נו תפתח אשכול בתי הכנסת בחיפה ותראה שיש עוד בתי כנסת שגם אתה לא מכיר
נשלח ב-4/11/2005 09:02
יאלה מספיק לעסוק בבית כנסת זה. בואו נדבר על מקום לא פחות חשוב - בית מדרש בעלזא - אחד המקומות הנעימים והחמים בחיפה. הפכו את השטיבל לשעבר של בעלזא למקום יפה ומכובד בחיפה. ממש נעים להגיע להתפלל שם. ישר כח לגבאים ולכל מי שנתן ידו לכך.
נשלח ב-4/11/2005 01:27
כשאני בחיפה אני תמיד מתפלל שם ותמיד מרוצה.
אריה תצליח.
וגם ברוך
תוקן על ידי - מודע_לכל - 04/11/2005 1:27:42
נשלח ב-3/11/2005 15:18
זה בית כנסת נהדר וכדאי מאד לבא ולהתפלל בו להתפלל ולא לדבר.יש ציבור טוב חם ומכניס אורחים .מובטחת עליה לאורח .משתדלים מאד לא לדבר.אוירה טובה מאד.בואו בהמוניכם
נשלח ב-2/11/2005 11:04
חברה' נראה לי שקצת נסחפתם. אתם עוסקים כאן בבית כנסת קטן 50 מתפללים מכסימום כאילו זה העיקר. בעוד שיש בעיר כל כך הרבה בתי כנסת חסידיים וגם אחרים, שלא מקבלים כאן אותה תשומת לב. כנסו לפורפורציות.
נשלח ב-2/11/2005 01:36
"תופעות מגונות" כמו קניית מפטיר יונה קבועה". לא צריך להסחף זה קיים בכל בית כנסת, ובפרט אם שם זה צעירים בני 35 פלוס כפי שכתבת. לא צריך להגזים גם עם כל הנערים, כיון שגם את זה קונים בדרך כלל אנשים קבועים. אלו תופעות שקיימות בכל מקום. אבל אם זה כמו מה שאתה מתאר, אז זה באמת בלתי נסבל. בכל מצב, אני מתכוון לעבור שם במקום הזה ולהתפלל שבת אחת איתם, כי זה נשמע מקום מעניין ושונה מכל בתי הכנסת באיזור.
נשלח ב-1/11/2005 23:00
מדובר בחברה בני 35 + -יוצאי ישיבות חברון ועוד. ביהכנ"ס נפתח לפני כ-12 שנה ע"י אריה זיסמן וכמה נוספים. הוא לא גדל מאז בהרבה, אולם , מתפקד יפה כביכנ"ס קבוע בשבתות וחגים. כמו בכל מקום גם שם יש
תופעות מגונות כמו קנית מפטיר יונה ע"י מתפלל קבוע שאף התרגז השנה כשניסו להעלות אותו למחירים מופקעים בידיעה שהוא בכל מקרה יקנה ואחד שקונה בכל שנה את כל הנערים בלי שאחרים שמאוד רוצים לקנות יוכלו גם.
נשלח ב-9/10/2005 02:07
ליטאים, נתנו לך שמות. עיין
נשלח ב-7/10/2005 16:55
טוב אז אני לא מכיר. מה קרה? עכשיו אני כבר מכיר. רק תסביר לי מה זה נקרא פעיל בשבתות וחגים, ופעיל מאד. מה זה "פעיל מאד". ושאלה נוספת: איזב חוג אלו שמתפללים שם, למי הם שייכים?
נשלח ב-7/10/2005 13:16
חיפאי 10
אז אתה לא חיפאי
בבנין הפועל ברחוב ציפורה זייד 3 יש בית כנסת שפעיל רק בשבתות ופעיל מאוד.
דיין בבית הדין הרבני בחיפה. מומחה בעירובין. רב בית הכנסת של הצעירים בחיפה שנקראים "חניכי הישיבות". מתפללים שם ישראל שלומאי העו"ד, אריה זיסמן מיתד נאמן, קינד מחדשותי, בוקסבוים ממכון ירושלים, וייס מהחברא קדישא, וגם בליטנטל מהעירייה.