| נשלח ב-22/1/2006 18:56 |
|
| |
*****אכיפה מוגברת בכביש ראש העין אלעד***
היום ובימים הקרובים תהיה אכיפה מוגברת של משטרת
התנועה.
בעיקר באמצעות אופנועים..
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2006 23:42 |
|
| |
לרגע תהיתי...
לאן הגעתי??? 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2006 00:06 |
|
| |
פוני גם אני חשבתי כמוך שמי שנוהג כחוק לא מקבל דוחות ואני יודע גם שאתה אדם נפלא שנוהג כחוק אבל את הדוח שלך אתה תקבל, אומנם אני יודע שאתה לא תיידע אותנו לגבי זה אבל אני גם לא צריך לדעת, העיקר שתקבל דוח בקרוב
זה הכל
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2006 22:12 |
|
| |
מנוחם,
מנסה לעשות פרובוקציות?
לפחות תנסה לעשות עם סטייל..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2006 07:31 |
|
| |
מנוחם - גם אני רוצה ממה שלקחת.

חומר חזק!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2006 01:30 |
|
| |
מנוחם
כמה חבל שהקללות שלך לא אפקטיביות עלי? יש לי רכב חדש דנדש מהעבודה שנת 2006 , אני לא צריך לעשות טסט עושים את זה בשבילי בחברת הליסינג. הסיכוי שילך לי הגיר קטן מהסיכוי שתלך במדכות אלעד ותשבור את הרגל . ודוחות ? מקבלים אותם אלה שעוברים על חוקי התנועה , מי שנוסע כחוק לא מקבל דוחות .

|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2006 01:13 |
|
| |
מצורף קובץאור חדש מיייייייייי צורםדוידוב הבוכרי ופון70 אמרתי לכם כבר אני לא צריך את טובתכם. אני מסתדר ברוך השם.
אבל בגלל שאתם אנשים כאלו רעים ומתועבים, בעז"הית תקבלו דוחו"ת משטרה על ימין ועל שמאל, ואל תשכחו שזו הברכה שלי, ובעזרת השם ראש מנוע בקרוב, יהיו לכם בעזרת השם בעיות בגיר, קלאצ', ושאר דברים גדולים שכלל לא רציתי שיהיו לי כשהיה לי רכב, וכשאתם הולכים לעשות טסט תיכשלו לפחות 3 פעמים ובכל פעם תשלמו כמובן עשרים ומשו שקל,
אבל הכי חשוב מתי שקורה לכם איזה משהו שקשור לרכב, כגון תקלה, או דו"ח משטרתי, תזכרו שזה בגלל שאתם לא לוקחים טרמפים
וזו ההנאה הכי גדולה שלי בחיים, וינשאלה שזה יתגשם כבר בקרוב

אומנם אז תכו חטא על פשע ותדפקו את הראש ברכב, למה עשינו את זה לעצמנו????????
אבל זה בסדר, הקב"ה מטפל באנשים כמוכם
תוקן על ידי - מנוחם - 30/01/2006 1:13:09

|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2006 02:02 |
|
| |
יפה דיברת
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2006 01:59 |
|
| |
צורם,
בתור אחד שנסע הרבה בטרמפים, אני ממש לא מסכים איתך, אולי בשבילך ללכת בתוך העיר ולהעלות את העליות הקשות ברגל מאד קל, אבל להרבה אחרים הדבר מאד מאד קשה, ולכן היום כשב"ה יש לי רכב, אני מודה להקב"ה בכל פעם שאני נכנס לעיר ורואה את אלו שעוצרים טרמפים ואומר לעצמי, ב"ה שאני לא זקוק לזה, ובתשעים אחוז מהמקרים אני מעלה אנשים, למרות שלא בכל פעם הדבר נוח לי, בהתחלה חברים אמרו לי עוד כמה חודשים הדבר ימאס עליך ותפסיק לעצור, אבל ב"ה כבר כמה שנים שאין יום כמעט שאני לא מעלה אנשים לרכבי ובכל פעם אני מודה להשם על כך שאני נמצא בצד המעלה ולא בצד העולה,
אבל דבר אחד אני לא מסכים, אני לא מסכים שיעירו לי הערות, וכשאחד ביקש ממני להנמיך את הרדיו, אמרתי לו שאם זה מפריע לו הוא יכול לרדת מהרכב, אך זה לא מונע אותי לעצור למאות אחרים שמתנהגים ללא דופי ואין שום סיבה שבעולם לא לעצור להם,
ולך מנוחם אני מאחל שאף אחד לא יעצור לך ולא יקח אותך ושבכל פעם תאלץ לעלות מהכניסה לעיר ועד הכיכר השביעית ברגל, ושיעברו לידך עשרות ומאות רכבים ריקים ואף אחד מהם לא יעצור לך...
תוקן על ידי - אור_חדש - 29/01/2006 1:58:56
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2006 01:40 |
|
| |
מנוחם, אף אחד לא חייב לך כלום, זה שאתה אברך שלומד תורה, לא מצדיק להטפל לאנשים אחרים ולהכריח אותם לקיים מצוות שבדיוק מתאימות לך באותו רגע, אף אחד לא מינה אותך לאחראי מצוות אזורי, ואין שום ענין ל"ארגן" מצוות לזולת, מצוות תארגן לעצמך, לא לאחרים!
וכן, אם אתה לא נכה, ויש לך שתי רגלים, לך ברגל!
לי יש רכב, וכשאני יכול אני לוקח טרמפיסטים רק מחוץ לעיר, וכשאני לא יכול אני לא לוקח, אני לא חייב כלום לאף אחד ואין לי טיפת רגשות אשמה.. וכן, כשלא היה לי רכב, נסעתי באוטובוס ובתוך העיר הלכתי ברגל ולא נופפתי בידים, בשביל הליכה של 200 מטר או קילומטר בתוך העיר.
תפסיק כבר להתבכיין, אף אחד לא חייב לך כלום ואל תאחל דוחו"ת לאף אחד, בעלי הרכב הם לא נהגי מוניות ולא חייבים לך ולשכמותך כלום, לקחו אותך-תגיד תודה, לא לקחו אותך, תנסה להבין.
לא מאמין שהגבתי לאדיוט כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2006 01:20 |
|
| |
מנוחם
גם אני בתור בעל רכב הפסקתי לקחת טרמפים
זה התחיל "תכבה בבקשה את הרדיו , זה מפריע לי"
זה המשיך ב "תעשה טובהקח אותי עד למקום הזה והזה"
שלא לדבר על אנשים שלא מתקלחים שבוע שנכנסים אליך לרכב ולי לפחות זה גורם בחילה ממש.
וזה רק דוגמא קטנה למה שעוברים הנהגים שעוצרים טרמפים.
|
|
|
|
|