כל רבני העיר חתמו למענו והם לא טועים
רג ... תודה על הקרדיט .אני האחרון שאחלוק על ת"ח אבל בכל מקרה ראוי לבדוק ולשאול מדוע יצאה המודעה הזאת כאשר ידוע מה עשה חברו במדויק . במה "שנחשד" אותו אדם עשה חברו הקרוב במוצהר . זה נתפס כולל התמונות והמצלמה וזה הצליח אולי לחמוק . לא סתם יצא הקול הזה עליו .... ה" ירחם . לא כדאי להרחיב בנושא לדעתי .
שידור, שוב, מתוך כבוד אני שואל, האם הרבנים אינם יודעים מה שחצי עיר יודעת? מילא הקשישים, אבל הרב סילמן גם תמים?
רג .... באמת ובתמים אני לא יודע מה השיקול של כת"ר החכמים למענו .את אשר על ליבי אמרתי בביתו של הרב סילמן . לפעמים צריך לתת לזמן לעשות את שלו ע"מ שה" יאיר את עינינו. העובדות במקרה הנ"ל אינם פשוטות ואפילו קשות . לא רוצה להרחיב הואיל ואני בין היחידים אשר שוחחתי עם אותו אדם באופן אישי לאחר המקרה המפורסם. רק תדע שיש לי עדויות למקרים נוספים (בנושא ממונות ) אשר אינם ברוח התורה והמלצתי להם להמשיך בבית הדין.
אני מבין אותך, אומנם אם היית רואה את המכתב הגורף שחתמו עליו כל גדולי העיר היית מבין שיש כנאה צד שני למטבע
רג ... הקשתי בעבר ואני מוכן בל"נ לפנות שוב (לחכמים) ולהביע את דעתי "ולהזכיר" את הענין שוב . לכשאקבל תשובה אודיעך אי"ה . (אני זוכר שהם לא היו בקיאים לפרטים בפרטי המקרה של אותו שותף אלא באופן כללי ואפילו שטחי ).
אדרבה לך ותאיר עיניהם למען לא יטעו את הציבור ונווכח אם כנים דבריך
רג ... יש עובדות שלעולם לא ניתן להכחיש אותם מדוע מתעלמים מהעובדות זו השאלה לדעתי.