מאז שהגיע ארגוזציה לשלל שמותיו כינוייו וניקיו הפורום מת.......... הנפילה שלך אאאלללעעעדדד היתה שבתחילה ניסית להיות עיתונאי ותיק ו ''מה יפיתניק'' עם האינטרסנט הנ''ל עד שגם לך עלתה הג'ננה לראש
הפכנו להיות פורום זול ושטותי ואתה כמנהל המשנה היחידי שעדיין נוגע מעט בפורום אשם במידה רבה בקריסה הטוטלית
אנא הפוך את הפורום לסגור לכתיבה והחזר את האינטליגנטים לכאן [מבלי לפרט בשמות]
נשלח ב-31/1/2006 16:14
אם זה מה שהחברים רוצים...
תגידו.
אני הייתי נגד. אני חושב שלכולם יש כאן זכות דיבור, כולל טרולים.
אם זאת הסיבה שהשאר ברחו - אני הופך ל"בעד". רק שישמיעו את קולם בעניין.
נשלח ב-31/1/2006 16:34
אתה בטוח שהם ברחו?
אולי לא כותבים אבל קוראים אוהו קוראים.
אלעד, בקשר למכתב וארגונזציה,
אני מסכים שהבחור שם פה חצאי אמיתות אבל בכל זאת הרבסט שלח מכתב למבקר
לפחות לפי איך שהמבקר ענה הרבסט מצטייר כמו ילד קטן שהלך לגננת להלשין וחטף על הראש.
אולי תנסה להביא ממקורותיך את מכתב הפניה שנראה על מה קמה המהומה.
נשלח ב-31/1/2006 17:06
יש לי את כל חלופת המכתבים (אני מקווה...).
הרבסט למבקר, ממליה לצביקה, צביקה להרבסט...
הרבסט ממש לא ילד קטן. אם אכן נעשתה כאן קומבינה הרי שהוא גם ישר כסרגל. אין דבר שמכעיס יותר מאשר קומבינה עטופה בחוקיות ואם זה המקרה, אז יישר כוח גדול ועצום להרבסט.
כתבתי גם מקודם ואני חוזר שוב, על פי ההסבר שלך (שהוא נשמע הרבה יותר רציני ויסלח לי ארגוזציה), זה נראה כאילו הייתה כאן קומבינה (כמה פעמים כבר השתמשתי במילה 'קומבינה'?). לא ביררתי ולא נדרשתי לזה וייתכן כי אתה צודק לחלוטין.
כך או כך, חוקית הכול יפה וכשר וטהור ואין לממליה שום בעיה עם המבקר או היועצת המשפטית בניגוד למה שטען ארגוזציה בלהט וזה הכול...
נשלח ב-31/1/2006 18:00
"הרבסט ממש לא ילד קטן"
לזה התכוון המשורר.
נשלח ב-31/1/2006 18:05
סורי, לא בטוח שירדתי לסוף דעתך הפעם.
נשלח ב-31/1/2006 18:48
אתה הבנת וכתבת,
הרבסט לא ילד ולכן מדוע כתב מכתב על עשן בלי אש והרים למבקר להנחתה.
אבל זה הכל בתוך הפינג פונג הפוליטי.
אני אומר לך באחריות כמעט כל ההקצאות לא עוברות דרך וועדת ההקצאות שכמעט ואינה מקיימת ישיבות הכל נעשה באופן הזה אבל שזה מפריע למישהו אז שולחים מכתב למבקר ומנסים להפחיד קצת.
ארגוזציה פשוט שומע במסדרונות את האוירה שגורם מסויים מנסה ליצור.
נשלח ב-31/1/2006 19:19
וזה בדיוק, אבל בדיוק מה שטענתי כנגד ארגוזציה. אם תרצה, כמו שהגדירו זאת אחרים: תופעת הארגוזציה.