בית פורומים אחרדים-אלעד

שוב הארנונה עולה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/11/2005 22:11 לינק ישיר 

נאהדורש,
אתה יורה לכל הכיוונים אם באמת בתוך עמך אתה חי אתה יודע שאינך מדגם מייצג של האוכלוסייה.

יש סתירה בסיסית בין חשיבה אינדיבידואלית וביקורתית לבין ציות עיוור כמעט שאתה מחוייב אליו "ועשיתה ככול אשר יורך".

הרבנים הם בני אדם ואיננו יודעים אם אכן כיוונו לשם שמיים או שהוכשלו ח"ו ע"י מעמידי פנים (כמו שיצחק אבינו הוטעה ע"י בנו עשיו) בכל מקרה מניחים שהצדק איתם אלה אם כן יש רב אחר שחושב אחרת.

ראה מקרה קריספל, רק אחרי שהוכשר לשחיטה ע"י כולם העיתונות החלה לתקוף אותו.

הבעיה היום שהציות המוחלט חורג מתחומי ההלכה ונכנס לתחומים שבהם כל אדם גם אם הוא רב יכול לישגות.

ועוד סכנה היא שהגולם קם על יוצרו יש מוסדות שלא יקבלו את הילד שלך גם עם איגרת של הגרי"ל שטיינמן.

בקיצור אין סיבה לאופטימיות גם בבחירות הבאות.

"שׁוּבוּ בָנִים שׁוֹבָבִים נְאֻם ה''".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2005 22:14 לינק ישיר 

"שׁוּבוּ בָנִים שׁוֹבָבִים נְאֻם ה''".

תוקן על ידי - סתם_סופר - 23/11/2005 22:15:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2005 01:17 לינק ישיר 

הויכוח הזה לא ישא פרי
אלא אם כל התושבים יארנו איזו הפגנה מול ביתו של ראש המועצה אז אולי יועיל לנו משהו.
ושלא יכתבו לי כאן כל מיני אנשי מועצה ואולי אפילו צביקה שיש המון הרבה אנשים שממציאים מסמכים שקריים.
זה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות
מטלטלים אותך ממקום למקום במשך חודש ואחרי שאתה ממציא את כל המסמכים אומרים לך שהם כוזבים.
בושה וחרפה

בא לי לעזוב כבר את העיר הזו

ואני מקווה שזה יהיה בקרוב

אבל תמיד נזכור אנשים טובים ויש הרבה ובניהם אאללעעדד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > שוב הארנונה עולה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.