בית פורומים אחרדים-אלעד

שמתם לב לחדש שמתנוסס שם למעלה...?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2005 00:27 לינק ישיר 

תודה צפלין.

ולשאר: אין לי מושג על מה אתם מדברים, וגם אם אני מנסה להפעיל את מוחי הקודח - אני לא מצליח להבין על איזו קומבינה מדובר.

צפון_אלעד, אני פותח שרשור חדש עם כמה מהתמונות שצולמו לקומיקס המצולם כי זה לא קשור לכאן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/11/2005 00:56 לינק ישיר 

גם אני מצטרף לשלל האיחולים לרגל קבלת תפקיד ניהול הפורום.
עלה והצלח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/11/2005 01:22 לינק ישיר 

אאללעעדד היקר!!!
מזל טוב ודרך צלחה - ולהבהיר לך למה נפלת ראה הסבר קצר ומתומצת.

א. מנהלי המשנה של הפורום הינם המתחרים הגדולים שלך מיסטר "הצלה קוראים חרדים אלעד.
(וליתר דיוק ממשפיעיו ומוחקיו העיקריים)

ב. איננו מאמינים כי הנ"ל הוציאו או יוציאו שליטה מעצמם לשווא (אלא א"כ הם רועדים ממך או מעיתונך החדש).

ג. לכל חינם יש מחיר וגם חברי וידידי כבר הבינו את זה - איבוד הפורום לדעת.

ד. קודמים לך בבחירות החופשיות שנערכו לפני זמן רב הרבה מאוד ניקים - מדוע אתה חושב שנבחרת?.

ה. אני כמו הרבה מחברי הפורום אוהבים ומעריכים את סגנונך וכתיבתך ואינני מקנא בהצלחתך אך גם אני דאוג מה יהיה שוויה.

ולסיום על אף הכל הנני מעריך את בחירתם, לניק שבאמת יהיה קשה לנו לריב, כי אנו אוהבים ומוקירים אותך ואת סגנונך, אבל עליך לעשות חשבון אמיתי, מי בפורום זה קודם לך, ולדאוג אישית שיוצע לו לנהל את הפורום (כמו לדאבונינו תמימותיך וכתיבתך שכנראה כך כבר עשו המנהלים היקרים).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2005 01:43 לינק ישיר 

תודה על הפירגון קודם כל.

א. ואם אכן הם "קוראים אלעד" אז מה? לא באמת, שאני אבין. גם לגבי מחיקות לא ראיתי משהו חריג (אלא אם כן נעלם ממני והמחיקה הייתה זריזה). אני דווקא ראיתי אשכולות המשמיצים את "קוראים אלעד" חופשי...

ב. לא הבנתי את סעיף ב לגמרי. אם הם מוציאים שליטה אז זה אומר הפוך ממה שאתה טוען. ואם אכן הם רועדים מהעיתון החדש אז מה בדיוק הם עושים? נותנים לזה שיהיה אחראי על התוכן שלו להיות מנהל משנה? למה?

ג. שוב לא הבנתי. מה המחיר בחינם בזה? ומה זה איבוד הפורום לדעת? אם אני מנהל משנה (זוטר, אם יורשה לי, האחרון שבחבורה) אז הפורום ייסגר? יאבד את עצמו לדעת? מדוע שזה יקרה? אתה מייחס לי סגולות שאין בי. אני מקווה... אם אכן זה מה שזה יגרום, אני הראשון שירד מהעניין וכבר כתבתי ליוני שאם זה גורם לנזק יותר מלתועלת - אני מוותר על הכבוד.

ד. אין לי מושג. אני מניח שפנו אליהם והם השיבו את הבקשה ריקם.

ה. אין לי מה לומר על זה.

ולסיום, אני מודה שאני נאיבי, אבל אני גם לומד מהר. גם בחיים אני קודם כל נותן אמון ורק אם אני נפגע עקב כך אני משנה פאזה.

אני אישית חושב למשל שמגיע בהחלט למשל, למרנן ולפוילישער. ובטח לעוד כמה וכמה רבים וטובים ממני. בסך הכול חשבתי שבחרו בי כי אני נמצא כאן הרבה בגלל שהעבודה שלי מרתקת אותי למחשב שעות וזה רק יכול לעזור... תוסיף על זה שצורם ביקש לחדול מהניהול.

אגב, כל תפקידי הוא להשגיח על מה שקבע מנהל הפורום הראשי יוני ולהפעיל שיקול דעת במקרי הצורך... למשל למחוק את הסוטה ההוא שמכניס הודעות שאין הדעת סובלת. או מישהו שיחליט לנבל את הפה. אפילו לא למחוק תמיד, רק לתקן ולהזהיר.

ושוב אני אומר: אם זה יוצר בעיה - ירדתי מהעניין. לא קרה כלום...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/11/2005 08:53 לינק ישיר 

אאללעעדד היקר!!!

א. אכן אכן המחיקות זריזות מאוד וגם ההחזרות אחרי שהמוח שלהם מתחיל לחשוב.

ב. שוב אני בעד שתהיה מנהל, כיון שהוכחת הוגנות ודמוקרטיה עד לרגע זה אבל - -.

יש קודמים לך שלא מונו ומסיבות מאוד מובנות, עליהם קצת

קשה להשפיע ולשקר, ולמכור לנו שכל מאמר שני שאינו מוצא

חן בעיני מנהל זה או אחר - נשוא המאמר נהפך למסכן

וניזוק מהמאמר (ולהזכירך שנמחק פה מאמר בשבוע שעבר

והוחזר בצורה זריזה מאוד אע"פ שלא היה שם נשוא במאמר).

לתשומת לבך בהוקרה ובידידות!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2005 10:51 לינק ישיר 

מבית שמש מאחלים למנהל המשנה החדש בהצלחה ( היי אם תרצה טיפים אתן לך כקולגה )...

הכל אופן אני בטוח שתעשה את עבודתך נאמנה וביושר

בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2005 16:13 לינק ישיר 

תודה ברינגן. יש לנו אגב איש מוצלח אחד שבמקור הוא שלכם, אז בהזדמנות זו תודה גם עליו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > שמתם לב לחדש שמתנוסס שם למעלה...?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.