בית פורומים אחרדים-אלעד

ישיבת חברון בתרגיל מבריק נגד צביקה כהן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/9/2005 20:40 לינק ישיר 
ישיבת חברון בתרגיל מבריק נגד צביקה כהן

ישיבת חברון הממוקם במעלה רחוב בן זכאי בעיר החליטו ללמד את צביקה כהן שמילים וחיבוקים לא יעזרו כאן.

הסיור של הרב רביץ.
כידוע ישיבת חברון היא אחת הישיבות הטובות והמתפתחות בעיר, כבר בטרם פתיחת הלימודים לפני כחודשיים פנו לראש המועצה היקר הרב צביקה כהן בבקשה לאשר להם תוספת קרוואן במקום, בהמשך פנו גם להרב ממלייה בסיוע לעזרה, מממלייה ירדו מהר כשהבינו שהוא משטה בהם וכל כולו לסיוע להרב גרוסמן ותו לא, כשהם ראו שהעניינים לא מתקדמים הביאו את הרב אברהם רביץ לעיר, בסיור שערך בזמנו ראש המועצה צביקה עם הרב רביץ, ביקש הרב רביץ הבטחה מפורשת מצביקה שיאפשר לישיבת תוספת של קרוואנים במקום, כידוע הרב רביץ פולטיקאי ממולח לא אפשר לצביקה לנהוג כהרגלו בקודש בנשיקות וחיבוקים בלבד ודחה זאת מכל וכל וביקש בריש גלי במקום הבטחה מפורשת.
רביץ לחץ ומיודענו ראש המועצה הבטיח וכך כולם יצאו לדרך.

נשיקות לבד חיבוקים לבד והבטחות לבד.
אך מה לעשות צביקה הוא הפכפך ידוע וכעבור 24 שעות הדברים נשמעו אחרת, צביקה המשיך לחבק את הרב בורנשטיין מישיבת חברון אך לא הזיז דבר.

מהלך מבריק.
הרב בורנשטיין חזר להרב רביץ שם קיבל שיעור בפוליטיקה, הרב רביץ שישב באותה העת עם הרב צביקה הרבסט דיבר והרב הרבסט הפנים ומכאן הדרך הייתה קצרה.

למה קרוואנים אם ניתן לבנות.
באופן פתאומי וללא התראות החלו בישיבת חברון בעיר בבנייה, צביקה כהן שהגיע לשטח וראה את הדברים כהר אחר את המועד, ע"פ החוק לאחר יציקת גג לא ניתן להוציא צו הריסה.
צביקה שחזר מהשטח למועצה זועם פנה למחלקת הנדסה ע"מ שיוציאו "צו הריסה" לישיבה, הרב בורנשטיין שפעל על פי הנחיות נעלם מהזירה בימים האחרונים כך שלא היה למי למסור את ה"צו הריסה".

רבע שעה לפני שבת יצקו גג וכעת צביקה יכול לקפוץ.
מה שנותר ע"מ למנוע את ה"צו הריסה" הוא ליצוק את גג הישיבה, במהלך מזורז רחוק מאור הזרקורים ובעת שראש המועצה נוהג להיות במקום הטבעי שלו-טבריה בערב שבת כרבע שעה לפני כניסת השבת עמד הרב בורנשטיין על יד משאית הבטון ולא הרפה מהפועלים שיגמרו ועד הסוף את היציקה של גג הישיבה.

התוצאה:
2 קומות בניה של ישיבה.
מאוחר מידי לבצע צו הריסה.
חיבוקים שנותרו מאחור.
הרב רביץ שהוכיח שעליו לא עובדים.

באם צביקה ימצא לנכון לעקוף את החוק ולבצע בכל זאת צו הריסה לישיבה יהיה זה טעות מצידו, בימים אלו עת צביקה הצליח לפתוח יותר מידי חזיתות נגדו מיותר לו לקום לבוקר בו יזעקו לוחות המודעות:
"צביקה הורס ישיבות"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 01:56 לינק ישיר 

זה לא אאוטינג, זה איטונג.

האידיוט אטום כמו בלוק, (ומי הזכיר בכלל שמות?)

וכמיטב המסורת:

אוח אוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 01:54 לינק ישיר 

עובד מועצה לא יפה לעשות "אאוטינג" לש.מ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2005 01:47 לינק ישיר 

דרך אגב,

לדעתי היית צריך להיחסם כבר מזמן.

לא ייתכן שתתחזה בשמו של אדם ותכתוב בדותות ושקרים כביכול בשמו.

בוא נראה אותך גבר מזדהה בשמך המלא ולא מסתתר מאחורי הגב של "ידיד המחלקה", שבינינו, הוא עושה גם את העבודה שלך!

לא לא לא תנתקו אותי

לא תנתקו אותי כל כך מהר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 01:39 לינק ישיר 

עוד בדותא פרי מוחו הקודח של "המתנדב המתחזה".

אני הבן של בערך כמו שאתה ממליה (היית רוצה.)

תקפתי את צביקה בעבר כשהיה על מה.

נכון שאני מסמפט אותו בתור בוס ובתור ראש מועצה, לא פחות ממה שאתה מסמפט את הבוס שלך (הרבסט?!)

ותאמין לי שבניגוד אליך, לפחות לי יש סיבות ענייניות.

לא לא לא תנתקו אותי

לא תנתקו אותי כל כך מהר...

תוקן על ידי - עובד_מועצה - 29/09/2005 1:38:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 00:48 לינק ישיר 

ל"עובד_מועצה",

כל חברי הפורום ואגב ללא יוצא מהכלל כבר מכירים היטב את התגובות שלך בנושאים שונים, המכנה המשותף בין כל תגובתך הם שאתה תמיד מבין אותו את צביקה.

כך למשל באשכול ששם נכתב על הבעיות במים אתה פשוט מבין אותו באשכול שנכתב על צביקה וההתנהגות הברברית שלו בנושאים שונים אתה שוב מבין אותו בקיצור אולי אתה צביקה בעצמו?

אבל אנחנו כאן בפורום מביאים דברים שונים ובעיות שונות שקורה כאן בעיר ורוצים להביא את הבעיות לידיעת הציבור אם אם אתה צביקה בעצמו אז פשוט טפל בזה, אם אתה הבן של צביקה אז תעשה טובה תדבר על זה עם אבא, אבל תעשה גם טובה אל תםריע לנו, או לפחות תיהיה קצת אוביקטיבי לפחות בנושא המים תבין את התושבים, תשחק אותה קצת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2005 23:39 לינק ישיר 

מה לא עושים בשביל להכפיש.

צביקה לא פנה לביהמ"ש למרות שהיו לו את כל הסיבות לכך ו"מתחזה החצר" כבר חקר את נבכי ליבו והחליט שהוא אומנם לא פנה אבל *רצה* לפנות...

מתחזה לא מוצלח,
כל העובדות והטענות שלך מראשית כתיבתך בפורום, לא מחזיקות מים, גם לא ביום של הפסקת מים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2005 23:20 לינק ישיר 

עידכון:

צביקה הורס ישיבות.

אתמול פנה צביקה כהן לבית המשפט ע"מ שהם יאשרו לו צו הריסה למרות שכבר יצקו גג, בחומר שהכין צביקה לבית משפט נכתב כי מדובר בישיבה שבנו בסתר וע"כ לא היה ניתן להוציא צו הריסה בזמן ולכן מבקש צביקה מבית משפט להרוס את הישיבה ובאופן מיידי.

יועציו של צביקה עצרו אותו בכוח בשערי בית המשפט וטענו בפניו כי הריסה של הישיבה באופן חד סיתרי תעמיד לו מלחמה חזיתית של כל גדולי הדור ותושבי העיר, "רק זה מה שחסר לך" אמר לו אחד מיועציו.

צביקה שהבין שהפניה לבית משפט הינו אכן ראיון רע עמד בשערי בית המשפט והסביר ליועציו "מצד אחד בית משפט בהחלטתו יסבך אותי תדמיתית בעיר ואצל גדולי הדור מאידך אני חייב לנצח ולהרוס", מחשבה לכאן ומחשבה לשם, לבסוף קיבל את עיצת יועציו והתקשר להרב בורנשטיין מישבת חברון והודיעו "אני נמצא בשערי בית המשפט ע"מ להוציא צו הריסה לישיבה", צביקה הציע לבורנשטיין פשרה בתמורה לכך שיבטל את פנייתו לבית המשפט.

ע"פ הפשרה צביקה ייצא בכבוד, והכי חשוב לו כידוע הכבוד, צביקה ביקש ממנו כי יסכים להרוס את הקומה העליונה ובתמורה יאשר לו צביקה את הקומה התחתונה כל הנ"ל הבהיר צביקה בתנאי שכל חזית שיפתח נגד צביקה שכביכול "הרס ישיבה" יעמוד לצד צביקה הרב בורנשטיין ויצהיר כי הדבר נעשה בהסכמה.

הרב בורנשטיין ביקש 24 שעות של התייעצויות וצביקה חזר על עקבותיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2005 18:59 לינק ישיר 

איך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 09:08 לינק ישיר 

כנראה שאתה צודק. או שבאמת מדובר על חריגות בניה.

אני זוכר שההורים שלי חרגו מהבניה (מחלקת הנדסה להירגע. זה היה בהרצליה ובשנות ה-80) ומיהרו ליצוק גג כדי שזה יהיה בלתי הפיך וזה אכן נהיה בלתי הפיך. שילמו קנס ונגמר הסיפור.
אותו דבר בזכרון יעקב, חבר שאני מכיר בנה בחריגה וסיפר לנו שהוא יודע שהוא הולך לחטוף קנס (הוא לקח את זה בחשבון כחלק מההוצאות) וגם הוא, מיהר להשלים את הגג ולאחר מכן לא יכלו חוקית להרוס לו. זה היה אגב לפני כ-11 שנים. לא כמו במקרה הראשון.

אין לי מושג איך זה עובד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2005 09:00 לינק ישיר 

אאללעעדד,
כנראה שבדקת את הענין לפני הרבה מאד זמן.

בשנת תש"מ (1980) נוסף לחוק התכנון והבניה סעיף 238א המאפשר לראש המועצה להוציא צו הריסה מנהלי בלי להזדקק לבית משפט.

ראה: http://www.bnebeytcha.co.il/maamar_main.asp?maamar_id=591

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 08:46 לינק ישיר 

השכן, אם לא שינו שום דבר בחוק מאז שאני בדקתי, אז ממליה צודק.

לגבי חריגת בניה או אפילו בניה לא חוקית נזקקים לאישור בית משפט (תהליך) כדי להרוס.

אך כמו בכל חוק - יש קיצורי דרך ומשחקים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2005 08:41 לינק ישיר 

אצלך יש רק "חוק" אחד, אבל בעולם פועלים חוקים נוספים...

אז אולי הניסוח לא מדוייק, אבל הכוונה היא שלפי הקודקס הרלוונטי והתקף אי אפשר להרוס מבנה-קודש קיים ופעיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 07:55 לינק ישיר 

"ע"פ החוק לאחר יציקת גג לא ניתן להוציא צו הריסה"

מאיפה השטויות הללו? מה זה, חומה ומגדל?

הכתיבה ככה-ככה,
החתימה טובה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2005 01:48 לינק ישיר 

היי ממליה.. למה מחקת? עד שכתבת משהו מעניין!

לא הוגן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2005 01:02 לינק ישיר 

.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > ישיבת חברון בתרגיל מבריק נגד צביקה כהן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext