תושבי אלעד המתגוררים ברחובות: בן זכאי, בן קיסמא והלל זכו לטעום בליל שבת האחרון את טעמו של חג הפורים.
מסתבר שהבריונים האלימים אשר מטילים את חיתתם מידי ליל שבת מול העוברים ושבים בצומת "שפע שוק" (בן זכאי- בן קיסמא) החליטו הפעם להשתמש בנשק נוסף "חזיזים ואבנים".
התוצאות: אברך מחשובי חסידי ויזניץ אשר נפגע מחזיז שנזרק לעברו ופונה במוצאי שבת לבית החולים לקבלת טיפול בעינו. ואברך נוסף מטובי לומדי ביהמ"ד "דרך החיים" אשר חטף מנה נכבדה של אבנים ושאר מרעין בישין.(כמובן שהאבנים הוקצו מער"ש)
הערב אמורים להתכנס עסקני השכונות כדי להחליט על מס' צעדים חריפים.
צביקה מה יהיה איתנו עד מתי נסבול מכמה שבאבניקים בעיר הזאת לא הביאו אותך מטבריה בשביל לצחוק לכל אחד ולהגיד שלום אלא לטפל בעיר בינתיים לא עשית כלום, לפחות בנושא השאבבניקים תטפל ואז נראה שאתה שוה משהו
די לתירוצים ולהתחמקיות לוקחים את העסק לידים, ואם לא לך לכנסת, שם לא צריך לעשות כלום רק להרים אצבע פעם בשבוע
לאחר לחץ של מס' עסקנים בעיר הבטיח הבוקר ראש המועצה לפעול באמצעות מפקד המרחב תנ"צ מנשה ארביב לתגבור מסיבי של ניידות משטרה בליל שבת בעיר.
כולנו תקווה שזאת הבטחה שאולי תצא לפועל ...
נשלח ב-25/1/2006 01:11
הגרשז. לא כל דבר זה ממליה ונוער נושר קשור יותר לרווחה ובמקומות מסודרים זאת מחלקה מיוחדת עם מס' תקנים.
נשלח ב-25/1/2006 00:10
ומי אחראי על כל הנושא של הטיפול בנוער הנושר?
אל תגידו לי שאתם לא יודעים מי מנהל מחלקת חינוך.?
ומה הוא עשה עד היום לשיפור המצב?
העונה נכונה יזכה בקרוון בסך 200,000 ש"ח....
נשלח ב-25/1/2006 00:06
ההפגנה כבר בדרך...
בהמשך לאסיפת החרום שנערכה ביום א' ההחלטות היו כדלהלן:
א. משלחת מנציגי השכנים באזור תעלה לרבני העיר ותבהיר חד משמעית שהמצב הנוכחי אינו יכול להימשך ועל הרבנים לפנות לראש המועצה שיועיל בטובו יחד עם המשטרה ואנשי הבטחון לפעול עוד השבת להרגעת המצב. כאשר מובן שפעילות חד פעמית אינה תורמת כלום. במידה ולא תהיה הענות רצינית מראש המועצה לעניין , אזי יחלו להערך להפקת הפגנת ענק + שירי שבת במתחם של שפע שוק בליל שבת הקרוב בהשתתפות כל החוגים בעיר ללא יוצא מן הכלל.
ב. במקביל הוחלט לפנות לגורם בכיר במשמרת הקודש והחינוך מבני ברק בעזרה להקמת מודל דומה בעיר, מה שיביא ללא ספק להשבת הסדר על כנו.
נייתי ונחזי...
תוקן על ידי - יאיר32 - 25/01/2006 0:05:31
נשלח ב-23/1/2006 07:12
תושב,
לא מדובר ב"כפר" אלא ביוזמה שהועלתה במועצה להעמיד קרוואן כמרכז לבני נוער. התושבים באיזור מתנגדים, והעבירו מסמכים שונים למועצה, ובין היתר חתימות רבות.
נוהל שכן
זה כאן!
נשלח ב-23/1/2006 00:54
עזוב אלעד במוצ"ש כולם ירדו על המועצה שלא מקבלים תמורה לאגרה.
בוא נחשוב על רעיון אחר.
נשלח ב-23/1/2006 00:34
פוילי אני לא מחזיק מעמד, בית הוא פשוט בית (אם אפשר לשאול לרגע את ההגדרה שלך). ובית, גם כשקשה לא עוזבים. מה גם שאצלי הוא לא הפך לקשה...
ולעניין השבאב, סתם קוריוז:
עכשיו אני חוזר מלמעלה ברגל, במקרה כבויות הנורות של אזור שפע שוק-בן זכאי. אני חושב שזה אולי רעיון. באמת, המקום היה נראה כל כך עלוב ולא מרכזי, שלדעתי האספסוף חולה הצומי הזה יאבד עניין.
אולי כדאי לנסות שבת חשוכה אחת שם?
נשלח ב-23/1/2006 00:16
שמעתי שתושבים ברובע איי מחתימים עצומה נגד הכוונה לפתוח לא רחוק משם כפר נוער.
למישהו יש פרטים? כמה כבר חתמו? מה הנוסח? למי הם מעבירים את זה??
נשלח ב-22/1/2006 22:41
אאללעעדד,
זה לא אני השתניתי, הבית השתנה.
בכנות, אני לא מוצא כאן יותר בית, איבדתי ענין.
אני מצדיע לך על כך שאתה מחזיק מעמד.
נשלח ב-22/1/2006 21:56
אללעעדד
מזל שלא כתבתי על האטום באיראן
כי אז היית חושב שאני איזה ערבי פרסי
נשלח ב-22/1/2006 21:33
פוילי!!!
חזרת הביתה??
נשלח ב-22/1/2006 21:20
אאללעעדד
במבט שני, צודק הבחור שמדבר בכנות, בפתיחות ובאומץ על מקום מגוריו.
אחרי כל מה ששומעים על מודיעין עילית, "צריך לחשוב ברצינות לברוח מהחור הזה. זה לא מקום לגדל בו ילדים, עם כל השחיתויות שמתגלגלות במועצה ובין הרבנים, העצה היא אחת לעבור לעיר אחרת". (סוף ציטוט)