בית פורומים אחרדים-אלעד

בלעדי: עידכונים מהפגישה שהתקיימה היום בין צביקה למועלם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2006 19:22 לינק ישיר 
בלעדי: עידכונים מהפגישה שהתקיימה היום בין צביקה למועלם.

סופית: מועלם ניצח את צביקה כהן.

עוד בכתבה:
צביקה הוכרח להחזיר את מועלם לשפ"ע כולל סמכויות משאבי אנוש וכוח אדם
צביקה כהן ניסה להתחמק מלבצע את אשר הורה לו מרן הגר"ע יוסף שליט"א.
הגריא"ל שטיינמן בהתאחדות נגד צביקה כהן

עדכונים מהפגישה שהתקיימה היום, יום שלישי, 24 בינואר 2006.

היום התקיימה פגישה נוספת בין מועלם לצביקה בתיווכו של יאיר לוי שהשתתף אף הוא בפגישה, והנה העדכונים החמים:

עוד בטרם הפגישה הפעיל הבוקר מוקדם שמעון מועלם לחצים אצל מרן הגר"ע יוסף שליט"א ואצל יו"ר אלי ישי והתלונן על ההתעללות שמעביר אותו ראש המועצה בשבוע האחרון.

יו"ר ש"ס ניסה לאתר את צביקה כהן בנושא אך צביקה כהן שידע על מה מדובר סרב לענות לשיחותיו של היו"ר, מסתבר כי ליו"ר ש"ס לא נותר ברירה ולאחר תפילת שחרית הבוקר בביתו של מרן הגר"ע יוסף  שליט"א עדכן היו"ר את מרן בדברים, הגר"ע יוסף ביקש לדבר עם צביקה כהן שמיד אותר על הקו:

"אני מורה לך להחזיר את שמעון מועלם למחלקת שפ"ע וגם למשאבי אנוש" אמר הגר"ע יוסף וסיים את השיחה.

צביקה לא ידע את נפשו, רק אתמול בחש בסיר הרותח במועצה.

צביקה כבר הספיק לשכנע את מנהל מחלקת חינוך הרב מרדכי ממלייה שיודח ממחלקה החינוך לטובת תפקיד מזכיר המועצה, (אגב ממלייה קרא על מהלך זה לראשונה כאן בפורום), צביקה אף ניסה לקבל גיבוי במשך כל יום האתמול להדחת ממלייה ולהכנסת מועלם לחינוך מחברי מועצה. צביקה הבין שההכתבה של הגר"ע יוסף ושל יו"ר אלי ישי הוא הדבר האחרון לו ציפה.

אגב, לו צביקה כהן היה שומע למרן כבר בשבוע שעבר ביום חמישי כאשר הורה לו "אל תשים ידך על מועלם" היה חוסך את כל הביזיונות שעבר הבוקר.

כעת צביקה היה צריך להתמודד עם הפגישה שנקבעה בצהריים עם מועלם בתיווכו של יאיר לוי, וכמו"כ היה צריך להתמודד עם התבשיל שהכין יאיר לוי.

יאיר לוי מבחינתו כבר ראה את מועלם בחינוך, את ממלייה כמזכיר המועצה, ואת טרבלסי עם תיקי משאבי האנוש וכוח האדם, אך יאיר לוי הוא יאיר לוי ומרן הוא אשר יחליט ויורה כל אשר יהיה...

וכך החלה הפגישה:

צביקה כהן נכנס לפגישה רותח מזעם, והתחיל לנגח את מועלם, במשך עשר דקות ראש המועצה ישב וצווח

"אתה לא מתבייש פנית לאלי ישי ומרן הגר"ע יוסף וכי הם מנהלים כאן את העיר?, אני הוא זה שמנהל כאן את העיר" צווח ראש המועצה.

יאיר לוי שהוסיף שמן למדורה פנה למועלם "אתה לא מתבייש להטריח את ראש המועצה להגיע אליך לפגישה, אתה זה שצריך לבוא אליו" אמר.

מועלם לא נשאר חייב "שפכתם את דמי ויש לכם עוד תלונות". שאל.

ראש המועצה המשיך ואמר "ובכן יש לך שני אפשרויות: אפשרות אחת לנהל את מחלקת החינוך. אפשרות שנייה את שפ"ע ללא סמכויות וללא משאבי אנוש".

מועלם שידע על שיחת הגר"ע יוסף שליט"א בבוקר ועל אשר הורה מרן לצביקה כהן הבין שהוא חייב לעמוד על שלו ואשר הוראותיו של מרן חזקים יותר מיאיר לוי וגם מצביקה כהן והגיב כי "חד משמעית לא בא בחשבון, שפ"ע עם סמכויות ומשאבי אנוש. נקודה.

ואז הגיע הבלתי יאומן:

צביקה כהן קם מכיסאו כולו מתנשף, מועלם לרגע חשב שהגיע רגע המכות, אך לא, צביקה התקרב למועלם ומקרבת סנטימטרים ספורים בו יכלו לראות זה לזה את האישונים בלבד צווח צביקה:

"ובכן תקשיב טוב, אתה מקבל את מחלקת שפ"ע בחזרה עם סמכויות ועם משאבי אנוש כי עמדת אותי במצב שאין לי ברירה, אבל תדע אתה תהיה שם במחלקה "צמח", אתה יודע מה זה צמח? זה מה שתהיה שם".

חתם והלך.

אם נסכם את הדברים: מועלם ניצח והראה לצביקה כהן מי באמת הבעל בית כאן במועצה.

צביקה כהן יצטרך לאסוף את השברים כעת, ראשית יהיה לו עבודה קשה לפייס את ממלייה שלפתע הבין שהכסא שלו לפעמים יכול להתנדנד חזק ומאוד, הקשרים עם מקסימוב הגזבר גם הם לא יהיה יותר כתמול שלשום אחר שהחליף קודים והוציא מכתב חריף לראש המועצה שפועל בניגוד לחוק, והמפסידים הגדולים הם: צביקה כהן ואיציק טרבלסי, האחרון נותר ללא משאבי אנוש וכח אדם שכן מרן הלא הורה לצביקה להחזיר את תיקים אלו למועלם, וצביקה כהן הפסיד גם הוא את נאמנותם של שורת בכירים במועצה: מקסימוב, ממלייה, מועלם. ומעל הכל משחקים שעשה למרן הגר"ע יוסף והיו"ר אלי ישי.

אין ספק שהדברים שעובר צביקה כהן קשים, מנגד זה היה ברור מראש אי אפשר לשבת שנה שלימה על הכסא ולשטות בכולם, הלילה צביקה לא עצם עין הוא קיבל בערב עידכון שבעדשה אחת (ראה תמונה בקישור להלן http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1777009) בביתו של הגריא"ל שטיינמן שליט"א נקלטו לא פחות מאשר: מ"מ ראש המועצה הרב צביקה הרבסט, הרב פכטר, הגאון רבי שלמה זלמן גרוסמן שליט"א, חבר המועצה הרב משה כהן, חבר המועצה עו"ד הרב שמואל גרוסמן, חבר המועצה הרב חיים מאיר כץ והרב משה שטיין.

צביקה לא הצליח להאמין שהעידכונים שמקבל נכונים: עדשה אחת גם הרב גרוסמן וגם הרב הרבסט זה דבר שע"פ ההשערות שעשה צביקה עד שנת 2020 לא היה אמור לצאת כלל לשוק.

צביקה שבמשך הלילה כבר דמיין אופוזיציה לוחמת  בדמות:

הרב צביקה הרבסט

הרב משה כהן

הרב חיים מאיר כץ

עו"ד הרב שמואל גרוסמן

הבין שבאופן טבעי יצורפו אליהם גם "הקהילה חסידית" שסובלים זה כשנה ושמחכים בדיוק לרגע הזה ה"ה:

הרב משה גבירר

הרב דב רובין

אופוזיציה לוחמת שכזו מותיר לצביקה ברירה אחת והוא להימלט מדלת החירום הקרוב ללשכתו וכמה שיותר מהר, ימים יגידו.....

תוקן על ידי - ארגוזציה - 24/01/2006 19:23:25

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2006 09:00 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/1/2006 08:39 לינק ישיר 

אאללעעדד

רשמת בטעות "מרנן מאחורך".

על תיאור כזה ספרותי ויצירתי ואני מטטט:

"ואז הגיע הבלתי יאומן:

צביקה כהן קם מכיסאו כולו מתנשף, מועלם לרגע חשב שהגיע רגע המכות, אך לא, צביקה התקרב למועלם ומקרבת סנטימטרים ספורים בו יכלו לראות זה לזה את האישונים בלבד צווח צביקה:

"ובכן תקשיב טוב, אתה מקבל את מחלקת שפ"ע בחזרה עם סמכויות ועם משאבי אנוש כי עמדת אותי במצב שאין לי ברירה, אבל תדע אתה תהיה שם במחלקה "צמח", אתה יודע מה זה צמח? זה מה שתהיה שם"."

