| נשלח ב-28/11/2005 20:12 |
|
| |
כפי שצפינו פלאפל נחום הופך להיות מוקד לפושטקים בלילה גם כלבים באים להנות וגם בחורות רח"ל
מה שאני מתפלא שהבד"צ שאמור להקפיד על הרמת כסאות בשעות הערב לא נמצא בכלל בשטח.
טוב ג'ורג' רואה שצריך לעשות פה משהו וג'ורג' יעשה וגם יעדכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2005 00:28 |
|
| |
וואי וואי וואי,
אולי כדאי להזהיר אותם לפני כן - שג'ורג' מגיע ?
דיראני עדיין מפחד ממך...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2005 00:47 |
|
| |
ג'ורג', פעם ראשונה שאני מגיב בפורום הזה (קראתי רבות וכל הזמן). הייתי רוצה להגיב לך עניינית, אבל אני ינסה לשאול אותך בשפה שלך:
אם זה היה "פלאפל רוזנשטיין", גם אז היית מגיב ככה?
וחוץ מזה, אני לא רואה הבדל בין אלה שמסתובבים בפלאפל נחום, או פיצה האוס, או בסביבות המסעדה היהודית בבני ברק (ואני מציע לך ללכת ולבדוק מה קורה שם מבחינת השבאבניקים), לבינך, שאתה מסתתר מאחורי האינטרנט שזה משהו קצת שבאבניקי ומטיף לאחרים מה לעשות ואיך לעשות וכמה לעשות.
הסגנון שלך הוא גזעני, והוא מחליא אותי גם כשאתה צודק.
ועוד פעם צדיק שכמוך, בעל דם כחול, ראוי לך שתשב בבית ותחטוף עוד דף גמרא ולא תתלכלך באינטרנט כל הזמן מרוב שעמום.
נ.ב. מה אתה בדיוק הולך לעשות להם? באשכול אחר ראיתי שכתבת שחטפת הרבה מכות שהיית ילד בגן. אתה רוצה עוד?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 01:06 |
|
| |
אם ראש המועצה היה מקים ועדה מיוחדת אך ורק למצב של השבאב המצב באמת היה נראה אחרת.
הבעיה היא שאנו סמכנו עליו בגלל הרבנים שהסמיכו אותו ובסוך הוא כיסה את כולנו.
מה שבטוח צביקה זה הקדנציה האחרונה שלך כאן
ובצדק
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 09:00 |
|
| |
תסא יקר,
לא הכל קשור למוצא עדתי כשיש קשר אני כותב אותו בלי פחד כידוע.
אינני איש מלחמות ואני מנסה לפתור את הבעיה בדרכי שלום,
התביעה לסלק את השבאב מהאיזור היא צודקת והיא ע"פ דין תורה על בעל המקום לדאוג שלא יוזקו השכנים והילדים במראות לא הגונים ושלא יוזקו בנות שבאות לקנות מנה וכבר היו דברים בעולם.
איני גר בבני ברק והבעיה שם על כתפי העסקנים במקום.
אתה צודק צריך ללמוד יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 11:11 |
|
| |
הצולה 123 היקר
א.תקוותך היא כי ראש המועצה היקר יעזוב בקדנציה הבאה.
ב.אתה קובע כי ראש המועצה כיסה את כולנו.
אני רוצה להתייחס על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון.
א. אני מבין לליבך מדוע אינך חפץ בר' צביקה כהן לעוד קדנציה,אבל מה לעשות צריך להשלים עם זה בב"ב ראש העיר הוא קרליץ,פרנק\נטל,יעקב אשר,ואולי כאן כבר יכנס פיני צבארי למרות שהסיכויים קלושים.
וכאן באלעד ראש המועצה הוא קריספל,ר' צביקה כהן הי"ו.
ב. אני רוצה לומר לך מידיעה (תשאל את הסגן-הוא גם יודע)
כי ראש המועצה עושה לילות כימים למען הנוער שוליים וזו בעיה שמטרידה אותו באמת - אתה צריך להבין שלא כל נעלם - לא קיים.לכן חמוד אנא ממך תאזר בסבלנות,ו"הוי דן את כל האדם לכף זכות".
ועכשיו אליך גורג הנכבד.
אם התביעה שלך לסלק את הנוער שוליים היא ע"פ דין תורה אז אנא ממך תשאיר לרבני העיר לעשות את עבודתם.
ואם אתה רוצה לעזור להם תיגש אליהם תציע את עצמך ואולי ישתמשו בשרותך.
גורג, בעיית הנוער מטרידה גם אותי אבל בא לא נצא מפרופורציות.
אם אפרש את דבריך נכון אז אני צריך לשלוח את הבת שלי עם חברת שמירה,כדי להשיג משולש פיצה,או חצי מנה פלאפל.(בא לא נגזים).
אגב, אני מכיר את כל בעלי החנויות שהוזכרו ולא הוזכרו הם אנשים מאד נחמדים,אני רוצה להציע לך לפנות אליהם, אפי' לפני שתפנה לקבל סמכות מהרבנים(אל תדאג הם לא יכעסו עליך),תדבר איתם בנחתובנועם אני מבטיח לך שהם ישתפו פעולה ובשמחה.
אל תשכח לספר לכולנו איך אתה מתקדם עם הענין.
זכור!רובצת על כתפיך אחריות גם כלפי שמיא.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 14:22 |
|
| |
אוף איזה דו שיח דביק ומעיק,
כמעט נפלתי על המקלדת משיעמום
וסליחה שאני גס רוח לפעמים...
תוקן על ידי - GeorgeSoro - 30/11/2005 14:22:05
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 18:00 |
|
| |
כולנו מבינים שכשנגמרות לך המילים - אז זוהי תגובתך הטבעית.
|
|
|
|
|