| נשלח ב-3/1/2006 14:18 |
|
| |
פצצה: מסתיים הרס הנוער בקול חי פיטורים!
אמש התקשרה מזכירת הרדיו לשדרני התחנה וזימנה אותם לפגישה עם המנכ"ל החדש. טוקר, ראשון הנפגשים, הגיע הבוקר לבני-ברק, שם הודיע לו ליבוביץ על פיטוריו המיידיים, ואף לא אפשר לו להיפרד מהמאזינים בתוכנית אחרונה.
טוקר עבד בתחנה כעשר שנים והגיש את התוכנית היומית "סמול טוקר" ואת התוכנית השבועית "מוצ"ש חסידי חי". טוקר הוא אחד המזוהים עם פריצת המוזיקה החסידית לתודעת הציבור הדתי וכן על שמו נרשמה הגרסה החרדית לכוכב נולד.
דודי שוומפלד, שדר הרדיו שהגיש את התוכנית היומית "מרכז העצבים", פוטר גם הוא הבוקר.
עידו ליבוביץ, שהחליף בחודש האחרון את המנכ"ל הקודם, מנחם אביצור, הוא חתנו של יוסף גרינפלד, הבעלים של רדיו קול חי יו"ר חברת קרדן אחזקות.
בחודש האחרון התנהל משא ומתן למכירת רדיו קול-חי למיליארדר ארקדי גאידמק. את גאידמק ייצגו במו"מ דודי זילברשלג, המו"ל של השבועון "בקהילה" וישראל גולדשמיט. את התיווך בין גרינפלד לגיאדמק ביצע מנחם טוקר. המשא ומתן נערך תוך עקיפת סמכותו של המנכ"ל הקודם אביצור, שנפגע מהמהלך. על פי גורמים ברדיו, אביצור הוא זה שהביא לפיטוריו של טוקר.
מנחם טוקר ל-NRG מעריב: "אני מאחל לרדיו קול חי, שהשקעתי בו רבות, הרבה שנות הצלחה. חבל שלא ניתנה לי ההזדמנות להיפרד מהמאיזנים שליוו אותי בשנות שידורי".
לאן פניך מועדות?
"אין תגובה".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2006 21:07 |
|
| |
בניזרי מצטט את יום ליום? חמוד!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2006 21:05 |
|
| |
אבישי בן חיים
20/12/2004
ח"כ הרב שלמה בניזרי מש"ס מצטרף להתקפות נגד תחנת הרדיו הדתית-חרדית "קול חי" ומודיע כי אינו מרשה לילדיו לשמוע את שידורי התחנה. בניזרי תקף את "קול חי", בלי לנקוב בשמה, במסגרת תוכניתו "יש תשובה עם שלמה בניזרי" המשודרת בתחנת הרדיו החרדית פיראטית "קול הנשמה". בניזרי התייחס בדבריו לפרסומת העצמית של 'קול חי': "החרדים לא מוכנים להקשיב לכלום חוץ מרדיו 'קול חי'", שכבר גררה ביקורת נוקבת בביטאון ש"ס "יום ליום".
"יש תחנה מסוימת שאומרת היום שכל הציבור החרדי איננו מוכן לשמוע אף אחד חוץ מאת הרדיו שלהם" אמר בניזרי וביקש "אז תגידו להם שרוב הציבור החרדי איננו מוכן לשמוע אותם, שיידעו את הדברים הללו". בניזרי הוסיף ואמר כי: "אני בבית שלי, לא מרשה לילדים שלי לשמוע את התחנה הזאת" וטען שיש בתחנה "שדרנים שהם באמת יראי שמיים" , אך הם נלקחו לשדר בתחנה כדי שלשמש "ככיסוי" ו"כעלה תאנה". גורמים ב"קול חי" העריכו כי כוונתו לשדר האקטואליה מרדכי לביא. עוד אמר בניזרי כי "הם לוקחים גם כן רבנים גדולים, תלמידי חכמים, שידברו שמה אבל הכל כדי לתת הכשר לחלק מאותם דברים שאנחנו לא רוצים שייאמרו וישדרו".
יצוין כי בין הרבנים המשדרים באופן קבוע בתחנה נמצאים הרב מרדכי נויגרשל, הרב רן רינת, הרב שמחה כהן וגם בנו של הרב עובדיה יוסף - הרב אברהם יוסף.
בניזרי סיים את ההתקפה במילים "אנחנו לא נגיד את השם של התחנה, כל אחד יבין מה שהוא רוצה".
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2006 16:01 |
|
| |
רדיו קול חי הייתה התחנה שהמלצתי להורים לא לתת לילדים להאזין להם כלל.
מבלי לנקוב בשמות, אבל הסלנג ושפת הדיבור הזרוק וחוסר הנימוס שלטו בתחנה הזו מאז שקמה.
חוסר תרבות זוהי שמה של התחנה הזו.
כמעט כל השדרנים והשדרניות שם נסחפו אחרי אדם אחד שהמיט את השואה הזו על התחנה,במקום להיות תחנה עם רמה תרבותית המתאימה לציבור הדתי על כל גווניו הפכה התחנה הזו להיות ברברית וחולת פרסומות (בכל רבע/וחצי שעה) אין הקשבה מנומסת לאף אחד, ראיונות נחתכים בזלזול, ושפת הדיבור שלהם הייתה מהגרועות שידעה רשת רדיו בארץ.
היו הרבה רבנים שהתריעו כנגד התחנה הזו אבל הרבה לא ידעו מזה.
למען עתידם של הילדים הלומדים בישיבות ולמען שמירת טוהר נפשם ולמען שמירת התרבות היהודית התורנית, אני מברך ברכת הגומל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2006 15:43 |
|
| |
או ברוך שפטרנו
אני לא שמח לאיד, אלא רק לטובת הילדים
|
|
|