בית פורומים אחרדים-אלעד

מורה נבוכים, מה קורה בפורום לאחרונה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/1/2006 22:24 לינק ישיר 
מורה נבוכים, מה קורה בפורום לאחרונה?
מצורף קובץ

לאחרונה הגיע אלינו ניק חדש ונחמד בשם "ארגוזציה". אינני מכיר את האיש שמאחורי הניק, אבל אתם חייבים להודות שמדובר לכאורה בתותח.

ארגוזציה הביא לכאן רשמים ומלל מתוך ישיבות שונות ומשונות, שיחות טלפון, מבזקים און-ליין ועוד.

אני מודה שבמבט ראשון, גם לי הסיפורים שהוא הביא היו נראים מיוחדים. הנחתי, שלאור כל מה שקורה לאחרונה במועצה, החליט מישהו לעשות מעשה "תמות נפשי עם פלישתים" והוא מוציא הכול החוצה חופשי.

אני בנאדם כמו כולם ולכן מאוד נהניתי מהדיווחים החדשים. אמנם כמעט מיד קלטתי שמדובר בדיווח מגמתי, אבל לא היה אכפת לי (וזה גם לא ענייני לקבוע). יש שמח? למה לא, ירבו שמחות בישראל!

אבל אז פגשתי כמה, קיבלתי כמה תגובות באישי ובכלל שמתי לב שזה יותר מידי טוב מכדי שזה יהיה אמיתי. לכן החלטתי לעשות מעשה והלכתי לבדוק בעצמי דברים שהוא כתב.

אגב, חשוב לי לציין שבין השאר ניגשתי לבדוק, כי רמת הדיווחים של ארגוזציה הייתה מאוד אישית ומאוד בטוחה בעצמה וזה היה נראה קצת יותר מחשוד. מה גם שאם הדברים הנכתבים הם חצאי אמיתות או גרוע מכך שקרים, יש טעם לפגם בכך שהפורום נותן במה להשמצות פרועות וחסרות רסן.

טריגר נוסף הוא, אי חזרתם של ותיקי הפורום לענות ולהשתתף בדיווחיו של ארגוזציה. למעט אלעדי_ותיק, ואני מתנצל אם אני שוכח מישהו כרגע, לא ראיתי את "מרנן", "מעריב", "עובד מועצה", "פוילישער", "השכן", "משה רבנו", "השייח" ועוד ועוד רבים וטובים שבכלל מתייחסים לעניין.

אז הלכתי לבדוק.

ומה אני מגלה?

בדיוק מה שנטען כאן עוד תוך כדי הדיווחים. שארגוזציה מגזים, מתבסס על חצאי עובדות, עושה סלט עם השמועות ומגיש לנו לאכול. אני כמעט בטוח שזה לא מרשעות חלילה, אלא פשוט מחוסר ניסיון.

לדוגמא, "כסאו של תומר כהן מתנדנד". הנה הסבר מדוע כיסאו של תומר מתנדנד: בפגישה שנערכה בין צביקה כהן לשמעון מועלם, אמר לו צביקה שהוא יכול לבחור לו איזה תפקיד שהוא רוצה (במגבלות ההגיוניות אני מניח...). מכיוון שכך, לו יבחר שמעון מועלם ב"דת", הרי שכיסאו של תומר כהן מתנדנד...

יש כמובן עוד דוגמאות, אבל הייתי רוצה להביא בפניכם דווקא את הדוגמא שבדקתי.

ארגוזציה טען שכנגד ממליה תלוי ועומד חשד כי 'העלים קראוון' בשווי של 200,000 שקלים ומבקר המועצה והיועצת המשפטית דורשים הסברים (פחות או יותר, עיקרי רוח הדברים).

אני סורק בפניכם מסמך שנשלח על ידי מבקר המועצה מר תמיר פוגל ללשכתו של מ"מ ראש המועצה ר' צביקה הרבסט וליתר ביטחון, אני מביא אותו גם עם הסעיפים הרלוונטיים בהגדלה בצירוף המלל. זהו מסמך אחד מתוך כמה שיש בידי והוא מובא רק כדי להוכיח שיש להיזהר בדיווחים המובאים ולא לקבלם כתורה מסיני גם אם הם נכתבים בביטחון עצמי מופרז.

הנה המסמך כולו:

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2006 19:19 לינק ישיר 

וזה בדיוק, אבל בדיוק מה שטענתי כנגד ארגוזציה. אם תרצה, כמו שהגדירו זאת אחרים: תופעת הארגוזציה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2006 18:48 לינק ישיר 

אתה הבנת וכתבת,

הרבסט לא ילד ולכן מדוע כתב מכתב על עשן בלי אש והרים למבקר להנחתה.

אבל זה הכל בתוך הפינג פונג הפוליטי.

אני אומר לך באחריות כמעט כל ההקצאות לא עוברות דרך וועדת ההקצאות שכמעט ואינה מקיימת ישיבות הכל נעשה באופן הזה אבל שזה מפריע למישהו אז שולחים מכתב למבקר ומנסים להפחיד קצת.

ארגוזציה פשוט שומע במסדרונות את האוירה שגורם מסויים מנסה ליצור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 18:05 לינק ישיר 

סורי, לא בטוח שירדתי לסוף דעתך הפעם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2006 18:00 לינק ישיר 

"הרבסט ממש לא ילד קטן"

לזה התכוון המשורר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 17:06 לינק ישיר 

יש לי את כל חלופת המכתבים (אני מקווה...).

הרבסט למבקר, ממליה לצביקה, צביקה להרבסט...

הרבסט ממש לא ילד קטן. אם אכן נעשתה כאן קומבינה הרי שהוא גם ישר כסרגל. אין דבר שמכעיס יותר מאשר קומבינה עטופה בחוקיות ואם זה המקרה, אז יישר כוח גדול ועצום להרבסט.

