מעניין שבתקופה האחרונה אני מקבל פליירים בתיבת הדואר המפרסמים אותו עם דמות דיוקנו הקדושה. אין לי מושג מיהו אך מעניין איזה מין אדמו"ר הוא זה שמפרסם את עצמו בפלייארים באיזורים מעורבים, מין הראוי לציין כי הוא מדגיש כי הוא מעריף ברכות לכל דיכפין ללא שום תמורה.
אז מה הסיפור שלו? מישהו מכיר אותו ויודע לומר אודותיו?.
נשלח ב-20/6/2024 22:39
מעניין שהוא לא בדק אם האדמו"ר ממלאטה חי. בכל מקרה הגעת למקום הנכון כדי לבדוק את זה, בטח מישהו קיבל קוויטל מאחד משניהם לאחרונה...
כאחד שגר הרבה שנים בעיר חילונית קיבלתי הרבה פליירים בתיבת הדואר המפרסמים אותו. אינני מכיר אותו בכלל אך הרושם מהפרסומת הוא שזה יותר בכיוון של עסק מסחרי אף על פי שהוא מצהיר כי כל הברכות ניתנות ללא תשלום או בקשת תמורה כספית. הוא מקבל אנשים אצלו, מברך אנשים לפי תצלום פניהם ואפילו יגיע לביקור בית אם תארגנו 30 איש שימתינו לו. הוא מגדיר עצמו אדמו"ר העומד בראש 'חסידות רחלין' וקורא לשיטתו "התבוננות השיוויתי" שלדבריו פותחה על ידו לפי מסורת חז"ל והיא פרושה בעשרות ספרים שכתב וכו' וכו'. במקרה מתגלגלת אצלי פרסומת שלו אך אין לי כח להעתיק את כולה. (מאז שהתקנתי XP הסורק הישן והטוב שלי לא מוכר כחבר ל PC).
מה שאפשר לראות מהתצלום שלו זה שלפחות צורה מרשימה יש לו וזה יכול לשכנע תמימים המחשיבים סגולותיו של אדם כגודל זקנו.
נשלח ב-30/8/2002 08:42
זה אדם עם עבר מאוד מעניין. הוא בעל תשובה. בגבעת שאול חיים הרבה חסידים שלו שניכרים על פי הפאות (פייעס) הארוכות והקסקט ביחד עם קפטן חסידי. הרבה מה"דברי תורה" שלו הם קשקושים, אבל לא תמיד. ראיתי תערוכת ציורים שלו, מה שקוראים ציורים מופשטים, שלאנשים מן השורה נראים בדיוק כמו כמה מריחות צבע גואש של ילד בגן. מי שמבין קצת בציור והקשר לנפש האדם, יכול לראות בקלות שכל הצבעים של מריחות הצבע האלו מביעים דכאון עמוק. והחסידים טוענים שאלה ציורים קדושים...
בכל מקרה, "לב לאחים" סווגו אותו מזמן כאדם שיש לשים עליו עין.