|
|
| נשלח ב-19/1/2006 13:13 |
|
| |
בשם חברי הפורום-מזל טוב ליניב יהב, אלעעד
אנו מוסרים בחום ובהערצה ליניב יהב מנהל הפורום הידוע בכינויו אאללעעעד ברכת מזל טוב לרגל הכניסו את בנו לבריתו של אברהם אבינו, תזכה לגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים וכו' אנו שמחים את שמחתך במיוחד שזה ילד ראשון לאחר 5 שנים...
מזל טוב, מזל טוב.
תוקן על ידי - שומראמונים - 19/01/2006 13:12:30
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2006 14:28 |
|
| |
יניב גם בשמי מזל טוב מצטער אבל נבצר ממני להגיע ולשמוח בשמחתך, יהי רצון שתזכו לראותו נכנס לעול המצוות ובחופתו רוב נחת.
משהו קטן לאמונים.
בשביל מה היית צריך להפריח את כל הנפיחות האלה בהודעתך לאאללעעדד במיוחד שהן ממש לא מדוייקות.
את מי זה מעניין כמה ילדים יש ליניב אחרי כמה שנים ועוד כהנה וכהנה פרטים לא נחוצים לעצם המזל טוב.
לפני שאתה טורח לתחוב את חוטמך לכל מיני פינות שהם באמת לא עסקך.
ראוי שתזכור כי " אין ברכה שורה אלה מן הדבר הסמוי מן העין"
לא כל רסיס מיידע שאתה כאילו יודע צריך לקפוץ ולפרסם, מה עם צנעת הפרט של אאללעעדד?.
במחילה לתשומת ליבך להבא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2006 14:21 |
|
| |
יפה...
זה הקטע. כל הכותבים כאן מכירים אותי ורק אני לא מכיר אותם.. כלומר אני מכיר, אבל אני לא יודע שזה הם למעט בודדים.
ממש הוגן מה אני אגיד לכם.
זה גורם לכמה דברים:
ראשית, אם אני כותב למישהו משהו שהוא החליט שזה קצת מעליב אז גם בחיים האמיתיים הוא נוטר למרות שלוּ הייתי יודע, הייתי נזהר כמובן בניסוח...
שנית, משום שיש כאלה שמדברים איתי (כאלה שאני לא מכיר), קצת ב"עיוות המציאות" רק כדי לבדוק אותי על דברים שכתבתי בפורום ואני לא מודע לזה.
או קיי. זה הזמן לכתוב לי באישי שם, משפחה, כתובת, טלפון וכו'. אני כבר אצליב מידע
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2006 13:57 |
|
| |
א. לא שמתי לב שיש כבר על זה אשכול, תודה על ההערה.
ב. 1.זה המידע שקיבלתי, אולי טעו ואמרו שזה ראשון.
2.יש לי את המידע כי אני מכיר אותך ואתה אותי ......
ג. התכוונתי שהיום הוא נכנס בבריתו של אברהם אבינו, לאו דוקא שכבר נכנס בבוקר...
תוקן על ידי - שומראמונים - 19/01/2006 13:57:10
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2006 13:32 |
|
| |
תודה.
אבל שלושה תיקונים ברשותך:
א. יש כבר אשכול על זה... (כמה שזה נשמע מצחיק)
ב. זה ילד שני. אבל לא היית רחוק. הילד הראשון שלי נולד אחרי 8 שנים... אגב, מהיכן המידע..?
ג. נכון לזמן כתיבת שורות אלו, הוא עוד לא נכנס בבריתו של אברהם אבינו. עוד כמה שעות והוא 'יהיה יהודי' סופית בע"ה.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|