הבוקר, ניתן האות והחלו העבודות לביצוע כיכר תנועה חדש בצומת הדמים- שמואל הנגיד- יהודה הנשיא.
נהגים אנא התאזרו בסבלנות במהלך התקופה הקרובה ותנו לילדינו לעבור בבטחה את הכבישים.
נשלח ב-9/11/2005 00:42
העבודות האלו ממש לא מעניינים את האברכים המסכנים שאין להם בכלל רכבים שיוכלו להנות מהעבודות האלו.
צביקה אנחנו רעבים אין לנו אוכל וכסף ואנו לומדים תורה
תוריד את מחירי הארנונה
נשלח ב-7/11/2005 17:27
חצי טון (למה לא טון שלם?).
את הקטע על הארנונה כתבתי כמובן בציניות. גם אני משלם יותר מידיי. בלי פרופורציות לשירות שאני מקבל.
מה שכן נכון הוא, שעיר מקבלת יותר תקציבים ויחס עדיף. לדוגמא ייקל על ראש המועצה לקבל אישור על הרחבת הגבולות כעיר מאשר כמועצה מקומית.
נשלח ב-7/11/2005 14:54
אאללעעדד,
להפוך לעיר זה לא אומר יותר תקציבים, ובטח לא הורדה בארנונה.
להפיכת אלעד לעיר יש שתי משמעויות -
1) מוראלית - יש אנשים שמרגישים יותר טוב כשהישוב שבו הם גרים מוכר רשמית כעיר בישראל, ולא סתם יישובון קטן.
2) תקנים - ראש עיר מקבל משכורת גבוהה יותר מראש מועצה, לראש עיר יש תקנים ליותר סגנים בשכר, יותר עוזרים, וכו'. בעיר אפשר למנות יותר רבנים, יותר ראשי אגפים וכו'.
השורה התחתונה היא שהדבר היחיד שיצא לנו מהכרזת אלעד כעיר, הוא העלאה נוספת בארנונה.
לא פלא שצביקה כהן עובד על זה כל כך קשה...
נשלח ב-7/11/2005 14:42
בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (וזה מה שקובע ) מ. עלית יותר גדולה.
זה שבמציאות אלעד זהה בגודלה או אף יותר מביתר ומודיעןן עלית זה לא מענין אף משרד ממשלתי.
נשלח ב-7/11/2005 07:10
א. הלוואי. זה אומר יותר תקציבים לאלעד ואז בוודאי יורידו לנו את הארנונה (או שיעלו לנו, לא חשוב, התרגלנו. בכיף.)
ב. אתה בטוח שמודיעין עילית גדולה יותר?
ג. מדוע דחו את מודיעין עילית לאחרונה מלהיות עיר?
נשלח ב-7/11/2005 04:08
מה המעלות שאלעד תהפוך לעיר או יותר נכון מה שאלעד לא עיר...
אנחנו משלמים ארונונה כמו עיר תל אביב...
דירת 4 חדרים 110 מ"ר כמעט 1000 שקל....
נשלח ב-7/11/2005 01:57
אלעד,
קבל עדכון.
בקרוב ממש אלעד הופכת לעיר!
וכל זה עוד לפני מודיעין עילית, שרק היום משרד הפנים החליט שהיא לא תהפוך לעיר על אף שהיא פי כמה בגודלה מאלעד.
גם באלעד יש צפונים...
נשלח ב-7/11/2005 01:06
כיכר עדיפה על רמזור
בכל המקומות החדשים שבונים היום עושים כיכרות ולא רמזורים
נשלח ב-7/11/2005 01:04
אם אינני טועה, ומאוד ייתכן שאני כן טועה, רק לעיר מותר להציב רמזורים. למועצה מקומית לא.
כך שמעתי מזמן מזמן.
נשלח ב-7/11/2005 00:58
באלעד לא יהיה רמזורים אלא רק כיכרות.
גם באלעד יש צפונים...
נשלח ב-7/11/2005 00:52
אני חושב שעדיף שיהיו שם רמזורים ולא כיכר..זה בכל ירידה ועליה