הקרבות הפנימיים בין בכירי ש"ס מגיעים לשיאים חדשים. בעקבות הפרסומים בכלי התקשורת על מאמציו של יו"ר המפלגה אלי ישי להדיח מהרשימה את חבר הכנסת שלמה בניזרי, שלח שלשום בניזרי הצהרות מלחמתיות כלפי האנשים שעומדים מאחורי הידיעות.
"אם ייוודע שמישהו עשה את זה, אותו אחד לא ינוקה. שיהיה ברור, אני אטפל בו בכל הדרכים שאני רק יכול לטפל", אמר שלשום בניזרי בראיון לתחנת הרדיו "קול חי". עם זאת, הוא הבהיר כי בשלב זה הוא אינו מתכוון בדבריו ליושב ראש המפלגה: "אני דן אותו לכף זכות, כל עוד לא הוכח שהוא או מישהו מהאנשים מסביב עשה את זה. אצלי אדם הוא בחזקת חף מפשע, כל עוד לא הוכחה אשמתו".
לדברי בניזרי, "עכשיו אני לא יכול להגיד אלי ישי, ולא יכול להגיד על אף אחד אחר, כל עוד הדברים לא בדוקים. אבל ברגע שיהיה - אני לא אשתוק. לא שופכים פה רק את דמי, שופכים את דם משפחתי, כשהילדים שלי באים מבית הספר ואומרים לי: 'אבא, זורקים אותך?'".
בניזרי סיפר לשדר מרדכי לביא כי התלונן בפני הרב עובדיה יוסף ששופכים את דמו, ואמר כי הרב יוסף ענה לו: "הכל שטויות והבלים, ואל תשים לב לאף אחד כי עדיין לא התקבלה החלטה. מועצת החכמים תשב ותחליט".
הוא הוסיף כי גם אלי ישי הכחיש שבכוונתו להדיח אותו מהרשימה. למרות זאת, מקורביו של בניזרי אמרו כי בידיהם עדויות ברורות שאלי ישי פועל להדחתו. לדברי המקורבים, "ישי בגד ברב בניזרי, אחרי שהוא היה היחיד שהגן עליו, כאשר החליף את אריה דרעי וכולם היו נגדו".
 |
|
|