| נשלח ב-21/11/2005 13:58 |
|
| |
אלי ישי: אני אשמח אם דרעי יחזור לפעילות
היום שאלו בתופורום וינט את אלי ישי מה דעתו על איחודש כוחות עם דרעי הוא ענה את התשובה הבאה:
"הרב עובדיה יוסף יצא בקריאה "מי לה' אלי" וכולם, כולל אני, ישמחו אם יחזור לפעילות בכוחות מלוכדים, כאשר כולנו עושים מה שהרב עובדיה יוסף יאמר לאור קריאתו "מי לה' אלי", להתלכד, להתאחד ולהחזיר את הערכים, את החינוך היהודי, את הסיוע לילדים, לקשישים, לנכים ולחד הוריות.
היום הפשע בבתי הספר, אלימות, פריצות, סמים שולט. צריך לחזור לערכים ולכן כולנו נתייצב כאיש אחד, לאור קריאתו של הרב"
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2005 13:59 |
|
| |
וכששאלו אותו האם יתן יד לבלוק חוסם כיום ענה:
זו אמירה תיאורטית בנוגע לבלוק חוסם עד 61. אם אכן באמת יהיו 61 איתנו, בוודאי שאני אבוא לשאול את הרב עובדיה יוסף. כרגע זה לא ריאלי. אם זה אכן יקרה במהלך היום, השבוע, או הימים קרובים, עם שאלה כזו אני אלך לרב עובדיה יוסף.
לא יוצאת תקלה מתחת ידו של גדול דור. מה שהוא אמר, הוא תמיד צדק וגם פה, נשאל אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2005 16:48 |
|
| |
מה אתה מסכים לתת בישביל זה??
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 08:07 |
|
| |
מה שבעצם אומר אלי ישי זה: צריך לשמוע את דעתו של הרב עובדיה יוסף.
אין זה סוד, כי מאז כניסתו של ה"אריה" לכלוב במעשיהו, תמה דרכו הפוליטית למרות הצימאון הגדול, עם כל ההצהרות שלו כי הוא רוצה לעשות לביתו. מקורות יודעי דבר מספרים כי בשיחות עם דרעי הוא אומר בואו לא נדבר על פוליטיקה, אבל מיד אח"כ האיש פורש בפניך ניתוח פוליטי עם פרשנות מלבבת מדהימה.
אז מה מונע מהאיש לחזור לש"ס?
אריה לא יכול לשמש כחבר כנסת, לפניו עוד 4 שנים של קלון.
אבל, כמו שאנו יודעים עיסוק פוליטי לא חייב להיות דווקא חבר כנסת, דרעי יכול לנהל את המפלגה גם בלי להיות חבר כנסת. הנקודה היא שלמרות ההתקרבות של דרעי למרן ר' עובדיה שליט"א, חיבה יש בקשר הזה - ופוליטיקה אין שם, לא נכחתי בשיחות הללו. אבל המדליפים מספרים כי הרב לא מעוניין לשמוע את דרעי מדבר פוליטיקה באוזנו.
למרות הקסם הגדול של מר דרעי. פרשנים ומביני עניין אומרים: כי אם דרעי לא יחזור בקרוב לפעילות ציבורת פוליטית, יאבד כוחו, כלומר המערכת הבחירות הקרובה היא קריטית עבור עתידו הפוליטי, וזאת משום שהוא ישכח מדעת הקהל.
אגב, אין לפסול אפשרות כי נראה את דרעי נקרא אל "הדגל", לא של ש"ס. אלא של יהדות התורה!
תוקן על ידי - המדליף - 22/11/2005 8:12:11
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 11:59 |
|
| |
אני מעריך שהוא יחזור לפעילות פוליטית במערכת הבחירות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 14:46 |
|
| |
מדליף: אתה חושב שדגל התורה יסלחו לו כל כך מהר על הפגיעה ברב שך?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 14:53 |
|
| |
טוטח
בישביל עוד 7 מנטים הם יסלוח לו על עוד דברים...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 17:31 |
|
| |
הם כבר סלחו, שנתיים בכלא+בקשת סליחה בכניסה.
הרב שך כבר נפטר. דלתות מנהיגי הדור הליטאי והחסידי פתוחות בפני האריה בשנים האחרונות.
יותר מזה, אין זה סוד שאירה דרעי מת לחזור לש"ס ולחיים הפוליטים. וכבר נכתב רבות על כל מה שעשו לו ולמקורביו בש"ס, איך אמרו התנזים לאבישי בן חיים, אריה פחדן, כלומר האריה ששאג "מרן, מרן, כן? מרן, מרן, כן?"
לא יכול עכשיו לשאוג דבר אחר. . .
מדובר בפוליטיקאי מוכשר מאוד, אבל הדבר הכי מוזר הוא שאם כל היותו פוליטיקאי, אינו מצליח למצוא את הדרך חזרה אל הפולטיקה. כלומר מה אכפת לו להצטרף לש"ס בהנהגת אלי ישי, דריסת רגל כבר יכולה להוביל אותו להנהגה במהירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 17:43 |
|
| |
כבוד, אחי, אתה יודע מה זה?
|
|
|
|