בית פורומים אחרדים-אלעד

צביקה כהן - הרב גרוסמן הסיפור שלא נגמר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/12/2005 02:15 לינק ישיר 
צביקה כהן - הרב גרוסמן הסיפור שלא נגמר

כולכם מכירים כבר את הפרטים מהסגה הזאת שאלמלא היינו אנחנו אלה שצריכים לשלם זה היה מאוד מצחיק.

הרב גרוסמן תובע את המועצה על 627,600 ש"ח בגין "הפרשי שכר" לטענתו. אחרי כשנה שוכחת המועצה להגיע לבית המשפט והרב זוכה בכל הסכום+הפרשי הצמדה.

לאחר שהפרשה מתגלה ממהרת המועצה לערער על פסה"ד.

החלטנו כדי ששוב אף אחד לא ישכח תאריכים אנחנו נזכיר לצביקה ועורכי דינו הרי בשביל מה אנחנו כאן.

אז ככה:
בתאריך 17.11.05 הגישה המועצה בקשה לביטול פסה"ד.
בתאריך 27.11.05 החליטה כב' השופטת גילצר-כץ אריאלה על עיכוב הליכים בתיק עד למועד הדיון שנקבע ליום שלישי 17.1.06בשעה 15:00.
בתאריך 6.12.05 הנפיקה המזכירות הודעות בעניין לעורכי הדין בלטר משה (מצד גרוסמן) ועודד פלוס (מצד המועצה).

אז ככה צביקה תרשום ביומן את התאריך כנראה מחר עודד פלוס יקבל את ההזמנה ואל תדאג אנחנו כבר נשלח לך העתק של אישור המסירה כדי שלא יהיו עוד בעיות בעתיד.

כי מיליון שקל (תביעה+ריבית) זה הרבה כסף בשבילנו.

ערכתי שוב כדי להדגיש באדום את התאריך כדי שבאמת לא ישכחו אותו.

תוקן על ידי - אלעדי_ותיק - 08/12/2005 2:17:49

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/1/2006 19:36 לינק ישיר 

mshi- תעבור לאשכול "לצחוק כל הדרך אל הבנק"- התשובות שם. אם תחכה כאן לא תדע כלום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2006 16:02 לינק ישיר 

נו, מחכים לתוצאה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2005 02:10 לינק ישיר 

הצדדים ממשיכים להתיש את בית המשפט:

בתאריך 4.12 הגישה המועצה בקשה להאריך את מועד הגשת התגובות.

בתאריך 12.12 הגיש עודד פלוס הודעה על החלפת עו"ד לנתבעת.

בתאריך 14.12 אישר בית המשפט את ההחלפה.

בתאריך 20.12 הגיש גרוסמן תגובה לבקשה מיום 16.10.

והיום 21.12 קבעה השופטת "ביום הדיון בבקשה יעלו הצדדים טענותיהם".
שזה בלשון העם תפסיקו לבלבל לי את המוח יש לי הרבה עבודה עוד 3 שבועות (17.1) יש דיון ואז נשמע מה יש לכם להגיד.

וכמו שנהוג להגיד ללללללההההתתרראאאאוווותתתתתתתת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2005 18:31 לינק ישיר 

בואו נחזיר דברים לפורפרציה:

1. לרב גרוסמן יש פנסיה ממועצה מקומית בקעת הירדן, זה לא מונע ממנו לקבל משכורת מאלעד וזה לא עסק של אף אחד.

נכון תהיה לו תקרת מס גבוהה אבל זה לא עניין של אף אחד.

2. זה לא עסק של אף אחד באיזו דירה הוא גר או באיזה רכב הוא נוסע.

3. לכל אחד זכות לקבל את מה שמגיע לו ולעשות כסף כרצונו.
הרי הרב גרוסמן לא ביקש השלמת הכנסה אלא את יתרת המשכורת.

הבקשה היחידה שלנו שלא יקבל שקל אחד יותר ממה שמתיר החוק, שהרי אז זה כבר בא על חשבוננו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2005 12:53 לינק ישיר 

למען ידעו את רשעותך, הפצצת עם כל מה שהרב מקבל, ואם העינים יוצאות לך, זה מגיע לך. אבל מה שהוא מקבל, ומה שמגיע לו הם שני דברים שונים ואחד לא בא על חשבון השני. גם רוטשילד הרויח מכמה מקומות, מה שהגיע לו הוא קיבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2005 12:13 לינק ישיר 

הרב גרוסמן מקבל משכורת מצרפת כרב מקומי , מקבל פנסיה מהמדינה, ומקבל באלעד משכורת של חצי תקן נכון להיום אז מה הוא עוד רוצה עוד כסף לעוד בגצי"ם כנראה שנגמר התקציב ממכירת הפלג התחתון של העיר "בית ומנוחה".
יכול להיות שבגלל זה הוא חי בדירה שכורה ממש רחמנות. ויכול להיות גם שבגלל זה הוא נוסע על סובארו אימפרזה עם קישוטים של נהגים מתחילים..
אבל בכל אופן מה שהוא יכול שיסחוט זה על חשבון המדינה.
אין זה קשור לארנונה , הארנונה קשורה לתקנים של איציק טרבלסי ושל צביקה כהן ולרכבי השרד בלבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2005 11:54 לינק ישיר 

ל(רב)גרוסמן, חוקית "אסור" לקחת את המשכורת.

