איך זה שעוד לא עלה (אולי כן?) פה בפורום העניין שצריך להביא דפי חשבון בנק למועצה כדי לקבל הנחה בארנונה
נכון אין ממה לפחד אבל בכל זאת איך יכול להיות שעובדים במועצה יוכלו לחטט לנו בחשבוןאני רוצה לראות את מישהוא מהמועצה מסכים שיחטטו לו בחשבון
ואם יש למישהוא בחשבון שם איזה 500 ש"ח שהוא קיבל מתנה מהסבתא שלו הוא צריך לתת הסברים ע"כ
רבותי !!!
י ש ג ב ו ל ! ! !
נמאס לנו
נשלח ב-17/11/2005 21:41
דפי חשבון בנק זו דרישה מינימלית. אני לא מבין מה הבעיה בזה.
להיפך, הבעיה שלי עם אלו שלא מקבלים הנחה ונושאים על גבם את כל הנטל.
נשלח ב-17/11/2005 20:31
איך יפעילו את המזרקות המפוארות של העיר אם לא יהיה כסף??
נשלח ב-17/11/2005 16:56
זה לא משנה מה עולה יותר, קדושה או תועבה.
העיקר שזה עולה לי יותר כי יש מי שמתחמן את המועצה.
תאמין לי שאת מנהל הבנק שלי זה לא מעננין מה עושים בכספי הארנונה שאני משלם, רק מעניין אותו (ואותי) שבגלל שמספר חסר תקדים בעיר הזו מבקש (ומקבל) הנחה בארנונה, הארנונה גבוהה יותר.
כמובן שחשוב גם מה עושים עם הכסף הזה, אבל לא על זה הדיון כאן.
גם אתה בבקשת ההנחה לא אומר להם "תראו, אם הכסף ילך למטרות טובות (בעיניי) אז אני מבטל את הבקשה להנחה", נכון?
נשלח ב-17/11/2005 14:26
על מה אתה מדבר ר' ברקוביץ : "כשאתה מבקש הנחה לי זה עולה יותר.."
מה עולה לך יותר? ערימות הזבל בגובה האוורסט, מופעי תועבה בחג קדשנו יום העצמאות? 650,000 ש'ח למרא דאתרא? משכורות למקורבים וד"ל???
נשלח ב-17/11/2005 14:21
אתה ממש לא חייב שיחטטו לך בחשבון הבנק!
שלם את החשבון המלא ואל תבקש הנחה, וכך תישמר לך צנעת הפרט.
למה אני חייב לממן אותך?
מילא אם באמת מצבך קשה, אז יש מקום לדיון, אבל אם אתה סתם שרלטן - ויש כאלה רבים רבים - שיבדקו לך בציציות לפני שמחליטים שאתה ראוי להנחה.
חבל שאתה לא מבין את זה וחושב שמישהו מסנגר על המועצה הזו (אני בטח לא) אבל אתה חייב להבין שכשאתה מקבל הנחה, אני משלם יותר.
נשלח ב-17/11/2005 13:45
נייעס, אתה מבחיל אותי עם היחצנות הזולה שלך למועצה שנוהגת רשעות בתושביה. להזכירך, מדובר באלעד - ולא בכפר שמריהו0 אבל אל דאגה, התושבים עוד יבואו חשבון עם ראש המועצה בקלפי.
אין לשערוריה הזו אח ורע באף מועצה/ עיר נוספת וזה גובל בחדירה לצנעת הפרט.
מי היא הפקידה שתיכנס לי לקשקעס ותחווה דעתה ה****** אם זו כניסה "מותרת" של כסף אם לאו...
את הטעויות של צביקה שרק לאחרונה התחוור לנו סדר גודלן (מליונים רבים רבויתי!!!!) לא אנחנו נממן. ולדעתי העניה, הוא עוד יחוייב בתשלום אישי על חלק מטעויותיו, בזאת אין לי ספק.
נשלח ב-16/11/2005 15:01
dddd200 היקר השאלה המתבקשת היא, איך עדין לא פתחו אשכול (אולי כן?) עצות למועצה איך לתפוס את משתמטי הארנונה שגורמים לאנשים שכן משלמים לשלם יותר
ומצידי שיצמידו לשרלטנים כמוך חוקרים 24 שעות לראות אם אתה מצהיר אמת. ולא יתכן שאתה כ"כ מתקומם על בדיקת תדפיסים אם לא מנסיון . ותסביר לי אתה למה אני צריך למנוע מעצמי דברים כדי לממן את הגלישה שלך איך אחד כמוך שמצהיר מן הסתם יש מאה ₪ לממן גלישה? ואני לא מדבר על אברכים בני תורה שיושבים ולומדים שבשבילם אני מוכן לשלם ארנונה גם 2000 שקל
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
תוקן על ידי - נייעס_רוב - 16/11/2005 15:03:51
נשלח ב-16/11/2005 13:20
פאפאפיפה תנוח דעתך, הוא התכוון בציניות. משהו בין סרקזם למרירות. כמו כולנו.
נשלח ב-16/11/2005 11:24
מי_אמר
הצחקתני
המועצה צריכה כסף???????
לכן היא לא הלכה לבית המשפט להגיש כתב הגנה מול גרוסמן?
לכן היא מעבירה לו בלי להתרגש 650,000 ש"ח?
נשלח ב-16/11/2005 01:07
זה בדיוק העניין..שהוא נבחר בהמלצת הרבנים
והרבנים מקבלים תמורה.
עיין ערך אי ההתייצבות בבית המשפט
נשלח ב-16/11/2005 00:26
הלו הלו...
אני חושב שהמועצה כאן מסודרת מאוד.
אם רוצים לייצב את המינוס אז מעלים את הארנונה וזהו...
אבל הבעיה שכאן בעיר אלעד מעלים כל חודש את הארנונה ומזה אנו רואים ש"אוהב כסף לא ישבע כסף" אחרי שהם רואים שזה טוב ותושבים לא מתלוננים אז הם מרשים לעצמם לטחון אותנו בעוד 100 ש"ח לחודש
ולא רק זאת אלא גם עדכון לשנת 2006 שהארנונה תעלה בעוד 5%
פשוט בושה וחרפה למועצה שלנו
אחרי זה שאתה בא למועצה אומרים לך ווי מה נעשה גם לנו כואב שאתם משלמים כאלו סכומים. אז מה הבעיה??????
כואב לכם??????????
תטפלו בזה.
אבל לא הם לא יכולים הם כבר טעמו את טעם הממון
בושה וחרפה לאדם שכל העיר בחרו בו בהמלצת הרבנים ובסוף הוא לא רואה אותנו ממטר
נשלח ב-15/11/2005 20:46
חברה תתעוררו המועצה בחובות !!!!
מישהו צריך לכסות את הגרעונות שלה.
וכנראה זה ..........
אנחנו.
לכן הם מנסים לייאש אותנו .
נשלח ב-15/11/2005 18:04
גם לי נמאס לממן את כל התחמנים.
הרי אם לא יבדקו בעיר הזאת כולם יבקשו הנחה.
נשלח ב-15/11/2005 17:50
ככה זה מתחיל ואח"כ הם באים אליך לבדוק וגם שואלים את השכנים עליך מה אתה חושב רק זה