| נשלח ב-4/11/2005 14:05 |
|
| |
*** חשיפה: במשרד הפנים נפלה ההחלטה ***
לתשומת לב הקורא צוריאל קריספל, שמן הסתם, כשישוב מהשמחה המשפחתית, יקרא זאת כאן לראשונה...
ממידע שהועבר לידי ע"י גורם בכיר במשרד הפנים ואשר נחשף כאן לראשונה, עולה, כי בראשית השבוע הקרוב עומד המשרד לפרסם הודעה בנוגע להטלת חיוב אישי על בכירים (ביניהם בכיר לשעבר...) במועצה.
כזכור, הורה בשעתו ביהמ"ש לשר הפנים, להפעיל את סמכותו הקבועה בחוק, על פיו, רשאי שר הפנים לחייב ראש מועצה וכן גזבר אשר הוציאו כספים שלא עפ"י מנהל תקין, לשאת בעלות סך ההוצאות, מכיסם הפרטי.
ההחלטה בדבר הטלת-החיוב, נפלה, במשרד הפנים, בסופ"ש זה, אך לעת עתה, כאמור, אנו מנועים מלפרסם את פרטי הטלת החיוב, עד להוצאתה של הודעה מסודרת לעיתונות ע"י דובר המשרד.
ראוי לציין, כי מדובר בהחלטה נדירה, שכן, למעט מקרה בודד, לא הושתה הוראת החיוב האישי על אי-מי מהגורמים המוניציפאליים בארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2005 19:40 |
|
| |
צוריאל דיבר רהוט. עפעפיו ישנוניות משהו אבל עדיין נראה טוב מאוד, בטוח בעצמו.
הוא אמר ו'נציג התביעה' שלידו לא הכחיש, שהחליטו 'ליפול על מישהו' ולהרתיע את הבאים בתור. אמר שיעתור לערכאות גבוהות יותר וכי אין לו כוונה לשלם את הסכום. וגם אין לו מאיפה...
ברגע שהוא טען שוילנאי קיבל שוחד גדול יותר, בדמות הבטחה להיות שר ביטחון בממשלתו של פרס (כשתקום, אם תקום), תמורת פרישתו מהמירוץ - המנחים קטעו אותו.
לטעמי הוא לא קיבל מספיק זמן שידור. זה היה אינסטנט כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2005 18:35 |
|
| |
אאללעעדד,
נשמח את תעביר קצת רשמים מהשידור, לחברים שעדיין לא התעוררו בשעת בוקר מוקדמת זו. 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2005 07:24 |
|
| |
ואם מישהו פנוי בכלל בשעה הזאת, אז בעוד דקות כתבה על צוריאל קריספל והחיוב האישי בערוץ 10.
לא צריך כמובן טלוויזיה בשביל זה (חלילה). ניתן לראות כל בוקר ובכלל בזמני חדשות את ערוץ 10 ב"וואלה!".
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2005 02:01 |
|
| |
הזכות_לדעת
בפרשת תביעת הקומבינה אין לכאורה שום קשר לגזבר.
הגזבר תמיד יוכל לטעון שהוא מילא אחר צו ביהמ"ש.
מי שיצטרך לתת את הדין מדוע הוא לא שלח את העו"ד של המועצה לדיון זה לכאורה צביקה ורק צביקה!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 21:42 |
|
| |
החלטת שר הפנים על חיוב אישי גבוה ככל שיהיה צריכה להעביר מסר ברור לעומדים כרגע בראשות המועצה כי בבוא העת יבואו עמהם חשבון ולכן הם צריכם להזהר מאוד בכל הוצאה כספית שאינה ברורה ונקיה
כגון:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1614237
אדוני הגזבר שלא תאמר לא ידעתי או לא הייתי מעורב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 20:25 |
|
| |
קריספל אשריך שנתפסת על דברי תורה...
קריספל לפחות עשה את העיר מה שעשה אבל ידידנו הדגול צביקה כהן רק הורס, כל העיר מלאה סירחון
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 17:23 |
|
| |
אני מדגיש שוב שאין לי מושג אם המגיב שמציג את עצמו כצוריאל קריספל הוא באמת "אותו האיש" (זוכרים?) אבל גם אם זה לא הוא "על-אמת", צורי צריך לשלם לו על כזאת תגובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 17:22 |
|
| |
התגובה של צורי (אם מדובר במתחזה, אז המתחזה עושה את עבודתו נאמנה) כפי שהיא מופיעה בתגובות לכתבה באתר בחדרי חרדים
כל מילה בסלע:
החלטה פופוליסטית ואומללה
צוריאל קריספל
כן, אני הוא נשוא הכתבה ולהלן העובדות, ראשית לא מדובר לא במקורבים ולא בזבובים...
מר חנונו אינו מקורב אלא איש מוכשר ואדם משכמו ומעלה שמונה לתפקידו בשל כישוריו.
בכל תקופת כהונתי באלעד לא מונה ולו מקורב או קרוב כלשהוא ואולי גם בשל כך קמו לי מתנגדים לא מעטים
מר חנונו מונה כעוזרי בשנת 2000 , כאשר מנהל מחלקת החינוך אצלי התפטר בשנת 2002 היה צורך למנות לו מחליף, וכמקובל בכל מערכת מונה אחד העובדים כממלא מקום בפועל עד למציאת מנהל קבוע ע"פ הנהלים ובמכרז, ממלא המקום לצורך העניין היה מר חנונו, מר חנונו לא קיבל ולו שקל נוסף עבור עבודתו הנוספת, הרשות לא רק שלא בזבזה כסף בתקופה המדוברת, נהפוך הוא נחסך מהמועצה תשלום של עובד בכיר עקב כך, זה שהוא הועסק בחשבונית זאת משום שמרבית המועצה הינה מופרטת והלואי וכך היו נוהגים כלל הרשויות ואינשאללה גם משרדי הממשלה,
הייתי ממליץ לכל מבקריי להשיל את נעליהם קודם שיפתחו בביקורת כלפיי, נהפוך הוא לא חיוב אישי מגיע לי אלא פרס ישראל על מפעל חיים.
בניתי עיר ואם בישראל ו"אלעד" שמה, 8000 יחידות דיור מהמסד עד הטפחות בתקופה כל כך קצרה, ואיכלסתי כ- 40000 איש במשך כחמש שנים כולל כל המערכות המונציפליות הוי אומר, חינוך רווחה ביטחון חזות העיר וכו' וכו' וזאת למרות המועצה הלעומתית שהייתה לי לאורך כל הקדנציה, ולא בכדי אלעד הינה "עדיין" אחת הערים היפות בארץ, וזאת תוך הפרטה מוחלטת,ובחיסכון מירבי, וזאת ללא שום גיבוי פוליטי.
אין לי ספק שביהמ"ש יבטל החלטה הזויה זו במחי יד, ולשר הנכבד, הייתי מציע שייראה דוגמה אישית ויפעל בממשלה להחיל על כל מקבלי ההחלטות, דין זה של אחריות אישית, ועליו ועל שכמותו נאמר, עד שתדרוש מרעך ליטול קיסם מבין שיניו, טול אתה קורה מבין עיניך...
http://masoret.hevre.co.il/hydepark/item.asp?id=366
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 09:53 |
|
| |
זכות,
הועדה הזו אינה אלא ועדה פנימית במשרד הפנים. חזי לא היה עובד מועצה, כי אם "קבלן", שהוציא חשבוניות מדי חודש בגין העסקתו. במצב כזה, אין לועדה שום סמכות לגביו. לעומת זאת, צורי ואמנון הם עובדי המועצה, הכפופים להוראות משרד הפנים. בענינם יש גם מאין לגבות, שכן אמנון מקבל משכורת, וצורי אמור לקבל פנסיה.
(איני בטוח לגבי מה שכתבתי כאן, זה "מה שאומרים". אשמח לתיקון עובדתי)
נוהל שכן
זה כאן!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 07:43 |
|
| |
סליחה על הבורות אבל מישהו יכול להסביר לי מדוע לא דורשים מחנונו להחזיר את הכסף במקום כל הבלאגן מסביב.
ומה יקרה כעת עם הגזבר האם זה מחייב אחריות אישית נוספת או שבזה נגמר הסיפור.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 03:09 |
|
| |
עובדים...
ומה התירוץ שלך? מדוע אתה ער?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 03:07 |
|
| |
מה אתה עדיין ער ???
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 02:54 |
|
| |
צפון אלעד קרעת אותי...
ופוילישער, נראה לך שהם יוותרו על תמונה של חרדי בסוג כזה של כתבה? ליתר ביטחון, שהטוקבקים יוכלו להתחיל להשתולל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 01:44 |
|
| |
וואהו, איזה שיניים...
גם באלעד יש צפונים...
|
|
|