה' אתך תמיד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 08:25 לינק ישיר 

לא יודעת מה איתכם (שאר חברי הפורום)
אבל אהבתי את הכנות של אלעעעדדדד...

וגם הרצינות והעינייניות. אין כאן הרבה כאלה.
קבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 02:24 לינק ישיר 

מתי אני קם מחר... מממ.. בא נראה. הבן שלי מעיר אותי בול בשש וחצי (אני אחראי על השוקו).

אחרי זה כבר אי אפשר לישון. והנה עוד פרט לדו"ח.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2005 01:58 לינק ישיר 

אלעד,
דוח מלא, הא?!
מתי אתה קם מחר.....?

גם באלעד יש צפונים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 01:55 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 01:34 לינק ישיר 

אני אשתדל להעמיד דברים על דיוקם. מקורבים לכל מיני יכולים לבדוק בקלות את מה שאני כותב.

ראשית אינני מובטל (כפי שציין פוילישער). ברוך ה' אני עובד גם כמורה וגם יש לי הרכב שאני עובד איתו באירועים. (היום עשינו אירוע נחמד דווקא למשפחה מאלעד).

שנית, לגבי "קוראים אלעד". גם כשכתבתי ב'מפתח העיר' לא העברתי עליו ביקורות לא ענייניות. אפשר לגלגל את הדף למטה וללחוץ אחורה ולהווכח בכך. הגנתי על עצמי פעם או פעמיים, נמנעתי מלהתערב כשאחרים עסקו בנושא ואפילו הגנתי עליו כשהיה צריך. כל זאת, במקביל לעבודתי ב'מפתח העיר'. אז בבקשה, וזאת לא בקשה מוגזמת, לא לשלוף מהשרוול ולירות.

לגבי אפשרות עבודה ב'קוראים אלעד'. איך כותבים כשמדווחים? "היו מגעים". לא לקראת ראיון ולא בדרך של חנופה. אלון טיברגר מכיר אותי פחות או יותר (מדויק יותר יהיה לומר מכיר את עבודתי אולי). לא היה הרבה מה לדבר. שוחחתי עמו יותר מפעם ורוב השיחה התנהלה יותר כהחלפת רשמים ולא כראיון עבודה. אני שמח אגב שיצא לנו לשוחח כי זה לימד אותי דבר או שניים עליו ואני מאמין שאותו עלי.

קיבלתי עוד הצעות ואני בוחן אותן. זכותי אני חושב, ואני רואה בזה מחמאה גדולה שפנו אלי מכמה מקומות, לבחון הצעות. לא חייבים מיד לקפוץ על העגלה הראשונה. ביום רביעי יש לי פגישה שאני רואה אותה 'מכרעת' לגבי עבודה או לא בעיתון מסוים ועם הנתונים אני אלך לשאול את הרב שלי (הרב אדלשטיין מרמת השרון למתעקשים).

ואתם יודעים מה? יש לי דבר או שניים בראש שהייתי יכול לעניין מאוד את הפורום איתם לגבי כל הנושאים הללו. אני בוחר שלא להשמיץ ולהשתולל ולזרוק לכל הכיוונים. ואני מתנצל על הניסוח המעורפל. המבין יבין.

אני לא אגיב נגד או בעד אם אינני חושב שזה נכון. לא כל דבר צריך לשייך למחנה כזה או אחר. זה לא אני. מצטער.

כן. שלחתי חומרים ל'קוראים אלעד' בשבועיים האחרונים. בשבוע הראשון ש'מפתח העיר' לא יצא הצעתי לאלון את החומר בחינם כי היו שם דברים חשובים מאוד לציבור. בשבוע השני שלחתי לו רק כתבה אחת וזאת מהסיבה שאנשים פנו אליי לטפל במשהו והבטחתי להם לפחות שזה יתפרסם איפה שהוא... זה הכל. אין צורך לבנות בניינים על זה.

אתם יודעים שאני כל הזמן נוהג בשקיפות. עם זאת, דברים שלא תלויים בי אינני יכול לפרסם "במעמד צד אחד" לא כך?

אחרי הפגישה ביום רביעי, אם הדברים יהיו ברורים יותר, אני אעדכן כפי שאני תמיד נוהג. אני רק יכול לומר שאני עובד על זה מאוד מאוד קשה וכשיגיע הזמן (אם יגיע), אני מקווה שזה יהיה שווה את זה וכולכם תיהנו מהתוצאה. כי כפי שבוודאי כבר הבנתם, מדובר על עיתון חדש ומושקע ברמה טובה לדעתי המשוחדת מאוד. משהו שעדיין לא עשו (אם יאשרו בעלי המאה את כל השגעונות שלי).

אני מקווה שהצלחתי להבהיר. מרוב כתיבה בכל הנושאים (הוראה, עבודות, פורום וכתבות) אני קרוב מאוד לשבור את המקלדת מרוב עצבים .

תאחלו לי בהצלחה. תפרגנו גם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/9/2005 22:23 לינק ישיר 

הוא כבר כתב פעם שהוא ממש לא מובטל.

אם אינני טועה הוא כתב שהוא תקליטן/זמר ומורה.

ואני בטח לא חשוד על אהדה יתירה לקוראים אלעד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > עיתון קוראים אלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext