| נשלח ב-12/12/2005 14:01 |
|
| |
אלי ישי גאון פוליטי - עלה על הגל !!!
לאחר שנראה בתקופה האחרונה שש"ס לא בכותרות, ואף אחד אינו מתעניין בה, במצעה או במה שיש לה לומר על הדרמות התכופות בזירה הפוליטית, נפל האסימון.
אלי ישי הולך לכנס מחר מסיבת עיתונאים בכנסת, ולהודיע ככל הנראה כי ש"ס תסייע לשרון להעביר את תקציב המדינהבכנסת, בתנאי שיאמץ את "התוכנית למלחמה בעוני" שגיבשה תנועת ש"ס. המסר ברור: אם שרון לא קונה את הסחורה, אלי ישי מוכן למכור אותה גם לעמיר פרץ, שלא לדבר על ביבי...
ועכשיו נראה את שרון יורד מן העצים...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 14:26 |
|
| |
חכה לאט לאט, יש עוד דרך עד להצלחה הזו
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 15:12 |
|
| |
לא הבנתי מה הגאונות בזה.
דוקה לי זה נראה טיפשות לתת לשרון להעביר היום תקציב, ולאחר הבחירות בהסכמים הקואלציונים אי אפשר יהיה לקבל הרבה כי התקציב כבר מאושר.
מאידך אם התקציב היום לא מאושר אפשר אחרי הבחירות לעשות שינויים מרחיקי לכת בתקציב.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 15:14 |
|
| |
כשמאשרים תקציב דנים על הרכבו וזה מה שירויח אלי
אם לא יאושר יהיה תקציב של אחד חלקי הקודם כל חודש וזה יהיה רע ליהודים
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 17:30 |
|
| |
הרי.התקציב.לא.יאושר.ואז.יצא.שכרו.בהפסדו
מה.שבטוח.אלי.ישי.ממש.לא.גאון.פוליטי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 17:31 |
|
| |
לא יאושר לא יהיה דיל
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 17:51 |
|
| |
כעת הוחלט בישיבת קדימה, שלא לנסות ולקדם את תקציב המדינה בכנסת, שכן להערכת השרים אין סיכוי להעבירו במליאה, ולכן "אין טעם להתבזות בניסיונות שידול של חברי הכנסת". בכך נסתם הגולל על כל התוכניות של שרון ואולמרט להילחם בעוני, בהן הכוונה להקצות 7.5 מיליארד שקל למען עזרה לאוכלוסיות חלשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 19:05 |
|
| |
זה כבר הישג ראשון של אלי ישי במהלך, לשמוט את הקמפיין החברתי מתחת רגלי קדימה.
במקביל, זה עדיין לא מונע מאלי ישי להמשיך להלך אימים על שרון ומפלגתו, באמצעות חבירה לעמיר פרץ, שתוך כמה ימים תיגמר לו רזרבת האוויר בבלונים שמילא עם כיבוש העבודה, והוא הולך ויורד כל יום בסקרים...
כיום לכולם יש יריב משותף - אריק שרון, ואם יצליחו לייבש אותו ואת מלחכי פנכתו מחוץ לממשלה עד נובמבר, יהיה זה התרגיל הפוליטי הענק ביותר מיום שנוסדה הפוליטיקה בישראל, ויילמד עוד שנים רבות בפקולטות למדעי המדינה...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 19:20 |
|
| |
איך הוא שמט בכלל?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2005 09:43 |
|
| |
אשדטוב, פשוט מאוד: לשרון ולכנופיתו היתה תוכנית לשפוך בחודשים הקרובים מליארדים לטובת העניים, הקשישים, החד הוריות וסל הבריאות, לבלבל את הצבור במסע הסברה על שינוי סדרי העדיפויות ותקיפת מדיניות נתניהו, שאינה אלא מדיניות שרון בביצוע נתניהו, ובכך לגרוף קולות מעמיר פרץ ומש"ס. כעת, אם אין תקציב חדש מאושר והממשלה בעצם פועלת על תקציב ההרעבה של 2005 1/12 הרי ששרון יכול רק לדבר, אבל לא לשפוך כסף, וזה הסינדול הראשון של אלי ישי את שרון, המשך יבוא בעזרת ה'!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2005 13:53 |
|
| |
שלום, אני חדש...
אני מאוד מכבד את אלי ישי... אבל נ"ל שבצעד הזה פשוט ירה לעצמו.
כי מה שמראה כביכול לקהל, שמפחד ללכת לבחירות, למרות שאולי כוונתו "לתקוע את שרון".
מה שהכי מרגיז, שש"ס היתה די עקבית בהצהרותיה, כמו למשל בהתנתקות או במלחמה בעוני, וצץ לו איזה ליצן עם שפם ו"גנב" את ההצגה...
אני מקווה שה' ירחם עלינו וש"ס תעלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2005 14:55 |
|
| |
תרגיע הוא בנתיים נגד המהלך הזה
|
|
|