דמעת הפוליטיקאים..
בשנים האחרונות מבלי משים חיפשנו לנו מנהיגים, לא משנה מה שיעשו לנו, העיקר שינהיגו כבר. כאשר רבין נרצח העם חש יתום. נוער הנרות התחבר לשעווה, לגיטרה ולכיכר ופצח במונולוגים כמי שרצחו לו את האבא.
הבוקר הזה המוני ישראלים התעוררו "יתומים", אין לנו מנהיג.. אין לנו סבא אריק ישראל. התקשורת שתקפה והעמידה לדין את "פשעיו" כנגד הערבים, עטפה אותו בחום ובאהבה בפשעיו כנגד היהודים. גם עכשיו אנשי התקשורת מרכרכים את קולם ומשתדלים להשמע כמי שאביהם על ערש דווי.
גם אני קראתי פרק תהילים לרפואת "אריאל בן לורה". כיהודי אני מצווה להתפלל לרפואת יהודי אחר, אבל אני מריח, מריח באפי את ריח השעווה ונוער הנרות, את הדרדרות התקשורת לעסוק במונולוגים מהשמים. לבחון בציציותיו של מאמין זה או אחר האם גם הוא נשא תפילה למרום או שמא אי תפילתו גרמה לרצח חיי ראש הממשלה.
עוד ימצאו את הרוצח הרוחני, אל דאגה.
אני כבר רואה את הסטיקרים "במותו ציווה לנו את הפינוי" את קליטון בקול מחוספס מסקספון אומר "שלום גדר אממ חבר" את פניו של אולמרט חתומים ו"עצובים" אויש איך עשית לי את זה אריק.. ואת שחיטתם של עשרות פרות קדושות ומפונות כדי לצבוע בדמם הסמוק את כותרות עיתוני הערב.
אני רואה את הלוויה נערכת בסדר מופתי, את אלפי אנשי שב"כ ומשטרה מאבטחים את גופתו של ראש הממשלה כדי שלא תחוסל חלילה על ידי איש ימין קיצוני, את ההספדים בקול חנוק, את קיצוץ הבצלים מתחת דוכן הנואמים כדי להתחרות על תואר "פוליטיקאי בעל הדמעות משל שאול מופז".
אני שומע את ההד מהרמקולים, לא לא לא היה היה יה מצביא-ביאה-ביבי כמוךחחח. מריח את שדות ריח הוורדים הנקטפים והנארזים בבתי פוליטקאים ולוביסטים המשתדלים להכנס אל תנועת "קדימה האבלה" ומצפה כמו כולנו לנס, אבל נס אמיתי- פוליטיקאי מצליח להביע את רגשותיו הכנים..
ערב מערכת בחירות, מלחמה על תואר וכסאות, אל תתפלאו אם היחידים שבאמת יביעו את צערם יהיו המתיישבים שפונו..
"הדסה" אל דמי לך, עוד מאות פוליטיקאים יצבאו בשערייך ויתלוננו על כאבים בכתף. "עשית תנועה חדה ולא אופיינית"? ישאלו טובי הרופאים, "כן" יענו "הרכנו ראש"..
מצוטט מהפורום של יוסי רבין
http://www.livecity.co.il/site/detail/forum/forum.asp?forum_id=176&depart_id=15410
 |
|
|