כתבתי גם מקודם ואני חוזר שוב, על פי ההסבר שלך (שהוא נשמע הרבה יותר רציני ויסלח לי ארגוזציה), זה נראה כאילו הייתה כאן קומבינה (כמה פעמים כבר השתמשתי במילה 'קומבינה'?). לא ביררתי ולא נדרשתי לזה וייתכן כי אתה צודק לחלוטין.

כך או כך, חוקית הכול יפה וכשר וטהור ואין לממליה שום בעיה עם המבקר או היועצת המשפטית בניגוד למה שטען ארגוזציה בלהט וזה הכול...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2006 16:34 לינק ישיר 

אתה בטוח שהם ברחו?

אולי לא כותבים אבל קוראים אוהו קוראים.

אלעד, בקשר למכתב וארגונזציה,

אני מסכים שהבחור שם פה חצאי אמיתות אבל בכל זאת הרבסט שלח מכתב למבקר

לפחות לפי איך שהמבקר ענה הרבסט מצטייר כמו ילד קטן שהלך לגננת להלשין וחטף על הראש.

אולי תנסה להביא ממקורותיך את מכתב הפניה שנראה על מה קמה המהומה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 16:14 לינק ישיר 

אם זה מה שהחברים רוצים...

תגידו.

אני הייתי נגד. אני חושב שלכולם יש כאן זכות דיבור, כולל טרולים.

אם זאת הסיבה שהשאר ברחו - אני הופך ל"בעד". רק שישמיעו את קולם בעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2006 09:32 לינק ישיר 

איזה ''מפרה'' ואיזה נעליים

מאז שהגיע ארגוזציה לשלל שמותיו כינוייו וניקיו
הפורום מת..........
הנפילה שלך אאאלללעעעדדד  היתה שבתחילה ניסית להיות עיתונאי ותיק ו ''מה יפיתניק''
עם האינטרסנט הנ''ל עד שגם לך עלתה הג'ננה לראש

הפכנו להיות פורום זול ושטותי ואתה כמנהל המשנה היחידי שעדיין נוגע מעט בפורום
אשם במידה רבה בקריסה הטוטלית

אנא הפוך את הפורום לסגור לכתיבה והחזר את האינטליגנטים לכאן
[מבלי לפרט בשמות]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 00:05 לינק ישיר 

אפולינריס,

האם השתמעה מתגובתי דיעה לכאן או לכאן? אפילו לא נכנסתי לנבכי המקרה.

לו הייתה הטענה של ארגוזציה שמדובר בקומבינה (ישראבלוף כפי שהיטבת להגדיר), הייתי מברר ועושה אחד מהשניים: או לא מגיב, או מחזק את מה שהוא טען.

ארגוזציה כתב שממליה צריך לנפק הסברים למבקר המועצה ואני טענתי שלא.

ותו לא.

מעבר לכך, ארגוזציה לא רק הביא מקרה 'יבש' בפנינו וניסה לפתח עליו דיון, אלא הוסיף פרשנויות שונות ומשונות והשתמש בהרבה דמגוגיה. אותי אישית זה מקפיץ. על כל נושא אגב. מיגאל עמיר ועד אריאל שרון. אני בעד דיווחים מהסוג הזה (מה גם שזה מפרה את הפורום), אבל עד גבול מסוים.

לא הוגן 'ליפול' על מישהו כשבעצם המטרה היא אחרת וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2006 22:09 לינק ישיר 

אאללעעדד,

חושבני כי אינך מצוי דיו בשבילי העקלקלות שבהם מוקצים מבני ציבור או שטחי ציבור באלעד.

כדי לעקוף את וועדת ההקצאות עמותות בעיר "מעבירות" במתנה את הקראוונים לרשות המועצה ובכך עוקפים את תקנות משרד הפנים בנושא ההקצאות.

הגבול בין קראוון של עמותה פרטית לבין קראוון שנרכש ע"י המועצה מאד מטושטש, כל הקראוונים של המועצה וכל הקראוונים לאחר שהמועצה נתנה רשות שימוש עוברים דה פקטו ליידיים פרטיות.

ישראבלוף במיטבו.

עכשיו צא ולמד האים מהמכתב שהבאת עולה כי יש אפשרות אמיתית לדעת אם קראוון אחד נעלם או לא.

יתכן שבכלל מדובר בקרוואן "מולבן" שהיה בידיים פרטיות ובכלל יתכן שעשו עיסקא סיבובית על מבנה אחר אתה אף פעם לא תדע הכל כשר וישר ובלי עקיבות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2006 23:25 לינק ישיר 

כנראה. האשכול המקורי שלו נמחק עם כל התגובות. גם התגובות שלי. לא הספקתי לראות בכל אופן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2006 23:18 לינק ישיר 

אאללעעדד, לגבי הסעיף במכתב המבקר לגבי סמכויותיו של הרבסט, הבאתי את זה כבר איפשהו במענה לארגוזציה... נוהל שכן זה כאן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2006 22:57 לינק ישיר 

ברקוביץ כמה שאתה צודק... תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2006 22:51 לינק ישיר 

כמה חשוב להזהר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2006 19:19 לינק ישיר 

אאללעעדד, אני מחזק ותומך, ואני קורא לכל השפויים (שאני מעריך שהם הרוב כאן) לצאת מהדממה ולהרים קול ולתמוך, כי קל להרוס וקשה לבנות, ואדם בעל סמכות ושפועל, יכול להשבר בקלות אם אין הוא מרגיש שהציבור תומך בו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מורה נבוכים, מה קורה בפורום לאחרונה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext