בית פורומים א חרדים ספרדים

מקבץ בדיחות משמחות מחוברת שיו"ל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/12/2005 22:57 לינק ישיר 
מקבץ בדיחות משמחות מחוברת שיו"ל

1)אֵיזְה מָרוֹקַאִי נָסַע בְּאוֹטובוס מירושליים לאילת, ולרוע מזלו כל הדרך הטריד אותו זבוב טורדני, והוא מנסה לתפוס אותו כל הדרך, אך לשווא. בדיוק בכניסה לאילת תפס המרוקאי את הזבוב ובחמת זעמו הוריד לו את כנפיו ואמר לו: "לך תחזור לירושליים ברגל......."

2)היה איזה זקן שגר ממש מול בית העלמין. היום הוא גר מול הבית.....

3)איזה אדם טייל בטיילת של תל אביב והנה הוא רואה את חמותו מתחילה לשקוע במים , מיד התחיל להתפלל תפילת מנחה. שאלוהו : מה אתה מתפלל עכשיו במקום להציל את חמותך? אמר להם: כך נפסק בשולחן ערוך שצריך להתפלל מנחה לפני שתשקע החמה....

4)איזה אדם הגיע לרב ואמר לו: אני רוצה להתגרש מאשתי. מה קרה- שאל הרב, אמר לו: אשתי זורקת עלי צלחות וכוסות. שאלו הרב: כמה זמן נמשך העניין? אמר לו: כבוד הרב כבר שבע שנים ככה. שאלו הרב: אם כן מדוע רק היום נזכרת לבוא? ענה לו: מה נעשה כבוד הרב, היום היא כבר התחילה לקלוע.....

5)איזה אדם בא לרב כדי להתגרש. כבוד הרב! אשתי עושה לי ממש עבודת פרך: כל יום לשטוף את הכלים, סכו"ם וכוסות, צלחות ומזלגות. אמר לו הרב: בחייך יש לי עצה טובה בשבילך, תשתמש בכלים חד פעמיים וכך לא תצטרך לשטוף בכלל,לפח-וחסל. "איזה עצה- תודה רבה". לאחר שבוע הרב פוגש את הבנאדם ממוטט ממש. שאל אותו: נו מה קורה? אמר לו: העצה שלך לא שווה שקל. מדוע? שאל הרב. ענה לו: כבוד הרב, איזה קשה לשטוף חד פעמי...

6)איזה אדם חלם כל לילה, במשך שבוע שלם, נמלים משחקים כדורגל, כל יום קבוצות אחרות: ברזיל-גרוזיה, דנמרק-מרוקו, פרס- סעודיה וכו'. בא לרב ואמר לו: כבוד הרב זה כבר מפחיד, האם יש תקון לחלומות הללו. אמר לו הרב היום בלילה תקרא את התהילים שבע פעמים. אמר לו כבוד הרב, אם אפשר להתחיל ממחר? אמר לו: מדוע? ענה לו: כי היום בלילה הגמר.....

7)היה איזה זקן תימני שעלה לאוטובוס הנוסע ירושליימה מתל אביב. בא לשלם לנהג, אומר לו הנהג: לך לשלם לכרטיסן בסוף האוטובוס. הלך לכרטיסן (וכבר לבד ההליכה הלכה לו 5 דקות). אמר לו הכרטיסן: הכרטיסים אצל הנהג מתחת למושב. הלך שוב לנהג ברגליו הרוטטות לשלם, ואומר לו הנהג: לך שוב לכרטיסן,זה אצלו מתחת לכובע, וכך חוזר חלילה הזקן , זה מפנה אותו לשם, וזה מפנה אותו לשם, עד... שמגיעים לירושלים, ובא הזקן לרדת. קורא לו הנהג: הי! הרי לא שלמת על הנסיעה? אמר לו הזקן: על מה אני ישלם?הרי כל הדרך הלכתי ברגל......

8)ילד פרסי מגיע צוהל לאביו ומודיעו: אבא חסכתי 4.5 שקל כי רדפתי אחרי מונית שירות. סטר לו האב על לחיו וזעם: למה לא רדפת אחרי מונית ספיישל ואז היית חוסך 15 ₪.......

9)איזה שיכור הגיע לרופא כשהוא מתלונן על כאבי ברכיים עזים. בדק אותו הרופא וקבע: יש לך מים בברכיים. אמר השיכור: איך יכול להיות מים הרי אני שותה רק שתיה חריפה? אמר לו הרופא: בטח המים זה מהקוביות קרח.....

10) איזה אדם הגיע לבנק עם שמיכה בידו. שאלו אותו למה השמיכה? אמר להם: כדי לכסות את המינוס....

11)יש פתגם שאומר לצחוק כל הדרך אל הבנק. אחד סיפר לי שהוא צחק כל הדרך אל הבנק, ראה את המינוס וחזר בוכה...

12) איזה אדם הגיע לשדה תעופה בחזרה מחוץ לארץ עם שקים מלאים. שאלו אותו אדוני מה יש לך בתוך השקים אמר להם יש לי אוכל לציפורים לאחר בדיקה מקיפה מצאו מלא שקיות של קפה מוחבאות שם אמרו לו מדוע רמית עלינו ואמרת שזה אוכל לציפורים אמר להם במקור הבאתי לציפורים ירצו יאכלו לא ירצו לא יאכלו.