הוא יעני בפנסיה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2005 01:33 לינק ישיר 

יש מספיק מחרחרי מריבות בעיר הזו ולא משלמים להם

למה לגרוסמן כן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2005 19:38 לינק ישיר 

ידענו שצורי לא רצה רצה לתת.

אבל אתה יודע גם שהרב בהתחלה לא כל כך רצה משרה גדולה יותר בגלל העבודה הנוספת משיקולי מס.

ודי לחכימא ברמיזא...

ושוב אני אומר אין לי שום דבר נגד גרוסמן. במידה ויחליטו שמגיע לשניהם משרה שווה יואילו להתחלק בתקן וחצי הקיים.
ולא להכריך אותנו בדרכים ערמומיות לשלם שני תקנים שלא מגיעים לפי חוק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/12/2005 19:29 לינק ישיר 

כל השנים הרב גרוסמן נלחם על זה, קשה לי להאמין שלא ידעת שצורי לא רצה לתת לו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2005 19:13 לינק ישיר 

לא ביקשתי מהרב גרוסמן לוותר על אחוז משכרו.

ביקשתי שאנחנו התושבים לא נשלם יותר על מחדלי העבר ושלא נוסיף חטא על פשע.

ואני חוזר שוב, לעיר יש תקן וחצי. צורי קבע בזמנו ושיקוליו עימו (אולי לפי האחוזים בעיר שכל רב מייצג) שהרב מלכה מקבל תקן והרב גרוסמן מקבל חצי תקן.
אחרי 4 שנים נזכר גרוסמן לצעוק גיוולאד (או שהוא צעק בשקט או שאני לא שמעתי), ואז התחיל המשפט המדובר.

מה שיכול להתקבל מהמשפט ששני הרבנים יקבלו תקן מלא, אולי זה צודק ששניהם יקבלו שווה בשווה ושוב אני לא נכנס לאף אחד לכיס, מה שאכפת לי ששניהם ביחד לא יקבלו יותר מתקן וחצי כי זה אומר שאני ואתה משלמים יותר ממה שמגיע להם לפי חוק ומשום מה אין לי שום חשק להוסיף כסף פרטי למטרה נעלה זו.
במידה וברצונך להוסיף לרב גרוסמן באופן פרטי כסף יותר ממה שמגיע לו על פי חוק אתה מוזמן לשלוח לו הבייתה, לי עדיין אין כספים מיותרים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/12/2005 15:51 לינק ישיר 

אתה לא רוצה להוסיף 5% ושהרב גרוסמן יוותר על כל כך הרבה אחוזים? מנין לקוחה מידת סדום כזו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2005 15:26 לינק ישיר 

אני לא נכנס לקטע של מה מגיע למי.. וכבר אמרתי את זה הרבה פעמים.
צריך לבדוק את מספר התקנים המגיעים לעיר ולחלקם שווה בשווה בין רבני העיר (כיום לפי מיטב ידיעתי יש תקן וחצי).

כל ההתנהלות של דילים סמויים, לא להגיע לדיונים, קבלת פסקי דין, חשיפתם וריצה נוספת לערער בעקבות החשיפה, כל זה עולה כסף והרבה כסף שאני ואתה משלמים, ועכשיו רוצים עוד.

ניתן לשבת בנחת לבדוק כמה מגיע לחלק לשניהם וזהו.
לפי דעתי האמת שם באמצע ולכל רב מגיע 3/4 תקן, מה זה אומר מבחינת הכסף אני משאיר לאינטלגנציה של כל אחד.

במידה וגרוסמן זוכה לדוג' (ולא כל הכסף מגיע לו...) יצטרכו לעלות את הארנונה בעוד 5% מעבר ל5% המתוכננים, איך זה נראה לך עכשיו??????????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/12/2005 14:18 לינק ישיר 

אלעדי ותיק, היית צריך להזכיר בכל חודש שישלמו לרב גרוסמן את המגיע לו כמו לרב אחר, ואז לא היו צריכים לשלם כל כך הרבה בבת אחת.
אבל כל הכבוד להרתמות שלך,
הוי רץ כצבי לדבר רע, אשריך! אח"כ עוד תמהים מדוע יש כל כך הרבה צרות באלעד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2005 11:15 לינק ישיר 

אלעדי- ירבו כמותך בישראל!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > צביקה כהן - הרב גרוסמן הסיפור שלא נגמר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext