מישהו ראה היום פשקוילים שהושלכו היום באשדוד נגד אלי ישי ?
ואם מישהו יוכל לסרוק לנו שנדע במה המדובר , יבורך.
נשלח ב-16/12/2005 08:46
אני מוחה על ביזוי כבוד התורה, אין לזה מקום בפורום אצלנו
לב"ד אסור לשמוע צד ללא דברי חברו ק"ו לקוראי הפשקוילים.
נשלח ב-15/12/2005 23:47
הענין הוא שזה דין תורה בהמשכים...היתה איזשהי הטעיה מצד הרב עמר לרב עובדיה שכאילו הוא לא ידע שאסור להעסיק את דבדה.. וכאילו הרב עובדיה שליט"א כבר סלח לדבדה על מעשיו ופה מוכיחים שלא היא והרב בדעתו נשאר שאסור לו ללמד את ילדי ישראל!! והרב עמר לא ממש שומע ומקשיב..
נשלח ב-15/12/2005 23:34
ממה שהופץ כתוב שהרב עמר תבע את הרשת לדין תורה לא ההפך
על מה הוא תבע אותם ? לפי מה שאמרו שהרב יקותיאל הוא שתבע את הרב עמר לד"ת בגלל שהוא מעסיק את משה דבדה.
בפסק דין לא מופיעה מהות התביעה האם זה מכוון ?
נשלח ב-15/12/2005 23:24
בקשר לאלי ישי אין לי מושג מה איתו, אבל בקשר לדבדה הדברים נכונים ואף יותר מכך, יש לו הסטוריה של עזות מצח נגד רבנים.
אלי ישי לא יסתבך עם הרב עובדיה דווקא עכשיו לפני הגשת הרשימות לכנסת.
אלא כנראה שכל מה שהפיצו שהרב עובדיה נגד הרב עמר הכל שטויות ואין בהם אמת.
כי אני בטוח ב 100% שאם הרב עובדיה היה אומר משהו על הרב עמר אלי ישי לא היה משתף איתו פעולה.
וכבר היו דברים מעולם באשדוד כדוגמת הבי"ס של תקוה כהן שהרב יצא נגדה ואלי ישי נלחם בה עד חורמה.
נשלח ב-12/12/2005 23:59
כל כל קשה לך להאמין......
נשלח ב-12/12/2005 23:57
קשה להאמין שהוא לא ע"פ מרן, זה מהשחסר לו עכשיו
נשלח ב-12/12/2005 23:52
בשעה 6.30 בבוקר ראיתי והנה ערימת דפים על הכביש- עוד סימן לסירחון בחירות. שם יצאו תיגר נגד אלי ישי שכביכול לא מתנהל ע"פ פסק מרן בפס"ד שמפורסם מאחורי הדף ומרן פסק נגד המשך כהונת משה דבדה בקרן החינוך של ש"ס בעיר. התובע : הרב אבנר עמר כנגד אחד ממנהלי הקרן החינוך התורני. אין לי סורק ועד שאכתוב את כל הדף- יתנדף משבר זה ויצוץ חדש... אז למה לטרוח.(אגב, מרוב עומס הדפים- נתתי לילדה הקטנה קצת לקשקש קצת בצבעים- לפחות דבר אחד יצא טוב)ושוב אגב, מחר מתארח ר' אלי ישי בקומונת און ליין חדשות בתפוז אפשר לשלוח שאלות.
נשלח ב-12/12/2005 17:55
נו טופ, מדובר בתיק דבדה למי שמכיר, אין לי כח לבוץ הזה.
נשלח ב-12/12/2005 17:44
בעז"ה
נשלח ב-12/12/2005 17:35
אם הייתי רואה אותם אתם כבר הייתם רואים את זה כאן
אבל ממה שהבנתי מדובר על מנהל ת"ת שאלי ישי מגן עליו למרות שהרב עובדיה נגדו.
אשדוטוב נראה שיש לך מקורות מהימנים אולי תבדוק ותן לנו פרטים.