אני הייתי אומר:

"גיי. קיי. רולינג (מחברת הארי פוטר) ארגוזציה מאחורייך"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/1/2006 00:03 לינק ישיר 

ארגוזציה, אתה קשקשן.

1. בפגישה היום נכחו צביקה ושמעון בלבד, בלי שחקן חיזוק, לא אלי ישי לא יאיר לוי ולא דן חלוץ (או כל שם שבא לך להקריץ).

2. למועלם אין שום הבטחה מהרב עובדיה שיקבל חזרה את משאבי אנוש. לפחות שמעון לא יודע על זה...

3. גם באשכול האחר שלך המצאת וקישקשת - ממלה לא נחקר, לא נחשד ולא בטיח. ואם תברר היטב תגלה, שמבקר המועצה גם ענה להרבסט. הוא אמר לו, שאין לו שום סמכות לתת הוראות לממליה...

בקיצור, אתה צריך להחליף שוב ניק. נתפסת כקשקשן...

נוהל שכן זה כאן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/1/2006 23:29 לינק ישיר 

ארגוזציה

אין הרבה בעיר שמשתמשים בתואר "הגאון רבי שלמה זלמן גרוסמן שליט"א" או בתואר "חבר המועצה עו"ד הרב שמואל גרוסמן"

ואני מצטט:

"בביתו של הגריא"ל שטיינמן שליט"א נקלטו לא פחות מאשר: מ"מ ראש המועצה הרב צביקה הרבסט, הרב פכטר, הגאון רבי שלמה זלמן גרוסמן שליט"א, חבר המועצה הרב משה כהן, חבר המועצה עו"ד הרב שמואל גרוסמן, חבר המועצה הרב חיים מאיר כץ והרב משה שטיין."

אתה לא פוחד שנדע מי אתה?

כי לאיזה זרם אתה משתייך זה כבר ברור מסגנון הכתיבה ועכשיו גם ברורה ההשתלחות החריפה בצביקה כהן (שכמובן נקרא רק צביקה כהן ולא חס וחלילה ראש המועצה הרב צבי כהן).

בקיצור הליטאים הכריזו שוב מלחמה, גרוסמן גוניור יחזור בקרוב לבתי המשפט, וצביקה יקרא בתואר הנכסף "אותו האיש", לא יודע למה אבל זה נשמע לי מאוד מוכר.

ועל זה הרב עובדיה היה אומר "תצא בחוץ".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/1/2006 22:59 לינק ישיר 

ארגוזציה,

אני נאלץ לחזור בי ממה שכתבתי למעלה.

במבט ראשון, היה נראה כאילו היית ממש נוכח בפגישה. על פי התיאורים הממשיים.

אני לא יודע מי מעביר לך מידע (או כן יודע), אני מציע לך לבדוק אם לא משתמשים בך להעברת מסרים.

אין שום סיכום כזה בפגישה שהייתה היום באלעד.

יתרה מכך, עם כל הזהירות שבדיווח, כל מי ששוחחתי איתו היום אמר, שמשאבי אנוש לא חוזרים לידיו של שמעון מועלם ולא יחזרו לעולם. בקיצור, אני מציע שתבדוק שוב את הדברים.

ומרנן, אייכה?!

אז מה אם קצת עסוקים? אתה מוזמן לשפוך אור, אתה יודע שאני לא יכול לכתוב הכול בחופשיות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/1/2006 20:12 לינק ישיר 

תשמע ארגוזציה,

חזק.

במקום אחר כתבתי, עם קורטוב של ציניות, "מרנן מאחוריך".

עכשיו אני כותב את זה ברצינות...

מרנן - מאחוריך!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/1/2006 19:55 לינק ישיר 

אכן תודה על העדכון! חזק וברוך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2006 19:32 לינק ישיר 

ארגזוציה על זה בדיוק כתבתי בסוף שבוע שעבר שהסערה בעיר רק בתחילת דרכה וצפוייות עוד הרבה טלטלאות לנענע את העיר, והיו כמו תמיד כמה שזילזלו בדברי כמו שאתה רואה שיש כאלו (שאני משאר שזה אותם אנשים) שמזלזלים גם בדבריך, אבל המציאות צועקת מקירות המועצה שלנו.

בהערכה רבה על כל עדכון טוב שכזה. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > בלעדי: עידכונים מהפגישה שהתקיימה היום בין צביקה למועלם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext