בית פורומים אחרדים-אלעד

המלצות על החדר כושר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/11/2005 02:05 לינק ישיר 
המלצות על החדר כושר

אני רוצה להרשם לחדר כושר באלעד , מישהו יודע איך המקום?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 17:36 לינק ישיר 

גם אני מתאמן שם .
מקום מאד נחמד ,
לא ברמה של מקומות חילונים , אבל בשביל אלעד זה סביר .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 16:08 לינק ישיר 

תגידו! באלעד לא מתעמלים?
למה אף אחד לא נותן חוות דעת?
לא ניראה לי שאני מתעמלת יחידה, תמיד יש איתי עוד כמה(וכמה...) נשים שמתעמלות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2005 20:10 לינק ישיר 

לאלעדית!

תודה רבה!!

אשמח אם עוד מישהו יתן חוות דעת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2005 19:14 לינק ישיר 

גלשן! התדר כושר שנמצא בהלל 9 הוא גם כן נחמד אבל פחות מאובזר ופחות שעות אז מי שיודעת מראש שאין לה הרבה זמן עדיף לה להרשם לשם ולשלם פחות אבל מי שרוצה משהו ברמה שיילך לגולדג'ים אפילו רק לנסיון... (זה בין כה בחינם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2005 12:30 לינק ישיר 

הבעיה זה השעות,

נראה לכם שבשעה 10 בלילה אני מסוגל לזוז בכלל ?

ומתי אלך לישון ? ב2 בלילה ?

המחיר אולי לא מתאים לאברכים - אבל השעות בהחלט כן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2005 10:09 לינק ישיר 

ידוע לי על עוד חדר כושר לנשים,
ע''י המרכז המסחרי ביהלום,
האם מישהוא יכול לתת קצת פרטים לאן יותר כדאי.
ואיפה יותר זול.

תודה מראש!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2005 00:23 לינק ישיר 

תאמת! החדר מושקע ברמה לא רגילה(למי שמבין והיה בחדרי כושר רציניים...)
ובאמת הגיע הזמן שגם באיזורים חרדים יחשבו על זה כי דווקא מי שיושב כל היום(ולומד...) צריך וחייב להזיז את עצמו וגם מי שלא,
אגב יש שם צוות נחמד ואדיב והמקום שווה כל שקל!
יש להם הרבה מבצעים והנחות כל הזמן למשל עכשיו מחלקים תיק של דיאדורה משהו נחמד...
שווה לנסות יש שם שיעור נסיון חינם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2005 16:13 לינק ישיר 

לעיתון...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/11/2005 16:12 לינק ישיר 

אני מחכה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/11/2005 16:10 לינק ישיר 

תודה צורם וחכה, לא ראית מה קורה כשאני לא כותב את זה כטיוטה אלא משקיע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/11/2005 11:34 לינק ישיר 

אאללעעדד,

תרשה לי להכיר רשמית בכשרון הכתיבה שלך!

אהבתי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/11/2005 09:49 לינק ישיר 

הלכתי לשם עם חבר להתרשמות לפני שבועיים. אני כותב מהזיכרון אז אל תסמוך על כל מילה וזה גם נכון לפעם היחידה שביקרתי שם.

התחלנו את הביקור במכון ברגל שמאל, המעלית לא עבדה באותו לילה כך שהספורט התחיל כבר מלמטה. השעות לגברים הם מ-10 בלילה ועד 1 אחר חצות (הם בונים בעיקר על הנשים). אני חושב שיום שישי הוא גם לגברים, לא סגור על זה.

בחור נחמד (ושרירי) קיבל אותנו מתנשמים ומתנשפים. אני בגלל הסיגריות והכרס השָׁבָּתִית, חבר שלי בגלל הכרס. הבחור הנחמד, שהגיע איתנו, עלה את המדרגות כאילו הוא בטיול קליל של שבת אחה"צ. הוא לא התנשף בכלל. או להמחשה יותר ברורה: לנו היה פרצוף כאילו כבשנו את האוורסט ולו היה פרצוף כאילו הוא רק סיים לטפל במטרד קטן.

