בית פורומים אחרדים-אלעד

הפסק נגד קול העיר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2005 11:50 לינק ישיר 
הפסק נגד קול העיר

כידוע לכולם יצא השבוע פסק חריף ביותר נגד קול העיר והתנהלותו, האם ידוע למישהו מה עושים שם עדיין אנשים חרדיים דוגמת תושב העיר אבי רוזן?
האם ישנה שם תזוזה מצד אותם אנשים או שכרגיל מצפים הם שהאבק ישקע והשיירה תעבור?
איך אנשים מסוגם יכולים עדיין להסתחבק עם כל מי שזז בלי שיהיה מי שימחה בו?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2005 17:30 לינק ישיר 

מה עם הסיפור הזה, איפה זה עומד, העיתון יצא השבוע רגיל??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 15:53 לינק ישיר 

אז עם מה אתה מסכים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 15:49 לינק ישיר 

tcyhj

מסכים איתך במאה אחוז.

אם כי, אין מה לעשות, הם באמת לא הרבנים של הלילה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2005 15:31 לינק ישיר 

התבונן בבקשה על שמות הרבנים התחומים על הפסק לפני שאתה כותב משפט "משעשע" שכזה.
של נעליך!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 12:52 לינק ישיר 

הרבנים של היום.....

זה לא הרבנים של הלילה.
וחבל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 08:21 לינק ישיר 

אז זה אומר שיותר אין מה לשמוע לרבנים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 00:19 לינק ישיר 

tcyhj,

ומה נראה לך, שכל אחד מהחתומים על הפאשקוויל הזה שמע את שני הצדדים?

ח ח ח

נוהל שכן
זה כאן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/11/2005 20:31 לינק ישיר 

בכל מקרה, תודה רבה לך אאללעעדד על המידע והטורח שבכתיבתו.

בסך הכל למרות שהעיתונים היו די דומים בעיני אני מאמין שהיה (ועדיין ישנו) מקום לשניהם.

תחרות היא כמעט תמיד דבר טוב לצרכנים.

"שׁוּבוּ בָנִים שׁוֹבָבִים נְאֻם ה''".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2005 17:13 לינק ישיר 

מבלי לפגוע באלעעעעעעעד. (שכחתי איזו אות?)
יש כאן הסברים שלעניות דעתי הופכים את גדולי ישראל לכאלה המוציאים מכתב חריף ויוצא דופן בחדותו מבלי ששמעו את כל הצדדים או לפחות שקלו מהם הצדדים הנוספים בנושא.
אני חושש שזה לא רק לא הגיוני, זה גם לא מכובד לכתוב כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2005 16:55 לינק ישיר 

חחחח פוילי כרגיל קבל ח"ח.

תתפלא, אבל חלק מאוהבי ואוהדי "מפתח העיר" נהפכו לנושים שלו (וכשאני אומר שלו, אני מתכוון שלו, של בעל הבית).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/11/2005 09:16 לינק ישיר 

אאללעעדד

ראויה להערכה הדרך שאתה מגונן על מפתח העיר ז"ל, למרות בעיות המשכורת...

או שמא זו התקווה היחידה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/11/2005 08:56 לינק ישיר 

לא זה לא אבל אתמול בלילה שמעתי, שייתכן שכבר השבוע יצאו הבהרות מהרבנים על ביטול או לפחות עידון של הדברים.

הגיונית, יש לחצים בעניין הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/11/2005 02:34 לינק ישיר 

אאללעעדד
נראה לי משום מה שהפסק מזוייף
תסתקל שם מעל הרב ווזנער
מחוק שם חצי שורה
זה לא מזוייף???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2005 19:37 לינק ישיר 

אני אכתוב ממה שאני יודע אבל אני מסייג מראש שהכול בעירבון מוגבל כי מסתמא כל המידע שיש לי הוא רק מכיוון אנשי "מפתח העיר".

היסטוריה ממצה ומדלגת על פרטים (חלק, משום כבודם של אנשים שאתם מכירים מצוין): "מפתח העיר", כעיתון שזה עתה יצא, רצה להשיג לעצמו ארכיון תמונות (כמו זה שאני עובד עליו עכשיו), כי כל עיתון חייב ארכיון מקומי וכללי אני מאמין שזה ברור לכולם שבלחץ העבודה השותפת אין זמן תמיד לחפש תמונות "בול" ולא כדאי להתפשר על סוג ב' וכו'.

"מפתח העיר" פנו לאחד הצלמים של "קול העיר" שפרש גם כן ושאלו אותו אם הוא חתם על איזה שהוא הסכם עם "קול העיר" על זכויות של התמונות. הצלם טען שלא. בעקבות כך לקחו "מפתח העיר" חלק מן הצילומים ונפתחה המלחמה המשפטית בין שני העיתונים, מלחמה שלא הסתיימה עד היום.

בית המשפט לא התיר ל"קול העיר" להטיל עיקולים על חשבונות העיתון עצמו (משכורות) או הציוד שלו בטענה שיהיו תוצאות המשפט אשר יהיו, אין עניין להטיל עיקול שכזה שיחסל, למעשה, את "מפתח העיר".

בשלב מסוים, החליט הבעלים, מר יעקב (ג'ק) גראודנץ, שהוא רוצה להכניס משקיע חדש לעיתון והודיע על כך לאלי בן הרוש, מנכ"ל העיתון. הגיעו כמה, הגיע גם ציפורי. אני זוכר שהגעתי עם החומר השבועי למערכת בבני ברק ביום רביעי (היום בו יצא העיתון של ב"ב והושלם העיתון המקומי של אלעד-פ"ת) והמערכת כמרקחה. ציפורי אלי ואשר מדינה נכנסו ויצאו מהחדרים והיה ברור שקורה משהו גדול. בסיומו של יום התברר שהעסקה התפוצצה ואין עיתון. זמנית.

חצי שבוע לאחר מכן פנו אליי כמה כתבים בבקשה לגשת איתם לגדולי ישראל (חלקם חתומים במכתב) להתלונן על "קול העיר". הסיבה? "קול העיר" ביצע מחטף בבית המשפט ובמעמד צד אחד(!) טען כי "מפתח העיר" למעשה נסגר והוא חושש לכספו ועל כן יש להטיל עיקולים גם על הציוד והמשכורות.

גדולי ישראל ששוחחו עמם היו מזועזעים. אנשים איבדו את משרתם רק בגלל מלחמות (קטנוניות?) בין שני בעלי עניין. המכתב הסרוק כאן כבר היה מוכן אבל אז הופעלה מערכת לחצים על הגדולים שלא לפרסם אותו.

בינתיים קרו דברים: העובדים נפוצו לכל עבר, רובם הסתדרו במשרות ובעצם "קול העיר" השיג את מטרתו וסתם את הגולל על "מפתח העיר".

עד לעצם היום הזה אגב, העיתון לא סגור ככל שזה יישמע מוזר. מישהו, שאני לא רשאי לחשוף את שמו (למרות שזה מעניין מאוד ומדגדג לי באצבעות) כבר החליט על הקנייה ופתיחתו מחדש של העיתון. זה מתעכב בגלל משהו שהוא סקופ בפני עצמו.

החלק הזה תוקן עקב טעות פטאלית שלי

בינתיים שלח אלי בן הרוש מכתב לעובדים ולספקים המסביר הכול מהצד שלו. אני אשתדל להכניס את זה מאוחר יותר.

ושוב, קחו את הדברים שכתבתי בהסתייגות. גם כי השמטתי פרטים במכוון וגם כי הגירסא הידועה לי היא בעיקר של אנשי "מפתח העיר". לא דנתי ודשתי בנושא הזה הרבה. זה מידע זורם לגמרי.

אולי זה יעזור לחלקכם להבין על מה יצא הקצף.

תוקן על ידי - אאללעעדד - 28/11/2005 2:01:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/11/2005 17:29 לינק ישיר 

מצורף קובץ

הנה הפסק. הועתק מבח"ח

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הפסק נגד קול העיר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext