בית פורומים אחרדים-אלעד

פריצות, צפיפות, דיר כבשים, באגד פלוס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/1/2006 13:19 לינק ישיר 

ועכשיו, לפני כמה דקות, בגלל הצפיפות עצר אוטובוס בפתאומיות, נכנס ברכב שמולו וכמה ילדים נפצעו קל.

איך אמר לי אחד ההורים?

"היה צפוף כמו תמיד והנהג לא ראה או לא היה מרוכז..."

לעניות דעתי אף חברה עוד לא הצליחה לפצח את הנוסחה של מתן מענה לציבור החרדי לפי הזמנים השונים והמשתנים. נראה לי שלוקחים את הידע והניסיון של החילונים ומנסים להוסיף אחוזים שיתאימו לנו.

מישהו צריך להתחיל לשנות להם את כיוון המחשבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2006 22:03 לינק ישיר 

אאללעעדד
אולי תברר לי אם אתה מבין בזה
או כל אחד אחר שיודע
האם מותר לנהגים להעלות נוסעים שיעמדו בנסיעה?
וגם אם כן האם אין לזה הגבלה???
לפחות אם נדע את החוקים האלו נוכל לתבוע את אגד פלוס ברגע שהם לא יעמדו בחוקים
אני נוסע כל יום פעמיים באגד ואני יוכל בקלות לאסוף את פרטי הנהג שעת נסיעה ומספר האוטובוס ולהגיש תלונה במשטרה

לא נשכח! צביקה פגע בנו קשות עם הארנונה עוד לפני ה"ספין"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2006 22:37 לינק ישיר 

עומדים לשנות את החוק בכל הנוגע להסעות ילדים. החוקים יהיו קשוחים יותר ותהיה חובת חגירה בכל מושב (מעניין מי הוא בר המזל שיעשה על זה קופה שמנה).

ייאסר גם להושיב שלושה ילדים במושב שמיועד לשניים כפי שהיה מותר חוקית עד היום.

לגבי אוטובוסים אחרים, המגמה לשנות את הדברים גם, אבל לא עד כדי כך. מה שכן, ברור שישנה מכסה מסוימת ואם שוטר, יחליט לעשות מזה מטעמים - הוא יוכל.

אבל אז האוטובוס פשוט ידלג על התחנה שלך רק בשביל לא להסתבך עם החוק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/1/2006 16:12 לינק ישיר 

אני יבדוק את יותר לעומק
בכל אופן אאללעעדד תודה רבה על העזרה לא נשכח! צביקה פגע בנו קשות עם הארנונה עוד לפני ה"ספין"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2006 18:31 לינק ישיר 

טוב, אז אשתי נוסעת כל יום לעבודה בבוקר וחוזרת באוטובוס של 16:25 או 16:50 משום מה בחלק מהמקרים בכלל לא בא אוטובוס ואם מתקשרים לאגד פלוס או יותר נכון מינוס הם אומרים היתה תאונה, פקק או כל תירוץ אחר. אני לא מבינה מה עוד צריך לעשות תלונות הולכות שם לפח טלפונים בזבוז זמן מה? שרק יגידו לנו????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2006 18:55 לינק ישיר 

אלעד.
האוטובוסים לא ידלגו על התחנות ונוסעיהן מאחר והחברה לא תרצה להפסיד את כספם!!!!!
היום שהם יכולים ו"רשאים" הם אכן אוספים
 ומתוארים בצורה מוצלחת בכותרת האשכול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2006 19:28 לינק ישיר 

היא תפסיד אם היא תקח את הנוסעים כאילו כזה??

לקיחת הנוסעים = סיכון בקבלת דו"ח.

אלא אם כן, כדי לא להפסיד נוסעים, החברה תוציא באמת עוד אוטובוסים. קשה להאמין, וגם אם כן - וודאי שהם יעלו את המחירים בגלל ה"הפסדים" כביכול.

ואז כמובן כמעט כולם יהיו מרוצים:

לממשלה יהיה כיסוי משפטי אם יקרה משהו וכולם גם יוכלו לעשות "נו נו נו" כשיתרחש אסון. לחברות ההסעים זו הזדמנות מצוינת להתבכיין ולהעלות את המחיר. ולנוסעים... את מי מעניינים בדיוק הנוסעים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2006 21:20 לינק ישיר 

כאילו כן!
הם לא ירצו להסתכן בקבלת דו"ח (בהנחה שהחוק יאכף...) ולכן לא יעלו נוסעים מעבר למותר, את הנוסעים הנוספים הם יאספו באוטובוסים נוספים ככל שיידרש ואנחנו נרוויח.
על המחיר אני לא דואג,(למרות קשריי המאוד עדינים עם מנהל סניף הבנק שלי) הם בין כך מעלים אותו בכל הזדמנות שניקרית לידם, כעת לפחות נקבל את התמורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2006 01:29 לינק ישיר 

שמעתי ממקור מוסמך שאסור לקחת יותר מאיזו כמות שאני לא זוכר, נוסעים בעמידה,

אבל בחיים הם לא יקבלו דו"ח, המשטרה פשוט מעלימה עין בנושא,

מי יודע למה???????   יפהההה

השאלה היא למה מחכים?????
שתהיה תאונה באוטובוס מפוצץ בנוסעים שיושבים ועומדים, יראו את התוצאות, ואז יחליטו בנושא???

עורו ישנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2006 10:07 לינק ישיר 

תזכורת מאוד לא נעימה היא זו של קו 2 בירושלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2006 10:14 לינק ישיר 

ב"ה אתמול זכיתי עם עוד 50 נוסעים לחויה מיוחדת

אתמול יצאתי מאלעד בשעה 5:30 אחה"צ לירושלים עם אוטובוס 277 היה נהג נחמד לא עמדו הכל היה טוב, כשיצאנו מאלעד בתחנה שם על הכביש עלו שני בני דודים שלנו (ערבים בלע"ז) הנהג הכיר אותם ואמר להם שלום, אבל היו נוסעים באוטובוס שכנראה לא הרגישו טוב עם זה והתקשרו למשטרה, ממש לפני שהגענו לירושלים הגיעה ניידת מאחורה ואמרה ברמקול לנהג שיעצור בתחנה, וכשנעצר עלו שני שוטרים ובדקו את הבני דודים ובשעת הבדיקה היו אנשים באוטובוס שפשוט קמו מהמקומות וברחו ליד הנהג כי חשבו שהם הולכים להתפוצץ אבל הפחד התמוגג שהשוטרים ראו שהם אזרחי ישראל ואמרו לנהג שאפשר להמשיך לנסוע ביחד עם הבני דודים שירדו אחר כך בתחנה של שמואל הנביא פינת בר אילן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2006 20:51 לינק ישיר 

איך שאני יודע יש הבדל בין אוטובוס עירוני לאוטובוס בין-עירוני
בעירוני מותר לקחת כמה שנכנס ובבין עירוני רק בישיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > פריצות, צפיפות, דיר כבשים, באגד פלוס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.