ישבנו איתו להסבר. יש שיעור התרשמות חינם. צריך לעשות את זה בשביל הבריאות ולא רק לעיצוב הפיגורה ובלה בלה בלה... לא שאני מזלזל, אני פשוט מכיר את ההרצאות הקבועות, זה פשוט דומה מידיי ל-"אתה יודע כמה זה מסוכן לעשן!?" הקבוע שמלווה תמיד בפעירת עיניים מצד המטיף שבטוח שהוא הולך לשנות לך את החיים לטובה ופעם ראשונה שאתה שומע את זה.

אגב, ההסבר שלו היה מקצועי להפתיע. הוא בוגר וינגייט ורואים שהוא יודע על מה הוא מדבר. לא משקר ולא מורח. זאת עבודה קשה. מומלץ להתחיל עם פעם בשבוע, לעלות לפעמיים ואפילו לשלוש פעמים. כל ביקור בחדר כושר צריך להיות לפחות בן שעה.

המכשירים נראים מקצועיים מאוד. ביניהם מכשירים שמעולם לא ראיתי בימי חלדי. בהתחשב בעובדה שבחיים לא ראיתי כיצד נראה מכון כושר מבפנים, קח את דבריי בערבון מוגבל.

ניסיון להשתמש בחלק מהמכשירים עצמאית גרם לצחוק. כל מיני כאבלים, גלגלים, משקולות ומה לא. יש לציין שהמדריכים מסתובבים ליד מי שצריך והם מאוד אדיבים.

כל אחד מקבל חוברת דקה עם תוכנית עבודה. אם אתה מעוניין - המדריך צמוד אליך כל הזמן למרות החוברת. גם כאן מתחלקים האנשים לקבוצות: אלו שתלויים במדריכים ושואלים כל דבר ואלו שעוברים ממכשיר למכשיר במקצועיות ומביטים בך בחיוך סלחני.

המחיר אטרקטיבי בעליל (160 או 180 לחודש, לא זוכר) ואין הגבלה על מספר הפעמים שאתה מעוניין להגיע או הזמן שאתה מעוניין לשהות וממש לא צפוף שם.

המכשירים הפופולריים ביותר הם משטחי ההליכה/ריצה. מוזיקה ברקע, לא של אברהם פריד כמובן אבל רק מנגינות טראנסים וכאלה, בלי מילים חלילה. עליתי על מכשיר אחד (עם מכנסי שבת ומעיל עבה, רק בשביל הבדיקה).
מצד ימין שלי רץ איש בן 50 שגרם לי להרגיש זקן טרח ומצד שמאל איש בן 40 שגרם לי להרגיש ילד קטן ונמוך. שניהם עם כרס מרשימה אגב. ממש כנגד חוקי הטבע.

עוד אדם הגיע. גם אחי נכנס (שלושה חודשים במכון, מרוצה מאוד. זה היה כמובן לפני תאונת האופנוע שלו בשבוע שעבר).

תוך כדי ריצה על המכשיר, אני קורא את הקלוריות שאני שורף. זה כיף אבל המדריך אומר שזה לא מדד. אישית, הייתי מעדיף שיעבוד עלי כאילו זה כן קובע ואז בטוח הייתי נרשם. הליכה על המכשיר (או ברחוב) אגב, מתחילה לשרוף קלוריות רק אחרי 20 דקות.

בקיצור, הרגשנו בבית מיד. אנשים נחמדים מגיעים לשם (וגם לא יזיק לרכוש חברים חסונים, סתם, שיהיה בארסנל). ואם רק היה לי זמן... הייתי נרשם בטוח. פעם הייתי מקל. אז המדריך אמר לי שזה אמור להיות מבנה הגוף שלי. רק מה, כושר ואיזון במזון הולכים יחד ואני לא ממש בנוי לוותר על האוכל השמן והלא בריא שאני אוהב (אם האוכל לא מפוצץ בשמן - לא טעים). המחיר באמת שווה לכל נפש לא אברכית.

בקיצור - מומלץ מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > המלצות על החדר כושר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext