בית פורומים א חרדים ספרדים

ש"ס עם המכנסיים למטה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/12/2005 11:23 לינק ישיר 
ש"ס עם המכנסיים למטה

ש"ס עם המכנסים למטה. ככה זה שאין חוזה עתידות. כמה רגעים לפני עלות השחר מפציע כוכב חדש, ומשנה את המערכת הפוליטית. הממשלה מתפרקת - כוכבים חדשים נוחתים לשדה הפוליטי, מפלגות חברתיות עם שפם ובלי זקן קמות להן אחת אחרי השניה.

המפלגה שניסתה בקדנציה האחרונה להיות אופוזיציה לוחמת, לא נראה שבאמת השיגה את מטרותיה. ובמחשבה לאחור, נראה כי הישיבה בחלק האחורי של המשכן שכפו עליה ואח"כ כפתה על עצמה, לא ממש תשא פרי בבחירות הקרובות. גם ההזדהות שלה עם מפוני גוש קטיף, והתנגדותה הנחרצת לתוכנית ההתנתקות, לא יעזרו לה לקצור קולות מהאיחוד הלאומי והמפדל.

מערכת הבחירות הקורובת היא מן הקשות שעומדות בפני ש"ס, הקמתה של "קדימה" תגרור עימה תומכי שרון שהיו יום קודם בליכוד ובשינוי. כמו שזה נראה עכשיו לא צפויה זליגה של מצביעים לכיוונה של ש"ס, מי שמחפש אופוזיציה לוחמת או מפלגה חברתית, יעדיף את עמיר פרץ, מי שהשבית כאן את המשק, מי שלחם כאן לטובת העובדים בשנים האחרונות, והוא גם מרוקאי, זה עובד. תודו.

ההתנהלות של ש"ס לוקה בחסר, היה זה ביום חגינו האחרון, חג הסוכות. זוכרים את "עצרת הענק" טוב, לא ממש ענק. אבל סכום הכסף שביזבזה ש"ס לעצרת שלא התקיימה, הוא ענק. כסף שהלך לפרסום, וכו'. אבל עצרת לא ממש הייתה שם.

לאחרונה, התפטרה ש"ס ממשרדי התנועה בבנין שערי העיר, איני יודע את הסכום המדויק, אבל בש"ס מיהרו למכור את המשרדים. עד שסוף סוף מצאו קונה, נפלה הממשלה, ואנו שוב עומדים בפני בחירות. בש"ס לא התרגשו, כנראה שיש הרבה כסף בקופה, מיהרו לשכור שוב את המשרדים שאתמול מכרו.

שלא לדבר על הקמפיין החדש, מפלגה שניסתה ליצור משהו חברתי. יוצאת לנו עכשיו בקמפיין אוטובוסים שעלותו אינה ידועה לי, אך המסר הוא ברור "מי לה' אלי", סתם שאלה, למי מתכוונים בש"ס לפנות עם המסר הזה? עצרו רגע.
למגזר החרדי? כ"כ הרבה תקציב למגזר שלא אמור לזלוג למפלגות אחרות. אז למה להשקיע את הכסף במקום הלא נכון?
למגזר החילוני/המסורתי? "מי לה' אלי", לא נראה לי שזה מה שישכנע אותם להצטרף לש"ס. דווקא עכשיו המסר צריך להיות חברתי ולא דתי.

האם שוב הביאו את אבושדיד?

כנראה שכן.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2005 12:02 לינק ישיר 

כל מילה בסלע.

הוצאת לי את המילים מהפה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2005 12:05 לינק ישיר 

לא הספיקו לך הכתבות בעיתון בשעה טובה?
הסקרים דווקא נגדיך ולא יעזור לך כלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2005 14:09 לינק ישיר 

הרבה מפלגות היו מאחלים לעצמם הצלחה כמו של ש"ס כיום

נכון שאין להם יועץ תקשורת אבל אולי הם ל צריכים?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2005 11:30 לינק ישיר 

על אלו כתבות בשעה טובה כבודו מדבר?
באשר ליועץ תקשורת, אם קראת את מה שכתבתי לעיל, נראה כי ש"ס לקחה שוב את אבושדיד כיועץ התקשורת שלה. אותה טעות שעשתה בבחירות הקודמות. אני לא יודע על איזה מצב טוב של ש"ס אתה מדבר. כמו שזה נראה עכשיו, ש"ס מיהרו לפנות לציבור הרחה עם מסר דתי. ונכון למצב הפוליטי - מפלגת העבודה וכו', המסר צריך להיות חברתי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ש"ס עם המכנסיים למטה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext