לא אחת אנו נתקלים בכל מיני ניקים ששקוף ביותר שהם נפתחו בשביל לפרסם או לקדם משהו שיש להם אינטרס כלכלי \ שיווקי בו.
מה דעתכם האם נכון להשאיר אותם בפורום?
אולי נכון יהיה להצהיר שאצלינו לא קונים פרסומת בהפוכות שכאלה אלא אם יש לך משהו לשווק עשה זאת בצורה ישירה ולא בניק חדש ש"במקרה" פותח אשכולות במליון פורומים "במקרה על אותה מציאה.
מי שרוצה דוגמא יוכל להקליק על שמו של פותח האשכול על "הזמר לירון סרוסי" או משהו כזה, שלמרות שאיני מכירו ואף פעם לא שמעתי אותו ולמרות שבכיף לא איכפת לי להיחשף לפרסומת המקדמת אותו, מפריע לי שעושים את זה בכזו הפוכה שמזלזלת באינטליגנציה של כולנו.
חבר'ה חבר'ה איציק זה או איציק אחר הם כולם מחקים זמרים חילוניים , לוקחים לחנים מפה ומשם מלבישים עליהם מילים וזהו משחררים לשוק , לא תמיד שמים דגש על המסרים שהשירים האלו משדרים שהם בעצם "תהיה מודרני שים פס וכו'
מה שאין כן במוסיקה האוטנטית החסידית, אבל בטח תגידו אנחנו ספרדים מה לנו ולזה ? התשובה: אומנים יוצרים משלנו שכותבים חומר עם מסר לחיים עם הרבה לב ונשמה ולא רק בשביל להוציא עוד דיסק לשוק, ואנו רואים שבאמת זמרים מהסוג הזה איציק והחבר'ה כל כמה חודשים מוציאים דיסק, למה ? כי בשבילהם זה הכל מסחר,כסף ולא באמת חשוב להם מה המסר שהיתקבל אצלנו.ולכן צריך יותר לעודד זמרים משלנו וא לרדת עליהם כמו שכבר עשו פה קודם לכן ,והמבין יבין!!!!
נשלח ב-17/12/2005 17:55
מה בדיוק ההבדל בין איציק לאחרים? (לא שהם מושחתים - אבל אשמח לשמוע ת'הבדל)
נשלח ב-17/12/2005 17:54
אני.היתכוונתי.לאיציק.אורלב
נשלח ב-16/12/2005 15:04
ואני הייתי סופר דווקא את איציק הראשון.
הוא מוכשר אבל נראה לי הכי פחות דתי מביניהם.
chaki55
זהו ? זו הרמה העניינית הכי גבוהה שאתה מסוגל לה?
הדגשתי שזה לא אישי, ובזאת אני חותם פרק של דו-שיח עם איש שחשבתי שהוא קצת יותר גבוה...
בכל אופן גם אם אינך מסוגל להבין אותה או להודות על טעותך, ביקורתי על שיטת השיווק שלך בעינה עומדת.
הייה שלום איש יקר ונסער.
ידידיי היקרים שידור ו"האיש החושש" וכל השאר שממתינים לטעימה מהדיסק של לירון סרוסי , זה פשוט לא הולך לי , אני קצת בור בעיניניי המחשב ברוך השם אבל אל דאגה בקרוב מאוד נתגבר על זה ותאמינו לי הסבלנות משתלמת, וכל השאר שמעונינים ועוד לא שלחו לי כתובת באישי , נא להיזדרז.
גוט שבס בינתיים
נשלח ב-16/12/2005 01:44
אתה יודע מה אתה דוקא מוצא חן בעניי אין לך מה לעשות אלא לבדוק ולחפס בפורומים אחרים פה שם ושם מה קורה איתך אחי הכל טוב ? עושה שיעוריי בית בודק כאן בודק שם ,אחי קבל הצעת יעולהטקסט שלך כאןהטקסט שלך כאןצא מיזה חבל לך על הבריאות.
נשלח ב-16/12/2005 01:13
ידיד היקר והאהוב, שים לב למה שכתבתי בהודעה הראשונה.
אני לא מכיר אנשים רבים שיפתחו ניק חדש רק בשביל "לשתף אתכם במשהו שעשה לי טוב" קרוב לשלושים פעם - באותו מספר של פורומים שונים.. הניק הזה לא נפתח "במקרה" בדיוק לפני הרמת הפרויקט הזה. (אגב, עשיתי קצת שיעורי בית על חלק מהפורומים בהם הכנסת את הידיעה . ב"החרדים בנתניה" קצת סתרת את עצמך ביחס להודעת הפתיחה ולמה שאתה כותב כאן) בכל אופן לשבחך \או ליתר דיוק לשבחנו, יאמר שאת ההודעה הראשונה הכנסת לכאן...
האמת היא שחבל שנכנסנו כאן למסלול האישי כי השתמשתי במקרה שלך רק כדוגמא למקרים רבים בהם נתקלים כולם.
ושוב אחזור על שחזרתי כבר: אני מוכן לפרגן, רק תגיש את זה מהצד הנכון.
אני כבר שולח לך כתובת מייל באישי כי מוזיקה היא תחום שאני לא מוכן לוותר על היחשפות לדברים חדשים בה - מכל הסגנונות האפשריים.
אם הזמר הזה באמת מוצלח, אני אהיה הראשון לפרגן מכל הלב מאחר ולא התה כאן שום התמקדות בו אישית או במוזיקה שלו, חלילה.
נשלח ב-16/12/2005 00:55
ידידי הנכבד והמלומד שים לב טוב !!!!! קודם כל אף אחד לא מזלזל באינטליגנציה של אף אחד ,שנית אם תשים לב קצת יותר תראה שמה שנכתב בראש האשכול היה בכלל אתמול ורק היום הצלחנו להשיג את תגובתו של הזמר כך שזה לא היה רק כמה שעות אלא כמעט יומיים , ודבר שלישי זה שאני לא מבין למה אני צריך בכלל להיתנצל בפניך אבל אני יאמר זאת שוב שבאמת אין שום עיניין של פרסום אני בכלל לא מכיר את הזמר אלא באמת רק רציתי לשתף אתכם במשהו שעשה לי טוב , אז די עם התוקפנות ותיתן קצת פירגון וקרדיט באמת שזה לא יזיק לך ,ואם תרצה אני לא כועס אשמח לשלוח גם לך שיר שלו שתהנה , רק תשלח לי באישי כתובת מייל .
נשלח ב-16/12/2005 00:45
עודני מדבר והנה שידור ידידינו הוותיק פותח אשכול פרסומי בשקיפות מלאה ובלי משחקי מילים, לאולפן צילומים, הקלטות, עריכה וכו'.
נשלח ב-16/12/2005 00:28
אני רואה שהחבר'ה לא הבינו אותי.
הטענה שלי היתה נגד זה שמשווקים כאן בצורה של כאילו "ראיתי במקרה".
אין לי בעיה עם שיווק אבל שלא יהיה תוך זלזול באינטליגנציה.
בפרט כשאלאחר מספר שעות אתה קורא דברים בסגנון של "השגתי את הזמר בעצמו והוא אמר לי..."
אשמח.לשמוע.דעות.נוספות.מכל.מי.שיש.לו.מה.להוסיף.תוך.שמירה.על.כבוד.הזולת.(זה.שאינו.מזלזל.באינטליגנציה.שלו.)
נשלח ב-15/12/2005 22:49
ועוד משהו לידעתכם אלו מיכם שרצו טעימה מהדיסק של לירון סרוסי , אז היום אחד החברים שלי הבטיח לי שהוא בירר עם הזמר וכך הוא אמר , היות ואין ברצונו לפרסם את כל הדיסק והעבודה שלו באינטרנט הוא מתיר לי לשלוח למי שמעונין
"בטעימה" שיר אחד בלבד אליכם למייל . אז מי שמעונין שישלח לי באישי את הכתובת שלו ואני ישלח לו שיר ואז באמת יהיה מעניין לשמוע את התגובות שלכם על החומר שלו.