13) איזה זוג הגיעו לרב כדי להתגרש אמר הרב לבעל איך אתה רוצה לגרש את אשתך הרי אמרו חכמים שכל המגרש אשתו הראשונה אפילו המזבח מוריד עליו דמעות אמר הבעל לרב כבוד הרב בכיתי עשרים שנה עכשיו שהמזבח יתחיל....

12)איזה שני מרוקאים נסעו למרוקו עם המסוק הפרטי שלהם לטיול שורשים. לאחר מספר ימים אבד עמם הקשר יצא צוות של חיפושים לחפש אחריהם והנה לאחר מאמץ מרובה מצאו אותם ואת מסוקם מרוסק והם מתו. לקחו את הקופא השחורה לברר את נסיבות ההתרסקות ומה שמעו שאחד אומר לחבירו ג'וג'ו סגור את המאוורר קר לי....

13)איך השוטרים בודקים שיכורים נהגים במיאמי? מוציאים את הנהג מחוץ לרכב ואומרים לו אתה רואה את הפס הלבן שבשולי הדרך לך עליו 4 מטר. אם הוא הולך ישר זה מראה שהוא לא שתוי ואם הולך במסובבת הדבר מוכיח שהוא שתה יין. פעם עצר שוטר נהג והוציאו מהרכב ואמר לו לך על הפס הלבן הישר 4 מטר בוא נבדוק אותך אמר לו הנהג קודם כל תיישר את הפס הוא הולך בסיבוב....

14)איזה 3 שיכורים עלו על פסי רכבת. אמר הראשון: תראו כמה מדרגות יש לנו לעלות. אמר השני: תראו איזה מעקה נמוך שמו לנו. אמר השלישי זוזט מהר אני רואה שהמעלית מגיעה...

15) פעם היה אסור לספרים לספר אחר השעה 7 בערב והיו צפוי לביקורי פתע מפקחי המסחר. היה איזה ספר שעשר דקות לפני השעה שבע בא אליו לקוח עם שיער כמו כרוב-חסלט ובקש תספורת. אמר לו הספר שמע אתה צריך מכסחת דשא והדבר יקח הרבה זמן ואני חושש מבקור פקחים. אמר לו הלקוח אני ישלם את הקנס באם יקנסו אותך. נענה הספר לעצתו ותוך כדי תספורת נשמעות דפיקות על הדלת,נבהל הספר וכיסה את הלקוח בחלוק גדול ואמר לו שמע אל תזוז בכלל שלא ירגישו הפקחים שיש פה אדם. פתח את הדלת ואמנם אלו היו פקחים מה הענינים מה קורה איך העבודה וכו תוך כדי שיחה נרדמה ללקוח המכוסה הרגל והוא זז קצת והנ רואים הפקחים חלוק זז אמרו מה זה פה והסירו את החלוק והנה הם רואים בן אדם יושב לו על הכסא פנו בזעם אל הספר ואמרו לו הא אתה עובד אחרי שבע בערב הה אמר להם הספר חס ושלום פשוט את זה הכנתי למחר....

16)ישבו שלושה שכורים לשיחת רעים והתחילו לרקום תוכניות. אמר הראשון אני בעוד שבוע נוסע לחוץ לארץ כדי לקנות את כל המטוסים שם. אמר השיכור השני אני הולך בעוד חודש לחוץ לארץ לקנות את כל הרכבות שם. שאלו את השלישי מדוע אתה שותק אמר להם שמעו החלטתי כעת שאני לא מוכר לא לך את המטוסים ולא לך את הרכבות.

17)בעזה נשמע קול פיצוץ גדול. נזעקה השכינה מקומה רביעית לעבר מקור הפיצוץ: קומה שלישית, והנה כל הבית אפוף עשן. מה קרה? שאלה את בעל הבית. ענה לה: רציתי להכות את בני בחגורה אך בטעות הרבצתי לו עם החגורת נפץ....

18)איזה גרוזיני בא לפני הרופא שיניים עם שיני הזהב שלו. פתח את פיו לפני הרופא ושאל אותו מה אתה רואה אמר לו הרופא שיני זהב אמר לו ובצד השני מה אתה רואה אמר לו גם שיני זהב וכך בכל הצדדים אז שואל אותו הרופא אם כן למה באת אמר לו באתי להתקין אזעקה לשיניי....

19) איזה אדם התקשר לשדכנית וביקש שידוך מוצלח. לאחר יומיים מגיע הבחור לבית הכלה וחשכו עיניו: הכלה ממש שמנה כמו הר. כבר בעתו חשב לבטל את הפגישה אך מטעמי נימוס אמר לעצמו אשב מס' דקות ולאחר מכן אפנה לדרכי, אך מה רבה היתה פליאתו שהכלה החלה לדבר בדברי תורה עמוקים עם התלמוד ומפרשים ראשונים ואחרונים במשך שעתיים תמימות. הלך לשדכנית באותו ערב ואמר לה: לא מספיק הבאת לי את הר סיני, הבאת גם את התורה עליו?...

20)גרוזינים השוחים בחוף הים ומצלם אותם מסוק ממעל, כמו מה נראה המחזה? שקדי מרק....

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2005 08:22 לינק ישיר 

זה מהרב לסרי או שרק נדמה לי?
בכולופן חזק וברוך.אין כמו שמחה בימים שכאלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2005 00:20 לינק ישיר 

עושה לנו מצב רוח בימים אפורים כאלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2005 00:16 לינק ישיר 

סחתיין.סחתיין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2005 23:42 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מקבץ בדיחות משמחות מחוברת שיו"ל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext