תשמעו סיפור, לפני כחודשיים הרגשתי ריח של סטייק טוב עולה מן המחשב, לא הספקתי להינות מהריח וכבר המחשב כבה ולא רצה להדלק, מיד נשלח המחשב לאזולאי מחשבים שאיבחן נזק מקיף ללוח אם למעבד ולספק הכח, ולא רק זאת, גם העכבר החליט לשבוק חיים באותה הזדמנות, אבל זה לא קשור...
בצער רב נפרדתי מסכום כסף שכיסה החלפת מעבד לוח אם וספק כח, המחשב תוקן וחזר לעבודה סדירה. עברו ימים, חלפו שבועות והנה אתמול מתקשר אלי אזולאי, "דוידוב" הוא אומר לי, "גיליתי שהמעבד שלך כן עובד, בא קח כסף"...
ואכן, הערב הגעתי ל"מחסני אזולאי מחשבים" וקיבלתי ש'יק על סכום המעבד שנמכר כנראה ללקוח מרוצה אחר!
מי אמר שאין בעלי מקצוע צדיקים וישרים??
אז תודה לאזולאי וכל הכבוד!
אין מהאמור לעייל משום הבטחה או התחייבות לציוד חומרה או תוכנה שיחזור לתקינותו לאחר שכיבה של חודשיים במחסני "אזולאי מחשבים"...
נשלח ב-4/11/2005 02:08
יסלחו לי החברים על הפריצה לשידור בתוככי הפורום האלעדי... אבל הערה למי שטען שאין מעבד מקולקל, ושיש אחריות לכל החיים.
א. יש ויש מעבדים שיוצאים מכלל שימוש.
ב. אחריות לכל החיים? פחחחחחח
גש לחברות שמבטיחות אחריות, אתה יודע מה יענו לך? זוך מיך.
נשלח ב-1/11/2005 17:16
מצויין,
גם צדיק וגם מקצועי
מי פילל גבורות ישראל...
חבל שהמחשב שלי לא מקולקל...
נשלח ב-1/11/2005 10:25
אוקיי אז הבהרה נוספת
יש הבדל בין מצב שבו אתה משדרג מחשב שוודאי תקין ואז כולי עלמא נותנים לך זיכוי (קטן) עליו ואין בזה חידוש לבין המקרה דנן שבו החלק אובחן כלא שמיש או לא תקין ולאחר מכן התבררו מסקנות אחרות ,
במצבים כאלו שבהם רק מי ש"ירא מאלוקיו" היה מחזיר כסף או מודה שהייתה טעות קטנה באבחון וזה החידוש הגדול בניגוד לעשרות בעלי מקצוע אחרים שהיו נהנים מההפקר ומעדיפים לא להודות ובוודאי שלא לשלם ולכן אפשר להגיד שהוא יצא פה צדיק וצריך לחפש בעלי מקצוע כאלו בנרות
ישר כוח
נשלח ב-1/11/2005 09:28
חצי טון מבין עניין
אין דבר כזה מעבד משולבים יש לוחות משולבים שבהם הרכיבים און בורד אם הלוח הלך מוציאים את המעבד ומעבירים ללוח חדש.
וזה ממש נדיר שמעבד הלך הוא לא מקבל זרם מהספק והוא עובד במתח כל כך נמוך רק מכה פיזית תוציא אותו משימוש.
משה רבינו שוב תקרא מה כתבתי לפני שאתה מתקיף,
אמרתי שצדיק זה טוב אבל עדיף שיהיה יותר מקצועי,
צורם לסיכום הפרשה:
הטכנאי שלך צדיק ומסתבר שאולי גם מקצועי רק מסתבר שהוא לא הסביר לך בדיוק שבגלל שהוא מוכר לך לוח חדש המעבד הישן שלך לא מתאים ללוח מהיר יותר
גם אני פעם שידרגתי מחשב וזוכיתי על הזכרונות הישנים אולי נפרסם את הטכנאי שלי כצדיק?
חחחח
נשלח ב-1/11/2005 00:36
לגורג.
