בית פורומים א חרדים ספרדים

סקופ: אריה דרעי חובר עם הרב אלישיב...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/12/2005 13:17 לינק ישיר 
סקופ: אריה דרעי חובר עם הרב אלישיב...

אתמול בשעות המאוחרות ישבתי עם אחד הכתבים המקורבים לאריה דרעי ולבית הרב עובדיה שליט"א, וסיפר לי שיצא שפן חדש. הרב אלישיב זימן את אריה דרעי לביתו ואמר לו שהמנדטים שהוא יכול להביא מבוזבזים וחבל על הקולות החרדים ולכן החליט וקרא לו לחבור אליו לדגל התורה ולאחד את האשכנזים עם כל החוזרים בתשובה בתקווה שדגל תרום מעלה, והרב אלישיב ואריה החליטו שבשביל לא לצאת נגד מרן אז שלחו שליח לרב עובדיה להודיע לו שאם תוך שבועיים לא יחליטו להחזיר אותו לש"ס הרב אלישיב לוקח אותו לדגל להיות יו"ר... עדכוניים קונקרטיים בהמשך .

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2006 14:58 לינק ישיר 

מה כבר יכול להיות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2006 14:57 לינק ישיר 

האדמה תרעד או לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2006 14:15 לינק ישיר 

שמעתי שהולכת להיות מסיבת עיתונאים.למישהו יש פרטים???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2005 00:16 לינק ישיר 

ולדעתי היום אין לו באמת הרבה מה למכור.
הדבר היחי שיש לו, זה את הלקחים שהוא הפיק מטעויותיו.
על משקל "אין חכם כבעל נסיון".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2005 23:08 לינק ישיר 

סופסוף אחד ממקורביו שמדבר בראליות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2005 22:19 לינק ישיר 

חבר'ה, תאמינו לי שבתור אחד שצבר הרבה "שעות דרעי" לאורך הרבה שנים, אני יודע על מה אני מדבר, ומקרוב...

כולנו רוצים את דרעי, אך מה לעשות, המציאות הרבה יותר מורכבת ומסובכת, ואיך נוהג לכתוב מרן שליט"א בהמלצות שהוא מעניק לספרים תורניים: "מה שהלב חושק הפנאי עושק"... ובמקרה שלנו המציאות הנוכחית בלתי מאפשרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2005 21:53 לינק ישיר 

רביד אתה צודק בפרט לאחר שכנראה יצחק פרץ לא מצטרף

למיטב ידיעתי כרגע הוא רק ימסור מכתב תמיכה כמו בפעם שעברה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2005 21:52 לינק ישיר 

רביד, יש הרבה טעם בדבריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2005 21:43 לינק ישיר 

חושש, תאמין לי שאריה דרעי הוא קודם כל גאון בחשבון - חשבון פוליטי - וממה שציינתי לעיל הוא חושש. רק תפתור לו את הבעיה ותראה שתוך 10 דקות הוא מודיע מול המצלמות שהוא חוזר לפוליטיקה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 13:15 לינק ישיר 

רביד613
אריה דרעי מותג ועוד איך....
וגם שעם הכישרון שלו ליצור קמפיין מכלום ולשכנע אנשים חילוניים להצביע הוא יכל לעשות הרבה דברים עם דגל
( למרות שבתוך תוכי אני לא רוצה שזה יצא אל הפועל עדיף שישב בבית בבחירות האלה ובחירות הבאות כבר זה יהיה סיפור אחר )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 13:10 לינק ישיר 

אם ש"ס לא מחזירה את אריה דרעי היא תוכל אותה בגדול הם שווים בסקים בין שמונה לעשר מנטים עם דרעי הם יכולים להגיע לעשרים. אסור לדרעי להישאר בחוץ הוא חייב להקים מפלגה משלו שתאחד חילוניים וחרדים ביחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 13:01 לינק ישיר 

תפסיקו עם הבדיחה הזו. אריה דרעי לא יביא חילונים להצביע לדגל. אריה דרעי איננו מותג רק בפני עצמו, אלא יש לו ערך מוסף גבוה מאוד כאשר הוא נצמד למשהוא.
וכאן בדיוק המלכוד שלו.
חילונים מתחלקים להמון סוגים, יש ליכודניקים עממיים המדליקים נרות מעל הטלויזיה הדולקת בשבת, והם עשויים להצביע ש"ס או ליכוד או דרעי או קדימה, אבל בטח לא דגל התורה.
אני כמובן מדבר על המאסות של הקולות ולא על תופעות בודדים.

ועכשיו לבעיה של אריה דרעי, כפי שהוא רואה אותה:
אם הוא רץ עם דגל, והם מקבלים 4-5 מנדטים, (לבד- בלי אגודת ישראל) וגם אריה יודע שזה מקסימום התוצאה שיוכל להשיג עם דגל, הרי שדגל יטענו שהם הביאו 3 מנדטים ואריה דרעי 2, וגם אם הם ייחסו לו את כל השלושה, הרי שבשביל המומנטום שדרעי ותומכיו מייצרים סביבו, שלושה מנדטים הם כישלון צורב, ובעצם הוצאת כל האוויר מהבלון, שאף פעם עוד לא פרח באוויר לבדו, ובכוחות עצמו.

מאידך, אריה אינו יכול מהרבה סיבות לרוץ ברשימה עצמאית, ללא תמיכת גדולי ישראל, ובטח לא נגד מרן הרב עובדיה שליט"א, בזמן שהוא "חינך" דורות של פעילים ועסקנים, למהות ומרות של דעת תורה, ובנה את כל הקריירה הציבורית שלו על כך.
זו הסיבה, שחוץ מ"ספינים" שמריצים כל מיני מקורבים וג'ובניקים לשעבר, אריה לא עושה ולא יעשה שום צעד מעשי בבחירות הקרובות, אלא אם ישתנו הנסיבות באופן קיצוני עד ח' בטבת, המועד האחרון להגשת הרשימות לועדת הבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 11:22 לינק ישיר 

מה הפחד של השסניקים מזה שאריה דרעי יהיה ברשימת דגל???
הרי הוא לא יקח לש"ס מנדטים הוא רק יביא יותר מצביעים חילוניים להצביע לדגל וכך כל היהדות החרדית תצא מורווחת
אלא מה??
ש"ס פוחדים על הכבוד שלהם
שיפחדו בישביל כבוד לא צריך להרוס כל חלקה טובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 11:19 לינק ישיר 

אריה דרעי ברשימת דגל התורה, זה כמו צבי הנדל ברשימת בל"ד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 09:10 לינק ישיר 

חבל שיהדות התורה ישתמשו במנדטים של אריה דרעי
אבל מה לעשות מישהו יהיה חייב לעשות את זה
לי ניראה שש"ס יסחבו את אריה עד הרגע האחרון ואז לא יהיה לו זמן לסכם במיפלגה אחרת
השאלה אם הוא יאכל את התרגיל הזה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > סקופ: אריה דרעי חובר עם הרב אלישיב...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext