בית פורומים א חרדים ספרדים

לרווקים ורווקות ולכל מי שזקוק לישועה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/12/2005 12:02 לינק ישיר 
לרווקים ורווקות ולכל מי שזקוק לישועה

חג החנוכה ידוע כחג שהרבה נושעו בו בזכות תפילותיהם לאחר הדלקת נרות,מעלת הדלקת הנר בחנוכה היא עצומה ורבה ולכן על כל יהודי לנצל הזדמנות זו ולהתפלל על כל עניין שהוא צריך ויאמר מזמורים אלו ולאחריה התפילה המיוחדת שלה הוא צריך.

לומר מזמורי תהילים לפי הסדר ליד הנרות:
מזמור צ': הפסוק האחרון שבמזמור "ויהי נועם..."
מזמור צא': כל המזמור שבע פעמים בקול ופעם אחת בשקט.
מזמור ל': לקרוא פעם אחת את כל המזמור.
מזמור לג': לקרוא פעם אחת את כל המזמור.
מזמור סז': לקרוא פעם אחת את כל המזמור, להשתדל לקרוא את המזמור בצורת המנורה (מופיע בכל הסידורים).
מזמור יט': לקרוא פעם אחת את כל המזמור.
מזמור ק': לקרוא פעם אחת את כל המזמור.
מזמור קלג': לקרוא פעם אחת את כל המזמור.

בסוף כל המזמורים לומר: "אנא בכח גדולת ימינך תתיר צרורה, קבל רנת עמך שגבנו טהרנו נורא, נא גיבור דורשי יחודך כבבת שמרם, ברכם טהרם רחמי צדקתך תמיד גמלם, חסין קדוש ברוב טובך נהל עדתך, יחיד גאה לעמך פנה זוכרי קדושתך, שועתנו קבל ושמע צעקתנו יודע תעלומות, ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד."

ואחר הקריאה לומר את הבקשה הצריך לישועה

וזו התפילה למציאת בת זוג (רווקה תאמר בן זוג)

רבונו של עולם, בחסדך יצרת עולמך, ובראת אדם, ועשית לו עזר, וצויתנו לישא אשה ולהוליד בנים, והחמירו עבדיך רבותינו זכרונם לברכה שלא לאחר מצוה זו, ויען חיי האדם בעולם הזה ובעולם הבא תלויים כמעט באשה, ובעונותינו הרבים אין עוד נביא ולא בעלי רוח- הקדש, לדעת איזו ראויה כדי לקיים מצותיך.
לכן בלב נשבר באתי להפיל תחנתי לפניך אב הרחמן, ויהי רצון מלפניך ה' אלהי ואלהי אבותי שתתמלא רחמים עלי ותזמין לי בת- זוג נאה, יראת ה' ובעלת מדות טובות ובעלת מזל טוב, וטובת שכל ומוצלחת ומבורכת, כי בזה אוכל לעבוד עבודת הקדש בלי טרדה, והיה הנערה אשר ידברו לי עליה והיא ראויה, ויש לה יראת- ה' ומידות טובות ומזל טוב והוגנת לי, ברחמיך הרבים תחון עלי ותטה לבי לגמור הדבר באופן שאוכל לקיים מצותיך וטוב לי בעולם הזה ובעולם הבא.
אל מלא רחמים, ר'חום ח'נון ש'ומר ת'ומך מ'ציל י'שר פ'ודה (יכון בשם רחש תמיף) עזרני על דבר כבוד שמך. עשה למען שמך, עשה למען ימינך, עשה למען תורתך, עשה למען קדושתך. חנני וענני ושמע תפילתי (יכוון בשם (לא להזכיר בפה) אראריתא) כי אתה שומע תפילת כל פה, ברוך שומע תפילה (יכוון (לא להזכיר בפה) אוכץ אזבוגה). יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך, ה' צורי וגואלי.

תוקן על ידי - isratal - 25/12/2005 12:42:44

תוקן על ידי - isratal - 25/12/2005 12:45:13

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 15:13 לינק ישיר 

ישר כוח חרד_מודרני כבר נאמר דבר בעתו מה טוב כל זה לזיכוי הרבים.
לכולם,לא להפסיד את החג הזה ולהתפלל לכל הישועות הנצרכות.

מאחד הפורומים העתקתי את הדברים הבאים:

כשמדליק יכוון מאוד בהדלקה ובאמירת על הניסים שיש בה הודאה לה' שעתיד להחזיר לנו עבודת בית המקדש עם הדלקה של המנורה ע"י הכהן מידי יום ביומו,וראוי מאוד להתפלל בשעה שהנרות דולקים (והעיקר בחצי שעה הראשונה)על כל עניין הנצרך, בני חיי ומזוני וייתן גם לצדקה וה' יעשה עמו ניסים וישועות.

וכבר היה מעשה באחד הצדיקים הגדולים מן הדורות הקודמים שהיו הולכים איליו בחנוכה ומבקשים ממנו לישועה כל אחד בצרתו, והיו נותנים לו פתקה ועליה שם האיש והישועה לה הוא נצרך, והנה הכניסו לו פתק ובו שם איש ושם אימו ובקשו עליו שיתפלל שיחזור בתשובה יען שאותו האיש התרחק הרבה מהתורה והוריו בצער,כשקרא זאת הצדיק תמה ואמר איך אומרים עליו דבר כזה כאשר אני רואה שנשמתו מאירה בכל העולמות? ולא ידע מה לעשות והשיבם לשלום יען כי איננו רואה דבר רע באיש הזה, תמהו מאוד הוריו על כך וכששבו לבתיהם ראו שכבר הדליק נרות חנוכה והיה לפלא בעיניהם ואז חזרו לצדיק והודיעוהו, אמר וודאי שבאותו הרגע שהכנסתם לי את הפתקא הוא עסק בהדלקת נר חנוכה ולכן נשמתו האירה בכל העולמות וזה מה שראיתי וברך אותם שבזכות מצווה זו יזכה לשוב לדרך התורה וברך אותו להצלחה ולכל מילי דטב, וכך היה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 14:47 לינק ישיר 

מצורף קובץ

"ויהי נועם" ישר והפוך לזיכוי הרבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 14:45 לינק ישיר 

מצורף קובץ

דף שיוצא כבר מס' שנים לפני חנוכה מהרה"צ הרב נתן בוקובזה שליט"א

הדף יצא קטן בגלל מגבלת ה"משקל" של התמונה.
אפשר לשמור במחשב ואח"כ להגדיל.

תוקן על ידי - חרד_מודרני - 25/12/2005 14:44:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 12:36 לינק ישיר 

זה מובא בשם הבן איש חי

ויש סגולה נוספת
(מאתר מוריה)
שאלה:
בס"ד
מצאתי שיש סגולה לזיווג בחג החנוכה, האם אפשר לפרט על כך , ומה צריך לעשות אחרי הדלקת הנרות?(לסגולת הזיווג)
תודה
תשובה:
בדרך כלל, הסגולות שבאתר נאמנות על סמך ספרי סגולות מחז"ל.
וזו הסגולה המדוברת:
לאחר הדלקת נרות חנוכה - ביום ראשון או גם בשאר הימים, בין אם את משתתפת בהדלקת אחר או מדליקה בעצמך,
לומר שלש פעמים את מזמור ל' בתהילים: "מזמור שיר חנוכת הבית",
בכל פעם לכוון במיוחד בפסוק: "מה בצע בדמי ברדתי אל שחת, היודך עפר היגיד אמתך. שמע ה' וחנני ה' היה עוזר לי".
ובסיום להביע את תפילתך-בקשתך האישית בלשונך - לפני ה'.

תוקן על ידי - isratal - 25/12/2005 12:36:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 12:03 לינק ישיר 

אבל מאיפה הסגולה הזו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > לרווקים ורווקות ולכל מי שזקוק לישועה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext