הגעתי היום כבכל יום בשעת הצהריים מבני ברק לאלעד וכל יום אמרתי לעצמי שאני חייב לעשות משהו אבל לא עלה בידי.
אבל היום זה עבר כל גבול פשוט לפני 2 דקות ירדתי מהאוטובוס אז תבינו כמה זה עיצבן אותי ואת כלל הנוסעים.
ראשית כל הרגשתי בדיר כבשים, האוטובוס היה פשוט מפוצץ בנוסעים לא היה מקום לזוז, לפחות 20 נוסעים עמדו כל הנסיעה שבניהם נשים וגברים שעומדים צמודים זה לזה גם מקדימה,
אני שואל את עצמי עד היכן העוול שעושים לנו החרדים???
מה אנחנו דיר כבשים???
למה לא יכולים להוציא בשעות העמוסות 2 אוטובוסים?
מה זו הצורה הזו?
פשוט בושה וחרפה לחברה כזו שלא מכבדת את עצמה אני פשוט כואב מאוד
ובפרט על הפריצות שקוראת שמה
נשלח ב-13/2/2006 20:51
איך שאני יודע יש הבדל בין אוטובוס עירוני לאוטובוס בין-עירוני בעירוני מותר לקחת כמה שנכנס ובבין עירוני רק בישיבה.
נשלח ב-13/2/2006 10:14
ב"ה אתמול זכיתי עם עוד 50 נוסעים לחויה מיוחדת
אתמול יצאתי מאלעד בשעה 5:30 אחה"צ לירושלים עם אוטובוס 277 היה נהג נחמד לא עמדו הכל היה טוב, כשיצאנו מאלעד בתחנה שם על הכביש עלו שני בני דודים שלנו (ערבים בלע"ז) הנהג הכיר אותם ואמר להם שלום, אבל היו נוסעים באוטובוס שכנראה לא הרגישו טוב עם זה והתקשרו למשטרה, ממש לפני שהגענו לירושלים הגיעה ניידת מאחורה ואמרה ברמקול לנהג שיעצור בתחנה, וכשנעצר עלו שני שוטרים ובדקו את הבני דודים ובשעת הבדיקה היו אנשים באוטובוס שפשוט קמו מהמקומות וברחו ליד הנהג כי חשבו שהם הולכים להתפוצץ אבל הפחד התמוגג שהשוטרים ראו שהם אזרחי ישראל ואמרו לנהג שאפשר להמשיך לנסוע ביחד עם הבני דודים שירדו אחר כך בתחנה של שמואל הנביא פינת בר אילן.
נשלח ב-3/2/2006 10:07
תזכורת מאוד לא נעימה היא זו של קו 2 בירושלים.
נשלח ב-3/2/2006 01:29
שמעתי ממקור מוסמך שאסור לקחת יותר מאיזו כמות שאני לא זוכר, נוסעים בעמידה,
אבל בחיים הם לא יקבלו דו"ח, המשטרה פשוט מעלימה עין בנושא,
מי יודע למה??????? יפהההה
השאלה היא למה מחכים????? שתהיה תאונה באוטובוס מפוצץ בנוסעים שיושבים ועומדים, יראו את התוצאות, ואז יחליטו בנושא???
עורו ישנים
נשלח ב-2/2/2006 21:20
כאילו כן! הם לא ירצו להסתכן בקבלת דו"ח (בהנחה שהחוק יאכף...) ולכן לא יעלו נוסעים מעבר למותר, את הנוסעים הנוספים הם יאספו באוטובוסים נוספים ככל שיידרש ואנחנו נרוויח. על המחיר אני לא דואג,(למרות קשריי המאוד עדינים עם מנהל סניף הבנק שלי) הם בין כך מעלים אותו בכל הזדמנות שניקרית לידם, כעת לפחות נקבל את התמורה.
נשלח ב-2/2/2006 19:28
היא תפסיד אם היא תקח את הנוסעים כאילו כזה??
לקיחת הנוסעים = סיכון בקבלת דו"ח.
אלא אם כן, כדי לא להפסיד נוסעים, החברה תוציא באמת עוד אוטובוסים. קשה להאמין, וגם אם כן - וודאי שהם יעלו את המחירים בגלל ה"הפסדים" כביכול.
ואז כמובן כמעט כולם יהיו מרוצים:
לממשלה יהיה כיסוי משפטי אם יקרה משהו וכולם גם יוכלו לעשות "נו נו נו" כשיתרחש אסון. לחברות ההסעים זו הזדמנות מצוינת להתבכיין ולהעלות את המחיר. ולנוסעים... את מי מעניינים בדיוק הנוסעים?
נשלח ב-2/2/2006 18:55
אלעד. האוטובוסים לא ידלגו על התחנות ונוסעיהן מאחר והחברה לא תרצה להפסיד את כספם!!!!! היום שהם יכולים ו"רשאים" הם אכן אוספים ומתוארים בצורה מוצלחת בכותרת האשכול.
נשלח ב-2/2/2006 18:31
טוב, אז אשתי נוסעת כל יום לעבודה בבוקר וחוזרת באוטובוס של 16:25 או 16:50 משום מה בחלק מהמקרים בכלל לא בא אוטובוס ואם מתקשרים לאגד פלוס או יותר נכון מינוס הם אומרים היתה תאונה, פקק או כל תירוץ אחר. אני לא מבינה מה עוד צריך לעשות תלונות הולכות שם לפח טלפונים בזבוז זמן מה? שרק יגידו לנו????
נשלח ב-24/1/2006 16:12
אני יבדוק את יותר לעומק בכל אופן אאללעעדד תודה רבה על העזרה
לא נשכח! צביקה פגע בנו קשות עם הארנונה עוד לפני ה"ספין"
נשלח ב-23/1/2006 22:37
עומדים לשנות את החוק בכל הנוגע להסעות ילדים. החוקים יהיו קשוחים יותר ותהיה חובת חגירה בכל מושב (מעניין מי הוא בר המזל שיעשה על זה קופה שמנה).
ייאסר גם להושיב שלושה ילדים במושב שמיועד לשניים כפי שהיה מותר חוקית עד היום.
לגבי אוטובוסים אחרים, המגמה לשנות את הדברים גם, אבל לא עד כדי כך. מה שכן, ברור שישנה מכסה מסוימת ואם שוטר, יחליט לעשות מזה מטעמים - הוא יוכל.
אבל אז האוטובוס פשוט ידלג על התחנה שלך רק בשביל לא להסתבך עם החוק.
נשלח ב-23/1/2006 22:03
אאללעעדד
אולי תברר לי אם אתה מבין בזה
או כל אחד אחר שיודע
האם מותר לנהגים להעלות נוסעים שיעמדו בנסיעה?
וגם אם כן האם אין לזה הגבלה???
לפחות אם נדע את החוקים האלו נוכל לתבוע את אגד פלוס ברגע שהם לא יעמדו בחוקים
אני נוסע כל יום פעמיים באגד ואני יוכל בקלות לאסוף את פרטי הנהג שעת נסיעה ומספר האוטובוס ולהגיש תלונה במשטרה
נשלח ב-20/1/2006 13:19
ועכשיו, לפני כמה דקות, בגלל הצפיפות עצר אוטובוס בפתאומיות, נכנס ברכב שמולו וכמה ילדים נפצעו קל.
איך אמר לי אחד ההורים?
"היה צפוף כמו תמיד והנהג לא ראה או לא היה מרוכז..."
לעניות דעתי אף חברה עוד לא הצליחה לפצח את הנוסחה של מתן מענה לציבור החרדי לפי הזמנים השונים והמשתנים. נראה לי שלוקחים את הידע והניסיון של החילונים ומנסים להוסיף אחוזים שיתאימו לנו.
מישהו צריך להתחיל לשנות להם את כיוון המחשבה.
נשלח ב-19/1/2006 02:00
די נו אאללעעדד
כל מי שאני מספר לו את זה לא מאמין לי על המקקים
אבל זה היה אמיתי לחלוטין
נשלח ב-18/1/2006 01:04
אין לך למי לשלוח תגובות למה שלחתי עשרות ואפילו לא מתייחסים אליך
אין שמה שום יחס
רק תעלה לאוטובוס תשלם ותו לא
נשלח ב-16/1/2006 00:50
אני הוסיף
נסעתי אתמול בערב מוצש"ק קו 279 מב"ב לאלעד בשעה 23:30. הגעה לאלעד בשעה 1:00.
הסיבה: נערים עלו בקניון הגדול וקיללו והשתוללו וצעקו, וכמובן הנהג עצר את האוטובוס הזמין משטרה וכולם חיכו כמו ילדים טובים. והלתה הגננת סליחה השוטרת ואמרה לילדים תשבו יפה אם לא אני אוריד אותכם מהאוטובוס באמצע הרחוב ונסעה. בתחנה לאחר מכן המשיכו הבלגנים וחוזר חלילה אותו סיפור.