בית פורומים אחרדים-אלעד

מכתב אישי לר' אלי ישי יו"ר סיעת ש"ס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/11/2005 06:55 לינק ישיר 

יפה כתבת.

אולי הפגנה מול ביתו של כהן תעזור ?

אגב - שיהיה לך ברור, ש"ס אכן מנציחה את העוני והבורות ברחבי המדינה, זה מה שמביא להם מצביעים בסופו של דבר.

תוקן על ידי - ברוך_אני - 10/11/2005 6:56:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2005 21:53 לינק ישיר 

בתור אחד שקיבל חשבון מעל 1000 ש"ח בחודש האחרון יש לי רעיון,
הרי כל אחד מאיתנו מכיר לפחות כמה שכנים שלו שעובדים בשחור ומשלמים 80 ש"ח ארנונה לחודשיים, והם לא חושבים בכלל על כך שאני ועוד כמה פריארים משלמים במקומם סכום כל כך גבוה, הרי אם כל החייבים באמת היו משלמים (אני לא מדבר על אלו שבאמת לא עובדים), ברור שהארנונה לא היתה עולה בכאלו אחוזים,
אולי צריך לעשות שאלת רב האם מותר להלשין עליהם למועצה, הרי ברור שאם היית רואה את השכן גונב לך כסף מהארנק היית צועק עליו ועושה הכל בשביל לקבל בחזרה את הכסף, ההבדל היחיד שפה הוא עושה את זה בצורה יותר אלגנטית, אז מי אמר שאסור לי להגן על כספי הדל מפני שכני הגנב???????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2005 22:07 לינק ישיר 

האם התופעה של אנשים שמרמים קיימת בקנה מידה גדול?
והאם באמת על פי ההלכה מותר לדווח?

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2005 23:31 לינק ישיר 

אור חדש ונייעס.

גם אם כל הרמאים ישלמו, עדיין לא יורידו. ככה זה בכל המישורים במדינה אגב. מישהו פה זוכר למשל את ההעלאה 'לשנה בלבד' של הסולר?

גם שירווח השימוש בגז ימציאו איזה שהוא מס.

אחרי שמעלים - נדיר מאוד מאוד שמורידים. לא כל כך מהר מוותרים על הכנסות בייחוד אחרי שהציבור 'התרגל', כלומר יושב בשקט בייאוש. זה נהיה חלק מהחיים.

וזאת האמת העצובה. להלשין לא יפתור כלום. אני מכיר אחד כזה שעובד בשחור ויש לו הנחות מפה ועד הונלולו. גם בלחץ פיזי לא מתון לא אמסור אותו. מה זה יועיל?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2005 23:40 לינק ישיר 

אלעד,

להזכירך העלאה הנוכחית בשיעור 5 אחוז היא שלב א'. בשלב ב' צפויה עוד העלאה של 5 אחוז שכבר אושרה ל2006 אך ניתן
למנוע אותה בין השאר בחלק מהדרכים שהוזכרו לעיל.
יש הרבה מן האמת בעובדה שהרבה אוכלי חינם מקבלים הנחות
כי עובדים בשחור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2005 01:24 לינק ישיר 

בכלל בכלל לא בטוח. דווקא כאן הפגנות ומחאות כן יועילו. הלשנות - לא.

אשמח לשמוע על מקרה אחד בהיסטוריה של המדינה שלנו שזה קרה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/11/2005 07:14 לינק ישיר 

מצטרף לדעתו של אאללעעדד נגד הלשנה, ומשתי סיבות:

ראשית, בניגוד לכל הסיפורים שמספרים לנו צביקה ואמנון, משרד הפנים מכסה כמעט לחלוטין את מלוא ההנחות שניתנות לתושבים, באמצעות "מענקי איזון" שמחושבים לפי הצרכים של היישוב ולפי המצב הכלכלי של תושביו. (לשם השוואה, סכומי מענקי האיזון בשנת 2005: אלעד - 15 מיליון ש"ח, בני ברק - 25 מיליון ש"ח, שוהם - 0.7 מיליון ש"ח, ראש העין - 6 מיליון ש"ח. אפשר לראות בקלות שאלעד אוחזת בשיא בשיעור המענק-לתושב.) לכן, להנחות יש השפעה שולית מאד על הכנסות המועצה. ולמעשה, כשהם מונעים ממישהו שזכאי פורמאלית להנחה (גם אם זה בגלל שהוא עובד בשחור) את ההנחה שמגיעה לו, זה רק בגלל שהם רוצים לקבל עליו כפול!

שנית, תקציב נכון לא מתבטא בצד ההכנסות בלבד, אלא ביכולת להתאים את רמת ההוצאות לרמת ההכנסות. מי שלא מצליח לקצץ בהוצאות, גידול בהכנסות לא יועיל לו. כפי שכולנו יודעים שמי שנהג לצבור אוברדראפט כשהיו לו הכנסות של 2,000 ש"ח בחודש - ימשיך לצבור אובר עוד יותר גדול כשיהיו לו הכנסות של 10,000 ש"ח בחודש.
אם המועצה היתה יודעת להתאים את ההוצאות להכנסות, היא לא היתה צריכה להעלות כל כך הרבה פעמים את שיעור הארנונה, אבל מכיון שיושב שם פאנל של מוחות כלכליים מן השורה הראשונה, הפיתרון היחיד הוא להעלות כל מספר חודשים את הארנונה ב-5% נוספים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2005 10:48 לינק ישיר 

אוי אם את הארנונה היה מעלה קריספל, מיד כל הניקים הרדומים היו יוצאים מהחורים האפלים ומתחילים לתקוף.

וכמובן שהעיתון קוראים אלעד היה מקדיש עלון מיוחד על העלאת הארנונה.

ובחורינו הטובים במועצה היו מדביקים לקריספל עוד איזה מעשה מ.....

אבל כשמדובר בצביקה דממה.

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מכתב אישי לר' אלי ישי יו"ר סיעת ש"ס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.