בית פורומים באבוב

כל העולם כולו - פרשת נח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/11/2005 08:34 לינק ישיר 
כל העולם כולו - פרשת נח
מצורף קובץ

.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2005 02:27 לינק ישיר 

וואס איז גלעיני זיי טארען נישט מאכען קיין געלט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2005 19:01 לינק ישיר 

לא העיתון מגדיל את החסידות רק המציאות, ראה ערך גור ובעלזא וויזניץ וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2005 23:08 לינק ישיר 

לצערי הרב התמונות מופיעות בכל העולם כולו, הייתי מעדיף שהעיתון הזה בכלל לא יפרסם אותנו, אחרי מה שעולל לנו בתחילת הדרך,

זה מה שקרה.

דעתי האישית הוא נגד עיתון שמבקש תשלום מחסידות עבור הכנסת תמונה, אבל הייתי חי אם בקשת תשלום עבור הכנסת תמונה,

מאידך עיתון שמוכן לקבל תשלום כדי לא להכניס תמונה של הצד שכנגד, הוא עיתון עם תת רמה.

אם בעל הניק אוהב ישראל, יכחיש אחד מהאשמות או ירצה לדעת מאיפה אני לוקח את האשמות אשמח לפתוח אשכול מיוחד למען יראה הקהל וישפוט,

מאידך אף שהנני איש עסקים עסוק הריני ממשיך בהבטחה לפתוח עיתון מתחרה לכל העולם כולו, זה אמנם יקח קצת זמן, ואולי יותר מקצת השקעה, אבל אחרי הנסיון שהיה לי אם כל העולם כולו, שלקח צד אחד בפירוד המכאיב שלנו ממילא, אני רוצה להבטיח שמהיום והלאה על פירוד יחליטו חסידים ולא עיתונים,

אם אני קורא לרבי האדמו"ר מבאבוב אז העיתון יכבד אותי בתור קורא ויכנה אותו כך, ולא יפול שדוד לקבלת כסף מהצד השני.

אם תשאלו אותי מדוע היכנסו את התמונות עכשו אין לי מושג הייתי נגד זה והשמעתי את דעתי לר' ו"ר ששלח את התמונות, לא יהיה בלתי הוגן ואכתוב שכמה מחבירי טוענים שהיום הכנסת תמונות הוא הכרח ואפילו אם לשם כך יש להשתמש בעיתון שפגע בנו ובילדנו, ולהיפך זה ניצחון לנו שגם העיתון הזה כבר מכנה אותנו בשם באבוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2005 12:45 לינק ישיר 

שיינע בילדער! ס' נעמט אוועק אלעס וואס עס איז געווען לעצטע וואך אין כל העולם כולו, לעצטע וואך איז געווען אין די פראנט פעג' בילדער פון צוויי עקטערס די וואך איז דא פון צוויי ערנסטע רבי'ס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2005 08:35 לינק ישיר 

מצורף קובץ

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2005 08:34 לינק ישיר 

מצורף קובץ

.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > באבוב > כל העולם כולו - פרשת נח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר