בית פורומים א חרדים ספרדים

ח ח ח ש"ס מסתערת באינטרנט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/11/2005 16:51 לינק ישיר 
ח ח ח ש"ס מסתערת באינטרנט

ש"ס מנסה לגייס את מצביעי שינוי

בתנועה מתכוונים לפנות לשכבות הביניים, ובפרט לאלה שירדו מנכסיהם בגלל המצב הכלכלי, באמצעות הלשכות לפניות הציבור. יושב ראש שינוי, חבר הכנסת טומי לפיד, הגיב בגיחוך על היוזמה

אבישי בן חיים
8/11/2005 8:40

תנועת ש"ס החליטה לפנות לקהל היעד של שינוי, והיא מייסדת לשכה לפניות הציבור באינטרנט, המיועדת בעיקר בעבור שכבות הביניים.

בש"ס מודים כי הלשכות לפניות הציבור הפכו למנוף אלקטורלי בקרב השכבות החלשות. כעת הם מתכוונים לפנות בדרך דומה לשכבות הביניים, ובפרט לאלה שירדו מנכסיהם בגלל המצב הכלכלי.

"טומי לפיד התיימר לדאוג למעמד הביניים, ובפועל דחק את אותם אנשים אל מתחת לקו העוני", מסביר יושב ראש ש"ס אלי ישי. לדבריו, "העניים החדשים" מתביישים להגיע ללשכות פניות ציבור, והאינטרנט מקל עליהם לפרוץ את מחסום הבושה. "אני קורא לכל אנשי מעמד הביניים מכל המפלגות, ובעיקר מצביעי שינוי: אל תחששו לפנות אלינו. אני וכל הצוות שלי עומדים לרשותכם".

בש "ס מבטיחים כי ינסו לסייע לכל מי שיפנה אליהם באינטרנט, "למורה מנתיבות ולהנדסאי האלקטרוניקה מרמת-אביב". הם צופים פניות בשלל נושאים: בעיות בירוקרטיות מול הרשויות, ניתוקי חשמל, טלפון ומים, סיוע בחיפוש מקום עבודה ועוד.

יושב ראש שינוי, חבר הכנסת טומי לפיד, הגיב בגיחוך על היוזמה. "זה ניסיון פתטי של ש"ס להשתמט מהאחריות שהיא נושאת בה לעוני של חסידיה ותומכיה, שהרבנים מונעים מהם לקבל השכלה המניבה פרנסה ".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2005 00:39 לינק ישיר 

לא נראה שיש יתמוך באתר שלו שלו נטו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2005 00:38 לינק ישיר 

נראה לי שהם ישכללו את האתר לאט לאט לפי מספר הכניסות וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2005 00:38 לינק ישיר 

אם זה יהיה באמצעות אתר הבית, או אתר דומה לו, אזי חבל על הזמן, כי כמו שהאתר נראה אף אחד לא יפנה דרכו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2005 23:08 לינק ישיר 

על זה נאמר טוב מאוחר מלעולם לא

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ח ח ח ש"ס מסתערת באינטרנט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext