|
|
| נשלח ב-19/12/2005 00:35 |
|
| |
עד כמה שידוע לי טוביאנה שם את השלט "יציאה מהעיר" באמת ולא אזרח מהשורה כפי שנכתב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2005 08:01 |
|
| |
אוייי,
טוביאנה שם ת'שלט.
ממש מרגש.
בחייכם, חבורה של אפסים חדלי אישים.
המקום שלהם בבית וכמה שיותר מהר!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2005 09:06 |
|
| |
תתפלאו אבל בשבועות האחרונים היו מגעים בין צביקה לאלון והשמועות אומרות שהיתה גם פגישה בתיווך המ"מ.
לפי מה שרץ במסדרונות אלון סירב להתחייב על התנאים שהציבו לו והוא מתעקש להמשיך למתוח ביקורת במקומות שהוא ימצא לנכון.
מה אני יגיד לכם, כל הכבוד לו, יש לו ****
לא לא לא תנתקו אותי
לא תנתקו אותי כל כך מהר...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2005 10:27 |
|
| |
הפגישה הייתה בשבוע שעבר בתיווך המ.מ. בכדי להגיע להבנה ולכללי התנהגות וביקורת מוסכמים...ובניגוד למה שרץ אצלך שם במחלקת *** לא היו שום תנאים ושום הכתבות רק ניסיון חיובי וראוי להידברות בצורה ישירה וללא מתווכים למיניהם וד"ל.
תוקן על ידי - הצלה_אלעד - 19/12/2005 10:28:11
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2005 16:46 |
|
| |
עיתונות שתלויה בדבר, לא שווה כלום, ובמוקדם או מאוחר הציבור יוקיע נפשו ממנה וכן הצדדים המעורבים.
לא ניתן לבסס עיתון על מודעות רק בשבועות שיש כתבות טובות.
לתשומת לב אאללעעדד: לפני שאתה מקים עיתון אל תכבול את עצמך בכבלי המועצה, ירצו ייפרסמו, לא ירצו לא יפרסמו.
ואל תשלה את עצמך בפגישות הכנה למינהם שבהם צביקה יגיד לך תרשום מה שתרצה אנחנו נפרסם בכל מקרה.
אין חכם כבעל הניסיון, תשאל את אלון לגבי פגישות כאילו לפי דעתי הוא שבע מהם. (תרתי משמע תלוי באיזו מסעדה הם היו ).
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2005 17:00 |
|
| |
מי כובל את עצמו בכבלי המועצה?
אני? - ממש לא.
כשיגיע הזמן אני אפרוש כאן את משנתי המפורשת. ואם יורשה לי, זו לא משנתי (בצלמי ובדמותי) ואני לא בא להמציא את הגלגל, אלא יותר "אני מאמין" איך עובדים.
ואני אומר הפוך: ירצו, יפרסמו. לא ירצו - לא יפרסמו.
תוקן עקב שגיאת כתיב
תוקן על ידי - אאללעעדד - 19/12/2005 17:38:38
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2005 01:48 |
|
| |
אאללעעדד,
קראתי את דבריך באשכול סמוך.
אני יודע שהם נכתבו בציניות ובהומור מושחז, אבל...
לו שיערתי שתגובותי יפגעו בך עד כדי כך, לא הייתי כותב אותן בצורה שכתבתי.
שלא תבין לא נכון, אני עדיין חושב (לפי הסיטואציה ש"אתה" תיארת) שהצדק עם הפרשנות שלי.
אבל... שיהיה ברור. הדבר האחרון שאני חושב הוא שאתה ח"ו, רח"ל... אתה יודע... (מושחת, ירחם המרחם).
ההגינות שלך, לפחות אצלי, לא מוטלת בספק.
מתחתי ביקורת על מה שהיה נראה לי כמו תמימות וטירונות שהובילו לאן שהובילו וגרמו לזה שתהפול לכלי משחק בידי פוליטיקאים קטנים.
זכותי לחשוב כך, זכותך לחשוב אחרת, יראה הציבור וישפוט.
יתכן שלא התחשבתי מספיק בזה שבניגוד אלי אתה לא מסתתר מאחורי הניק ובמבט לאחור יתכן שהייתי צריך להיות עדין יותר בהטחת הביקורת.
ולכן, אם נפגעת, אני מרגיש צורך עז להתנצל, לא על התוכן, אלא על הסגנון.
תוקן על ידי - פוילישער - 21/12/2005 1:48:42
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2005 02:05 |
|
| |
חס ושלום!
הדברים באמת נכתבו בהומור. אולי זה מצטייר ככה אבל אני לא כזה פגיע. באמת באמת שלא.
כן, אני עדיין טירון למרות הניסיון. (לא כולם יודעים אבל אני כותב כבר הרבה מאוד זמן, עוד לפני ש"מפתח העיר" נפתח בכלל). אבל כל החיים הם אוניברסיטה אחת מתמשכת.
והנה אני מצהיר, שגם אם אני טועה ואתה צודק, ברגע שיתברר לי שזה אחרת ואני איזה שהוא כלי משחק בידי מישהו - אני עוזב את המערכה ולא משתף פעולה. זה לא מסובך.
וגם ע"פ השיטה והפרשנות הזאת מה כבר יכול לקרות? יראו לי שאין פרסומים בגלל ביקורת? שלא יהיו! יש בוסים לעיתון והם יקבעו אם הם רוצים אותי ואת דרך העבודה שלי או את הפרסומים של המועצה.
לעשות ממאי נפשך או שלא צריך?
ושלא תעז להפסיק עם הביקורת. אחרי שאני מצליח להוציא את המוץ ולפרש את זה בלי רגש - אני מגלה כי היא ביקורת בונה גם.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2005 11:52 |
|
| |
מצחיקולים כולכם!
עדיין לא נפתח העיתון וכבר 129! תגובות עליו...
אללעעעדדד לכשייפתח העיתון, תשקול ת' אפשרות לפתוח פורום מיוחד בשבילו...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2005 13:53 |
|
| |
לא רק פורום. אתר שלם. עם מבזקים וראיונות שלא נכנסו לעיתון מפאת חוסר מקום...
ואם להודות על האמת, בזמן הקצר שהאשכול הזה היה 'חם', הרגשתי כאילו זה פורום חרדים_אאללעעד.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2005 14:17 |
|
| |
" חרדים_אלעעעעד" תרתי משמע 
|
|
|
|