בית פורומים אחרדים-אלעד

*** הכסף יענה את הקול ***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/11/2005 11:51 לינק ישיר 
*** הכסף יענה את הקול ***

* "בכסף, נקנה גם שונאי בצע", השיב בשעתו השר מיימון לרה"מ דוד בן גוריון, במשפט שכאילו נכתב על מועצת אלעד והעומד בראשה *

* "הכבוד והשררה עלו לו לראש (המועצה) והוא החל נוהג בעצמו מנהג גאידמק", שח לי בכאב בכיר במועצה *

* הפרסום האישי מעל לכל, ולמפרסמים האישיים, ורק להם, תנתן התמורה... *

* סיצילה זה כאן *

היה זה יניב שפירא (המועמד לשעבר), ש"התנדב" לתווך וליזום את הפגישה.

בפגישה חשאית וממודרת שנערכה באישון ליל בבית ראש המועצה, ישבו שני היניבים (שפירא, ומיודענו מהפורום) יחד עם הבוס הגדול, וסגרו את הקצוות.

החרם שהוטל על "קוראים אלעד" שהעז לגלות סימני עצמאות שהתבטאו במתיחת ביקורת על מחדליו האישיים של ראש המועצה, היווה, מבחינתם של הצדדים, את הפלטפורמה המושלמת לכריתתו של "חוזה הבנות" בע"פ, בין ראש המועצה לבין נציג "העיתון החדש".

"טיברגר מחוק אצלי. אין כל סיכוי כי הוא יזכה ולו בנתח מזערי ממשאבי הפרסום של המועצה", הבהיר ראש המועצה, ו"הסביר ברמיזה" לנוכחים, מהו תנאי הסף היחיד לזכייה ב"מכרז הפרסומות" של המועצה.

* שתיקת הכבשים *

לא, לא שיקולי רייטינג ואף לא שיקולי מחיר, היוו משקל כלשהו בהחלטתו החד-משמעית של ראש המועצה.

בסיציליה כמו בסיצליה, ל"נותן הכבוד" והמטייח הגדול מבין העיתונים (ובעיקר מבין העורכים, ועם אאללעעדד ידידי הסליחה), תשמר זכות הפרסום הבלעדית, על כל הכרוך בכך.

הפגישה החשאית האמורה, שנערכה לפני שני אמשים בבית ראש המועצה, הולידה כמצופה את ההסכם "הג'נטלמני".

חילופי מידע הדדיים בין מערכת העיתון ללשכת ראש המועצה יחד עם פרסום אוהד (הדדי גם הוא, כמובן), ישיגו, כך הוסכם, חוסן כלכלי ושקט תעשייתי הן לעיתון החדש והן לראש המועצה.

במקרים בהם לא ניתן יהיה להמנע ממתיחת ביקורת (שהרי ככלות הכל, "קוראים אלעד" הביקורתי ימשיך גם ימשיך לנשוף בעורף...) היא תיעשה בצורה מרוככת ובמידה המינימלית ביותר, כאשר זכות המילה האחרונה תשמר תמיד לראש המועצה.

* כלבי השמירה של ראש המועצה *

וכאילו לא די בזה, מסתבר, כי לא רק בעיתונות המקומית נוקט ראש המועצה בגישת "הכסף יענה את הכל" (אם תרצו את ה"קול", וד"ל...)

רכישת עמודי פרסום ריקים מראש, ללא כל קשר ענייני לצרכיה האמיתיים המעודכנים של המועצה, הפכה אצל ראש המועצה לדבר שבשגרה, כחלק משגרת העבודה, עד כדי כך שאפילו חרם חמור של אותם רבנים שבחרו בו לתפקיד "שלוחא דרבנן" ("מרנן", אגב, מתנערים מאחריות), אינו עושה כל רושם על המפרסם/מממן מס' 1, שמתעקש להתמיד במדיניותו הסיציליאנית, חסרת המעצורים.