שוב טעית ידידי
אני "זכיתי" בימי חיי עשרות פעמים ללכת למוסכים שלא עומדים מאחורי התיקון שהם מבצעים,גם לוקחים כסף וגם לא מטפלים בבעיה ובוודאי שלא מחזירים כסף , אז אם יש מישהו שעומד מאחורי מה שהוא עושה ומטפל בבעיה באופן שהלקוח מרוצה וגם מחזיר כסף אז מה יותר טוב מזה????
אין מעבדים שמתקלקלים? שוב הצחקתם אותי....
ודרך אגב אחריות לכל החיים????
אני מוכן לשים 200$ שאם אני יביא לכם מהמחשב הישן שלי מעבד שרוף שלא תצליחו להחליף אותו באינטל ......
תוקן על ידי - משה_רבנו - 01/11/2005 0:38:18
נשלח ב-31/10/2005 23:32
צורם,
אין כזה דבר מעבד משולב. ובכלל, נדיר מאד שמעבד מתקלקל, וגם אם הוא מתקלקל יש עליו אחריות לכל החיים.
מסתבר יותר - וזה מה שקורה בדרך כלל - שרק הלוח התקלקל, אבל המעבד נותר חסר ערך מכיון שהוא לא תואם ללוחות החדשים וכבר אי אפשר להשיג לוח ישן שיתאים למעבד.
במקרה בעל החנות מצא מישהו שהיה מעונין במעבד הישן הזה (מן הסתם היה לו לפני כן מעבד ישן עוד יותר) ומכר לו אותו, ואתה זכית מההפקר.
נשלח ב-31/10/2005 23:05
תקרא שוב, לאט לאט..
מדובר במעבד, הלוח היה שרוף וראו חיצונית, אבל כיון שזה היה מעבד משולב הוא לא עבד, כנראה שהגיע לקוח עם דגם דומה והשילוב הצליח וזה כן עבד.
נשלח ב-31/10/2005 22:56
אהם.. אהם...
רק הרהרתי לעצמי שלא הייתי רוצה לקבל דיאגנוזה כזו מטכנאי צדיק הייתי מעדיף את הטכנאי קצת יותר מקצועי שלא טועה על לוח אם שנדפק
ת'לא חושב?
אגב לוח אם שרוף רואים פיזית שהקבלים נפוחים.
שאני אבין עוד משהו,
קנית לוח אם חדש עם אחריות? שילמת כמה? 150 דולר נגיד
את הלוח הישן הוא מכר למישהו אחר ונתן לך מהכיס שלו כסף על הפרש בין לוח חדש למשומש?
משהו לא מתחבר לי..
נשלח ב-31/10/2005 10:51
אין כמו אזולאי משהו משהו
נשלח ב-31/10/2005 05:03
אין מערבין שמחה בשמחה
חברה,כותרת האשכול היא לא "זקוק להמלצה על טכנאי מחשבים אמין"
אלא סיפור אוטנטי שסיפר צורמנו אודות הטכנאי המוזכר לעיל בראש האשכול .ולכן תנו לבן אדם להנות מ 5 דקות של תהילה ולא לערב את
המתחרים שלו בחגיגה........
תוקן על ידי - משה_רבנו - 31/10/2005 5:06:53
נשלח ב-31/10/2005 01:25
אני לא מכיר את טכנאי המחשבים שבראש האשכול, אבל בהחלט יניב להיג'אני הוא אחד יחיד ומיוחד.
אני לא יודע מה איתכם, אבל לי חשובה האמינות של בעל המקצוע. ויניב להיג'אני הוא כזה.
לא רמאי, לא מעוות נתונים ולא מנפנף אנשים שלא לצורך.
עוד כמה טכנאים כאלה בעיר ואני אתחיל להתפלל שהמחשב שלי יזדקק להם :-)
נשלח ב-31/10/2005 01:16
כל הכבוד
בהזדמנות זו נעלה על נס גם את יניב להג'אני טכנאי מחשבים בחסד עליון ישר אמין וממוחה. אני מאמין שגם אלעדדדדדד יאשר את דברי אם לא כלקוח אז כשכן המבקש סיגריות בשעות הקטנות של הלילה. וד"ל.
טלפון למעוניינים 054-4909749
שלא יהרוג אותי שנתתי את המספר.