| נשלח ב-10/1/2006 11:38 |
|
| |
מדוע הפורום מת בשבילי???????
בגלל כל ה: לשון הרע.
השמצות ללא שחר שמשמיצים את המתנדבים בעיר.
רשעות [ע"ע דירה שעלתה באש].
רמיסה של כל דבר חיובי שיש בעיר הזאת.
פגיעה בכבודם של אישי ציבור רבנים וכ"ו
חוסר רגישות לסבל הזולת[ע"ע דירה שעלתה באש]
הרצון להיות באובר דמוקרטיה בפורום זה.
הוצאת דברים מהקשרם בכל מיני מקרים.
הורדת מוטבציה של עושי הטוב בגלל הפחד ממטיחי
הביקורת הפוגעת והלא ענינית לעיתים.
אתם לא מבינים ש:
אתם פוגעים בעצמכם גם אתם תהיו חשופים בסוף.
אתם מורידים את ערך דירותכם"באלעד תמיד רבים"
אתם מורידים את הרמה בעיר לעיירת פיתוח נחשלת
בעקבות כך אני קורא:
לקבוע כללים ברורים ולחסום את מחרחרי הריב
לכלל האנשים השפויים כאן לחשוב לפני הכתיבה.
לחבריי המתנדבים להפסיק לכתוב כאן עד לסידור
הדברים על ידי מנהלי הפורום.
אני החלטתי ש:
שאני נפרד ממכם כרגע עד שיוכח שהשתנו דברים
שאלתם את עצמכם מה קרה:
ע"ע מה שנכתב על המשפחה שביתם נשרף ותראו את
תגובתי שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 12:01 |
|
| |
אפי יקירי,
כעסך הוא נכון וצודק, אך מעשיך פחות.
אם אתה ושכמותך יעלמו לנו מכאן אז המקום באמת יהפך ללא רלוונטי, אבל אולי חשבת בכל זאת להוות משקל נגד לאותם אנשים רעים?
הרי אתה איש טוב ודואג למען הכלל, אז למה שלא תעשה את גם כאן עימנו?
הא?
תחשוב על זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 12:46 |
|
| |
אפי_אלעד,
אכן, ישנם חברים חדשים שהצטרפו לפורום בתקופה האחרונה, שחוצים, בהתנהגותם, את כל הקווים האדומים.
לי אישית, אבדה חדוות הכתיבה, עכ"פ, בפורום זה.
לצערי, למרות רגישותי הרבה לצינזור-יתר, אני נאלץ לעסוק שוב ושוב בצינזור, מחיקה, התראה (בעיקר באמצעות מסרים הנשלחים לתיבותיהם האישיות של אותם חוליגנים) בכל שעות היממה.
לאור המצב האמור, אני משנה את דעתי ומצטרף ליוזמתו משכבר הימים של חרדים-אלעד להפיכתו של הפורום, לפחות כצעד זמני, לפורום "סגור לכתיבה ופתוח לצפיה".
http://masoret.hevre.co.il/hydepark/topicarc.asp?topic_id=1508583
מה לעשות, ובבחירה בין רייטינג לרמה, אני בוחר ללא היסוס, באופציה השניה.
במידה ומנהל הפורום יוני יקבל את ההצעה, אשמח להציע הצעות אופרטיביות (ויש לי כאלו בארסנל) על מנת להותיר את הפורום במתכונתו הדמוקרטית.
וכבר אמר מי שאמר: "זה לא אני השתניתי, המציאות השתנתה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 12:49 |
|
| |
מה זה "סגור לכתיבה פתוח לצפיה" ??
זה כמו לקרא יתד נאמן של שנה שעברה...
חחחחח
מי שלא לעניין לחסום וכל נרשם חדש בקרת מנהלים על ההודעות שלו לתקופה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 12:52 |
|
| |
אפי
אתה ממש לא צודק .
אם תשאיר את הפורום לאותם חברה (אני חושב שזה שנים שלשה עם עשרות ניקים) אנשים לא ידעו שבאלעד יש צד שפוי.
אולי בשיחה ביום חמישי בלילה אצל קיוי אני יסביר לך שאתה טועה .

|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 13:11 |
|
| |
הראש שלי קצת במקום אחר עכשיו אבל חשוב להגיב לידיעה כזאת מרעישה ובמיוחד שהיא באה מאיש יקר כמו אפי.
שאלת השאלות צריכה להיות "מהם החוקים" ותו לא.
תחשבו על זה.
נכנס ניק, כותב משהו "לא ברמה" (מה זה לא ברמה??) והרגישות האינטליגנטית נפגעת.
כל עוד לא מדובר בניק שנכנס רק כדי להשמיץ ולפגוע מה הבעיה? גם ברחוב יש כאלה ויש כאלה. לא כולם בנויים להתבטא (ובייחוד בכתב) בסגנון שמשתמשי הפורום "החכמים" יותר רגילים אליה. תנו צ'אנס לניקים חדשים להתאקלם, לחוש את הפורום וכו'
גם הנכנסים רק להשמיץ משאירים את העניין בבעיה. דיי קל לזהות ניק כזה אמנם, אבל דיי בעיה להסביר לכולם מדוע הודעתו נמחקה. (ע"ע האשכול שמחקתי שבו השמיץ מישהו את מנהל המחלקה הבכיר וחלק מהחברים תהו מדוע).
אז מה עושים ה"טובים" יותר?
בורחים?
אנשים מצטרפים ושומעים על הפורום כל הזמן וזהו דבר מבורך. הרייטינג, יביא איתו גם טיפוסים שונים וכמות המשתתפים יכולה לשנות את פני הפורום (ויש סיכון שאחדים ירגישו ש"גנבו להם את הפורום").
במקום לברוח או רק להתלונן, תנו למציאות לעשות את שלה.
טיילו בפורומים אחרים. לפחות מהבדיקה (השטחית) שלי ראיתי, שישנם משתמשים "ברמה" שבעיקר מתכתבים בינם לבין עצמם ויש את השאר... החלוקה כנראה נהייתה טבעית.
אני מודה שגם לי יש לעיתים סלידה מכל מיני סגנונות של הודעות. אני לא שופט אף אחד ולא חושב שצריך. מי אני שאתן ציונים לאנשים?
תנו ל"טבע" לעשות את שלו.
ולחובבי הקונספירציות: יכול להיות שלמישהו איפה שהוא יש עניין שהפורום ידעך? וגם אם לא, ייתכן שנתנו לו עכשיו את הרעיון איך לעשות את זה?
ולאפי במיוחד שפתח את הדיון החשוב הזה. אתה באמת כזה "קוויטר" ומוותר בקלות? אינך חושב שהשינוי והטווית הכיוון צריכים לבוא מבפנים?
אם ניקח את דבריך צעד אחד קדימה, מאוד יכול להיות שהפורום ימות.
כמו שכתבתי בראשית דברי, הראש שלי באמת לגמרי במקום אחר. אני אנסה לחשוב על רעיונות וכל החברים מוזמנים גם כן להעלות אותם.
זו הדרך היחידה להבריא את הבעיה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 13:30 |
|
| |
אפי, פולי (באשכול השריפה) ובן תיירה,
כל מילה בסלע.
הטרולים גנבו לנו את הפורום.
עד לפני כחודש היה לנו כאן פורום משגשג ופורח ובבת אחת באו הטרולים והרסו כל חלקה טובה, ברדידותם האינפנטילית.
וכמו שאמר אפי: "בל יהי חלקי עמהם"!!!
מרנן,
יוזמתך מרעננת ונחוצה.
הגיע הזמן לעשות כאן סדר ויפה שעה אחת קודם!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 13:52 |
|
| |
מרנן,
לפי רצף התגובות שלי , בטח שמת לב, שאני באותה דיעה כשלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 16:30 |
|
| |
אפי, נראה לי שתגובתך קצת "רגשנית".
בגלל כמה ניקים שמאחוריהם עומדים אנשים, כפי הנראה לא חכמים במיוחד או אנשים קצת חכמים שטועים מדי פעם, לא צריך לשבור את הכלים.
אני מניח שתמשיך לצאת לרחוב למרות שמסתובבים בו אנשים טיפשים, עלגים ואפילו רעים...
הפורום הוא הרחוב, אנחנו יכולים להשתדל שברחוב שלנו יסתובבו אנשים טובים אבל אם באים רעים, אנחנו לא נברח...
תחשוב על זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 17:12 |
|
| |
צורם,
לא יודע אם אני תומך, אבל אם עד היום הייתי נגד-נגד, אחרי מה שעובר על הפורום בתקופה האחרונה אני חושב פעמיים.
אתה לא נמצא כאן הרבה לאחרונה (אולי רק קורא ומתפלץ, כמוני?) אבל הטרולים האינפנטילים משתלטים על הפורום.
מזמן לא מדובר ב"קומץ".
שבוע-שבועיים ואנחנו הופכים כאן לקומץ.
הצעה ששווה מחשבה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2006 20:11 |
|
| |
אין מילים בפי