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 29/11/2005 12:19:30

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2005 14:17 לינק ישיר 

" חרדים_אלעעעעד" תרתי משמע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 13:53 לינק ישיר 

לא רק פורום. אתר שלם. עם מבזקים וראיונות שלא נכנסו לעיתון מפאת חוסר מקום...

ואם להודות על האמת, בזמן הקצר שהאשכול הזה היה 'חם', הרגשתי כאילו זה פורום חרדים_אאללעעד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2005 11:52 לינק ישיר 

מצחיקולים כולכם!
עדיין לא נפתח העיתון וכבר 129! תגובות עליו...
אללעעעדדד לכשייפתח העיתון, תשקול ת' אפשרות לפתוח פורום מיוחד בשבילו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2005 02:05 לינק ישיר 

חס ושלום!

הדברים באמת נכתבו בהומור. אולי זה מצטייר ככה אבל אני לא כזה פגיע. באמת באמת שלא.

כן, אני עדיין טירון למרות הניסיון. (לא כולם יודעים אבל אני כותב כבר הרבה מאוד זמן, עוד לפני ש"מפתח העיר" נפתח בכלל). אבל כל החיים הם אוניברסיטה אחת מתמשכת.

והנה אני מצהיר, שגם אם אני טועה ואתה צודק, ברגע שיתברר לי שזה אחרת ואני איזה שהוא כלי משחק בידי מישהו - אני עוזב את המערכה ולא משתף פעולה. זה לא מסובך.

וגם ע"פ השיטה והפרשנות הזאת מה כבר יכול לקרות? יראו לי שאין פרסומים בגלל ביקורת? שלא יהיו! יש בוסים לעיתון והם יקבעו אם הם רוצים אותי ואת דרך העבודה שלי או את הפרסומים של המועצה.

לעשות ממאי נפשך או שלא צריך?

ושלא תעז להפסיק עם הביקורת. אחרי שאני מצליח להוציא את המוץ ולפרש את זה בלי רגש - אני מגלה כי היא ביקורת בונה גם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/12/2005 01:48 לינק ישיר 

אאללעעדד,

קראתי את דבריך באשכול סמוך.

אני יודע שהם נכתבו בציניות ובהומור מושחז, אבל...

לו שיערתי שתגובותי יפגעו בך עד כדי כך, לא הייתי כותב אותן בצורה שכתבתי.

שלא תבין לא נכון, אני עדיין חושב (לפי הסיטואציה ש"אתה" תיארת) שהצדק עם הפרשנות שלי.

אבל... שיהיה ברור. הדבר האחרון שאני חושב הוא שאתה ח"ו, רח"ל... אתה יודע... (מושחת, ירחם המרחם).

ההגינות שלך, לפחות אצלי, לא מוטלת בספק.

מתחתי ביקורת על מה שהיה נראה לי כמו תמימות וטירונות שהובילו לאן שהובילו וגרמו לזה שתהפול לכלי משחק בידי פוליטיקאים קטנים.

זכותי לחשוב כך, זכותך לחשוב אחרת, יראה הציבור וישפוט.

יתכן שלא התחשבתי מספיק בזה שבניגוד אלי אתה לא מסתתר מאחורי הניק ובמבט לאחור יתכן שהייתי צריך להיות עדין יותר בהטחת הביקורת.

ולכן, אם נפגעת, אני מרגיש צורך עז להתנצל, לא על התוכן, אלא על הסגנון.

תוקן על ידי - פוילישער - 21/12/2005 1:48:42

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2005 17:00 לינק ישיר 

מי כובל את עצמו בכבלי המועצה?

אני? - ממש לא.

כשיגיע הזמן אני אפרוש כאן את משנתי המפורשת. ואם יורשה לי, זו לא משנתי (בצלמי ובדמותי) ואני לא בא להמציא את הגלגל, אלא יותר "אני מאמין" איך עובדים.

ואני אומר הפוך: ירצו, יפרסמו. לא ירצו - לא יפרסמו.

תוקן עקב שגיאת כתיב

תוקן על ידי - אאללעעדד - 19/12/2005 17:38:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2005 16:46 לינק ישיר 

עיתונות שתלויה בדבר, לא שווה כלום, ובמוקדם או מאוחר הציבור יוקיע נפשו ממנה וכן הצדדים המעורבים.
לא ניתן לבסס עיתון על מודעות רק בשבועות שיש כתבות טובות.

לתשומת לב אאללעעדד: לפני שאתה מקים עיתון אל תכבול את עצמך בכבלי המועצה, ירצו ייפרסמו, לא ירצו לא יפרסמו.
ואל תשלה את עצמך בפגישות הכנה למינהם שבהם צביקה יגיד לך תרשום מה שתרצה אנחנו נפרסם בכל מקרה.
אין חכם כבעל הניסיון, תשאל את אלון לגבי פגישות כאילו לפי דעתי הוא שבע מהם. (תרתי משמע תלוי באיזו מסעדה הם היו ).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2005 10:27 לינק ישיר 

הפגישה הייתה בשבוע שעבר בתיווך המ.מ. בכדי להגיע להבנה ולכללי התנהגות וביקורת מוסכמים...ובניגוד למה שרץ אצלך שם במחלקת *** לא היו שום תנאים ושום הכתבות רק ניסיון חיובי וראוי להידברות בצורה ישירה וללא מתווכים למיניהם וד"ל.

תוקן על ידי - הצלה_אלעד - 19/12/2005 10:28:11

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2005 09:06 לינק ישיר 

תתפלאו אבל בשבועות האחרונים היו מגעים בין צביקה לאלון והשמועות אומרות שהיתה גם פגישה בתיווך המ"מ.

לפי מה שרץ במסדרונות אלון סירב להתחייב על התנאים שהציבו לו והוא מתעקש להמשיך למתוח ביקורת במקומות שהוא ימצא לנכון.

מה אני יגיד לכם, כל הכבוד לו, יש לו ****

לא לא לא תנתקו אותי

לא תנתקו אותי כל כך מהר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2005 08:01 לינק ישיר 

אוייי,

טוביאנה שם ת'שלט.

ממש מרגש.

בחייכם, חבורה של אפסים חדלי אישים.

המקום שלהם בבית וכמה שיותר מהר!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2005 00:35 לינק ישיר 

עד כמה שידוע לי טוביאנה שם את השלט "יציאה מהעיר" באמת ולא אזרח מהשורה כפי שנכתב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2005 23:57 לינק ישיר 

ועל מה צביקה השתולל השבוע ..........כרגיל

צביקה דיבר שוב עם חברי המועצה לקראת התקציב ב"פינת הליטוף"

הוא נפגש עם הדתי לאומי והבטיח להם סיוע מחוץ לתקציב אם יתמכו בו

בסוף הפגישה אחרי שהם כבר ליקקו לו את היד מישהו שאל אותו מה עם הכיכר ואז הוא התעצבן מאוד וכעס

"קוראים אלעד כתב שתושב אלמוני דאג לשים שלטים ביציאה מהעיר וזה לא נכון .....אני דאגתי

צביקה באמת מגיע לך צל"ש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2005 19:39 לינק ישיר 

קוראים אלעד,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2005 11:31 לינק ישיר 

אלון, שיחקת אותה ! יהיו שיאמרו כי קנית את עולמך בקטע אחד קטן.....

גוזי החשמלאי יאמר עליך :"יצאת צדיק!~"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2005 01:03 לינק ישיר 

לפי הסגנון והעקיצות, הקטע נכתב ע"י הכתב המוכשר מר א.ק.

לקוראים אלעד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > *** הכסף יענה את הקול ***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext